Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-30@02:44:56 GMT

«ویروس کرونا» دستاویز آل خلیفه برای سرکوب شیعیان

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۹۳۴۲۵

«ویروس کرونا» دستاویز آل خلیفه برای سرکوب شیعیان

آل خلیفه درحالی در زندان های خود نقض حقوق بشر را ادامه می دهد که محکومیت ها و نگرانی های بین المللی نسبت به وضعیت زندانیان بحرینی افزایش یافته است.

خبرگزاری شبستان، جهان اسلام: باتوجه به شیوع ویروس کرونا و بیماری های دیگر، وضعیت بازداشت شدگان در زندان های بحرین نگرانی های بسیاری را برانگیخته است، به خصوص که اطلاعات رسیده از زندان های آل خلیفه حاکی از نقض حقوق بشر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

برهمین اساس، بحرین نیز به مانند کشورهای دیگر خاورمیانه باید برخی از زندانیان را که بیماری های زمینه ای دارند، به دلیل کرونا آزاد کند.

 

از سال های نه چندان دور، سازمان های حقوقی خواستار جلوگیری از سرکوب حقوق بشر در بحرین و متوقف کردن تعقیب مخالفان سیاسی شدند. این در حالی است که دولت بحرین اتهامات وارده بر این رژیم مبنی بر نقض حقوق زندانیان و ضرب و شتم آنها را نفی کرده است.

 

اما منامه به دلیل استفاده از روش های سرکوبگرانه ضد مخالفان سیاسی در این کشور با انتقادهای بسیاری مواجه است. به طوری که زندان جوّ به دلیل شکنجه و برخورد نامناسب در میان زندانیان به بدنامی مشهور است.

 

رسانه های مختلف در اواخر ژوئیه 2020 میلادی با انتشار فهرستی از اسامی 66 زندانی اعلام کردند:  این زندانیان در زندان جوّ به بیماری هپاتیت C مبتلا شده اند و با اهمال کاری پزشکی مواجه اند.

 

خانواده های این زندانیان اعلام کردند: در این زندان بیماری های پوستی شیوع یافته است و این مسئله باعث شده است که تعداد مبتلایان به آلرژی عفونی افزایش یابد، اما مسئولان زندان جوّ به درمان آنها بی توجه هستند.

 

جلوگیری از برپایی مراسم های دینی، در معرض نبودن آفتاب، نبود مراقبت های پزشکی در زندان جوّ باعث شده است که بیش از 500 نفر از این زندانیان اعتصاب غذا کنند.

 

در همین حال، «سید احمد الواداعی» مدیر موسسه حقوق بشر و دمکراسی بحرین دراین باره می گوید: آمار مبتلایان به بیماری های پوستی در زندان جوّ وحشتناک است. به طوری که تعداد مبتلایان به این بیماری در ساختمان 13 این زندان از 288 زندانی به 127 نفر می رسد.

 

الوداعی می گوید: گنجایش این ساختمان 192 زندانی است و  96 نفر روی زمین می خوابند. ازدحام در این ساختمان باعث شده است تا گسترش بیماری بیش از اندازه باشد.

 

این درحالی است که رژیم آل خلیفه اتهام های مبنی بر نقض حقوق زندانیان را نفی می کند و موسسه ملی حقوق بشر(وابسته به دولت بحرین) در 25 ژوئیه هرگونه اعتصاب غذا در زندان جوّ را نفی کرد.

 

این موسسه مدعی شد که انتشار اخبار اعتصاب در این زندان دروغ است. هیچ برخورد نامناسبی با زندانیان انجام نمی شود و از حقوق شان محروم نیستند.

 

اما «رامی عبده» مدیر مرکز دیده بان اروپایی و مدیترانه ای حقوق بشر به خلیج آنلاین تاکید می کند: مدیران زندان های آل خلیفه  مرتکب نقض حقوق بشر در قبال بازداشت شدگان می شوند، به طوری که با اتخاذ تدابیر هدفمندی به ساکت کردن مخالفان این رژیم اقدام می کنند.

 

عبده می گوید: مدیران این زندان ها به شکنجه گسترده زندانیان اقدام می کنند، حتی در زمان اعتراف گرفتن، بازداشت شدگان مورد شکنجه های سخت و شدید قرار می گیرند. به همین دلیل اعتراف های آنها از اعتبار ساقط است.

 

«باقر الدرویش» رئیس انجمن حقوق بشر بحرین به شبکه المیادین دراین باره می گوید: در طول سال 2019 میلادی، آل خلیفه مرتکب 352 مورد نقض حقوق بشر شده است.

