Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: به دلیل شدت خستگی، نیروهای شرکتی حوزه بهداشت و درمان در پی استعفا و رها کردن کار هستند.

به گزارش برنا از اراک ، دکتر سید محمد جمالیان در جلسه ستاد مدیریت بیماری کرونا در استان مرکزی که با حضور معاون درمان و معاون توسعه وزارت بهداشت، نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و استاندار برگزار شد، با اشاره به اینکه استان مرکزی دومین استانی در کشور بود که با ویروس کرونا درگیر شد، بیان کرد: در روزهای ابتدایی اطلاعات کمی در خصوص بیماری کووید ۱۹ وجود داشت، اما با همدلی، مدیریت مناسبی برای کنترل این بیماری اعمال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به موقعیت جغرافیایی استان مرکزی گفت: این استان در شاهراه مواصلاتی کشور قرار گرفته، استانی صنعتی است و در همین راستا تهدیدات بسیاری از حیث مسافرت‌ها از دیگر استان‌ها، جلسات صنایع و رفت‌وآمد کارگران بویژه در شهرستان‌هایی همچون ساوه، دلیجان و اراک وجود داشت که با برنامه‌ریزی مناسب شرایط تحت کنترل درآمد و خوشبختانه تصمیمات اتخاذ شده در استان مرکزی از بسیاری از استان‌ها و حتی ستاد ملی کرونا جلوتر بود.

جمالیان تصریح کرد: بعد از فروکش کردن موج اول شیوع ویروس، موج دوم با افزایش آمار ابتلا شایع شد به طوری که ظرفیت‌های بهداشت و درمان استان در وضعیت بحرانی قرار گرفت. در اراک تخت‌های بستری محدود است و اگر در برهه ای از زمان، ۴۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های اراک بستری شوند عملا جایی برای بستری دیگر بیماران باقی نمی‌ماند کما اینکه اگر در اراک به بستری ۲۰۰ بیمار کرونایی نزدیک شویم برای بستری دیگر بیماران نگرانی وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه در شرایط کنونی نگران پاییز و زمستان هستیم، افزود: سیاست دانشگاه علوم پزشکی اراک این است که بهداشت را سدی برای درمان کنیم، با ورود کارشناسان بهداشتی به موضوع کرونا تلاش شد که فشار اضافی به حوزه درمان وارد نشود و از طرفی کادر درمان مدیریت شد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه با تلاش صورت گرفته آمار مرگ و میر ناشی از کرونا در استان مرکزی قابل قبول بود، گفت: طبق آمار وزارت بهداشت میزان مرگ و میر در استان ۶.۷۳ در یک میلیون نفر جمعیت است و این آمار نشان از اقدامات مثبت در حوزه درمان دارد، همچنین تمامی بیماران پرخطر، مبتلایان به فشار خون، دیابت و مادران باردار روزانه رصد می شوند و این آمار کم مرگ و میر ناشی از چنین تدابیری است که مجموعه دانشگاه با جدیت دنبال کرد.

وی با بیان اینکه استان مرکزی بحران سختی را پشت سر گذاشته است، افزود: اطلاع‌رسانی مناسبی در خصوص ویروس و پروتکل‌های بهداشتی صورت گرفته و اصناف و سمن‌ها در بازرسی‌ها کمک می کنند که این امر به کاهش فشار کار کارشناسان مراکز بهداشت و دانشگاه می‌انجامد.

جمالیان با تاکید بر اینکه در حال حاضر روند بستری و مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در استان مرکزی شرایط ثابتی دارد، تصریح کرد: از هفته سوم تیرماه میزان بستری‌ها سیر ثابتی به خود گرفته است در حالی که موج افزایشی را شاهد بودیم و از هفته چهارم تیرماه نیز مرگ و میر روند کاهشی در پیش گرفته است و کنترل مرگ و میر حاصل تلاش کادر پزشکی و پرستاری استان مرکزی است.

وی در خصوص وضعیت آزمایشگاه‌های فعال استان در حوزه کرونا اظهار کرد: خوشبختانه وضعیت خوبی در آزمایشگاه‌ها حاکم است، آزمایشگاه PCR استان مرکزی پس از آزمایشگاه پاستور پاسخ تست‌ها را ظرف ۲۴ ساعت آماده می‌کند و در این بین بخش‌ خصوصی نیز به کمک مجموعه دانشگاه آمده است و روند مناسبی را شاهد هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه تهدید فعلی در استان مرکزی خستگی کادر درمان و کمبود شدید نیروی پرستاری است، افزود: برای تشویق و جبران خستگی کادر درمان تلاش می‌شود که حداقل کارانه به موقع پرداخت شود، اما ضریب پرستار به تخت در استان مرکزی ۰.۸ است که این امر باعث شده است شیفت‌های کاری طولانی و به تبع آن خستگی مضاعف شود به طوری که نیروهای شرکتی تقاضای استعفا دارند و حتی پرستارهای  طرحی تمایلی به تمدید طرح ندارند.

وی یکی از عوارض بیماری کووید ۱۹ را بیماری اعصاب و روان دانست و گفت: در استان مرکزی تنها ۵۰ تخت اعصاب و روان وجود دارد که حتی جوابگوی ارجاعات نیروی انتظامی نیست، با جابجایی انجام شده ۴۰ تخت روان به مجموعه تخت‌های اعصاب و روان استان اضافه می‌شود اما برای نیروی پرستاری آن هنوز موفق به انجام کاری نشده‌ایم و با توجه به رشد بیماری اعصاب و روان و کمبودهای شدید باید فکری در این حوزه صورت گیرد.

جمالیان با تاکید بر اینکه تنها راه کنترل کرونا تقویت بهداشت است، افزود: متاسفانه نیروهای مرکز و شبکه بهداشت در استان نیز دچار خستگی شده‌اند و از طرفی با عدم پرداخت حقوق‌ طرح بهور روبرو هستیم. دانشگاه ماهانه ۶۰۰ میلیون تومان از محل درآمدهای اختصاصی خود را صرف PHC شهری و روستایی می کند، اما در حال حاضر نیروهای شرکتی بهداشت هم در پی رها کردن کار هستند

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کرونا اراک دانشگاه علوم پزشکی اراک استان مرکزی نیروهای شرکتی اعصاب و روان مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۵۰۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است

به گزارش خبرنگار مهر، فرزاد مخلص الائمه بعدازظهر سه‌شنبه در نشست با فعالان اقتصادی و تشکل‌های صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با حضور وزیر صمت اظهار کرد: نمایندگی وزارت امور خارجه در استان مرکزی در آینده‌ای نزدیک ایجاد می‌شود و جانمایی آن نیز انجام شده است.

وی افزود: هنرستان‌های جوار صنعت از سال گذشته در راستای اجرای طرح سند تحول بنیادین آموزش و پرورش و افزایش سهم آموزش فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گرفته و بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی راه اندازی شده و هنرستان‌های دیگر نیز در حال پیگیری است.

استاندار مرکزی تاکید کرد: محصولات واحد تولیدی هپکو کیفیت دارد و معادن و بخش خصوصی به این شرکت سفارش تولید می‌دهند و نیاز است بقیه مصرف کنندگان ماشین آلات هپکو نیز از محصولات این شرکت بازدید داشته باشند و باید اذعان کرد هپکو برای نخستین بار پس از سال‌ها قرارداد صادراتی خود را با یکی از کشورهای منطقه منعقد کرده است.

مخلص الائمه تاکید کرد: در استان مرکزی آب سنگین کیلویی ۸۰۰ دلار تولید می‌شود و از طرفی نفت خام تولیدی بشکه‌ای ۸۰ دلار به فروش می‌رسد که این اقدام در استان ظرفیتی ویژه محسوب می‌شود.

استاندار مرکزی بزرگترین بحران کشور را ناترازی انرژی عنوان کرد و گفت: این ناترازی به محیط زیست لطمه زده و یکی از راهکارهای این مهم، توسعه صنعت ریلی است.

وی در خصوص واگن پارس نیز ادامه داد: شهرداری تهران و دیگر شهرهایی که در حوزه مترو نیازمندی دارند باید از ظرفیت واگن پارس مپنا در اراک استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه سی و دومین کنگره بین المللی انجمن مهندسان مکانیک کشور امروز در دانشگاه صنعتی اراک برگزار شد، افزود: کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی امروز در دانشگاه صنعتی اراک رونمایی شد.

استاندار مرکزی تصریح کرد: انتظار است انجمن یا شرکت‌هایی که عضو این کنسرسیوم نیستند، به این کنسرسیوم ملحق شوند تا از تمامی ظرفیت‌ها بتوان بهره گیری کرد.

رتبه نخست مرکزی به لحاظ تنوع تولید

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی نیز بیان کرد: مرکزی استانی است که بواسطه تنوع بالای صنعت در کشور و در دنیا شناخته شده و به لحاظ تنوع تولید رتبه نخست کشور را دارد و صنعتی صنعت ساز است.

علی جودکی افزود: استان مرکزی می‌تواند هزاران بخش اقتصادی را راهبری کند از این رو به عنوان ناوبندر کشور مطرح است.

کد خبر 6099685

دیگر خبرها

  • امیدواری وزیر بهداشت به افزایش پرداختی رزیدنت‌ها
  • فعالان اقتصادی به کنسرسیوم توسعه اقتصادی امیرکبیر ملحق شوند
  • بزرگترین هنرستان جوار صنعت کشور در استان مرکزی ایجاد شده است
  • امیدوارم بتوانیم حقوق دستیاران را به ۲۰ میلیون برسانیم
  • طب ایرانی می تواند در پیشگیری و درمان چاره ساز باشد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • ببینید | انتقاد تند نماینده نیروهای شرکتی از دولت روی آنتن تلویزیون!
  • وزیر صنعت معدن و تجارت شامگاه دوشنبه وارد اراک شد
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • پویش سلامت دهان و دندان