 

برهمین اساس، سازمان های حقوقی به دلیل شیوع ویروس کرونا در زندان های آل خلیفه نسبت به بروز یک فاجعه انسانی هشدار دادند.

 

مسئولان زندان جوّ در یک سلول که گنجایش آن هشت نفر است، 15 نفر را نگه می دارند. این مسئله نگرانی ها را نسبت به شیوع این بیماری افزایش داده است.

 

اما آل خلیفه نسبت به نگرانی های داخلی و بین المللی درباره وضعیت زندانیان بی تفاوت است و به آن توجهی ندارد.

 

به نظر می رسد آل خلیفه می خواهد از شیوع ویروس کرونا و بیماری های دیگر در زندان های آل خلیفه برای ساکت کردن مخالفانش استفاده کند، به همین دلیل به هیچ نهاد و موسسه حقوقی اجازه بازرسی از زندان های خود را نمی دهد و تنها با انتشار گزارش های جعلی و دروغین درصدد بهبود چهره مخدوش شده خود است.

 

پایان پیام/44

منبع: شبستان

کلیدواژه: ویروس کرونا شیعیان بحرین زندان های آل خلیفه نقض حقوق بشر ویروس کرونا زندان جو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۳۴۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان

علی محبوب پور با حضور در زندان زرند، با تمامی زندانیان حوزه‌ی قضایی کوهبنان دیدار نمود و زندانیان، ضمن بیان مشکلاتشان، بصورت چهره به چهره با رییس حوزه قضایی کوهبنان، دیدار نمودند واز دستورات قانونی برای برخورداری از ارفاقات و مشاوره حقوقی مورد تقاضا برخوردار شدند.

علی محبوب پور، در این بازدید و رسیدگی قضایی که ۳ ساعت به طول انجامید، بازدید‌های هدفمند از زندان، و رسیدگی قضایی به امور زندانیان را از جمله برنامه‌های مهم ابلاغی رئیس کل دادگستری استان کرمان، در امور زندان و زندانیان برشمرد و مطرح نمود: حداقل در طی هر ماه یک مرتبه از زندان، بازدید داریم و ضمن بررسی عملکرد شعب حوزه قضایی، پیرامون پرونده‌های زندانی با زندانیان دیدار و پاسخگوی درخواست‌ها و سوالات آنان هستیم و به تقاضا‌های آنان رسیدگی خواهیم کرد.

رئیس دادگستری کوهبنان افزود: زندانی و بازداشت نمودن، به عنوان آخرین گزینه در طی رسیدگی به جرایم نمی‌باشد و بر ما قضات لازم است برای جرایم غیر مهم و خصوصا غیر عمد، زندان را در صورت ضرورت بعنوان آخرین گزینه مد نظر قرار دهیم.

رییس دادگستری کوهبنان گفت: پس از این که حکم زندان را صادر شد این پایان کار قضایی نیست بلکه موضوع مهم نظارت بر وضعیت زندانی در زندان می‌باشد، و بهتر است که پرونده‌های زندانی دار، روی میز ما قضات باشد و امور زندانی را مرتبا رصد شود چنانچه ندامت و پشیمانی از جرم انجام شده و انگیزه بازگشت به جامعه، را در فرد زندانی، مشاهده نمودیم، با استفاده از ظرفیت‌های قانونی نسبت به بازگشت این افراد به جامعه اقدام نماییم.

محبوب پور افزود: زندانیان جرایم خاص و خشن، سارقین سابقه دار و حرفه‌ای، نافیان امنیت و آسایش مردم و جرایمی از این قبیل، از امتیازات و ارفاقات قانونی برخوردار نمی‌شوند و این اقدام فقط وفقط برای حفظ آرامش و آسایش مردم می‌باشد.

 وی خاطر نشان کرد: برای زندانیان فاقد سابقه، جرایم غیر مهم و غیر عمد، هیچگونه اصراری بر نگهداشتن فرد در زندان نداریم.

رییس دادگستری کوهبنان، پدر پایان گفت: از تمامی خیران، گروه‌های جهادی ونهاد‌های خیریه و خدمات رسان، درخواست می‌نمایم، تا نسبت به کمک‌های موثر به خانواده‌های مستحق زندانیان اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • عفو بیش از ۱۴۵۰۰۰ زندانی در سال گذشته
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • آزادی ۱۳۷ زندانی جرایم غیرعمد در استان بوشهر
  • ۳۵ نفر از محکومان مالی با کمک‌های انسان دوستانه آزاد شدند
  • جشن گلریزان در شهرستان دیلم برگزار شد
  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دیدار چهره به چهره رییس دادگستری شهرستان کوهبنان با زندانیان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کمک میلیاردی خیران برای آزادی زندانیان غیر عمد