Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@03:16:36 GMT

عقب نشینی قیمت طلا در بازار جهانی

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۹۵۲۸۳

عقب نشینی قیمت طلا در بازار جهانی

ایران اکونومیست- قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی تغییر چندانی نداشت و تحت تاثیر سودگیری معامله گران، از رکورد تاریخی که روز گذشته به ثبت رساند، عقب نشینی کرد.

 بهای هر اونس طلا برای تحویل فوری در معاملات روز جاری بازار سنگاپور ثابت بود و در ۱۹۵۹ دلار و چهار سنت ایستاد. بهای معاملات این بازار روز سه شنبه تا مرز ۱۹۸۰ دلار و ۵۷ سنت صعود کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بازار معاملات آتی آمریکا، هر اونس طلا ۰.۱ درصد رشد کرد و به ۱۹۵۸ دلار و ۲۰ سنت رسید.

ایلیا اسپیواک، استراتژیست ارشد ارزی در دیلی فارکس اظهار کرد: همچنانکه به زمان اعلام تصمیم سیاست پولی بانک مرکزی آمریکا نزدیک می شویم، بازار اندکی محتاطتر شده است. همچنین طلا به دقت حرکات دلار را دنبال می کند.

شاخص دلار که اخیرا در پایینترین حد دو سال اخیر ایستاده بود، در معاملات روز چهارشنبه در برابر سبدی از ارزهای رقیب روند نزولی خود را ازسرگرفت.

دلار ضعیفتر طلا را که یک دارایی امن به شمار می رود، برای دارندگان ارزهای دیگر ارزانتر می کند. از سوی دیگر افزایش موارد ابتلا به ویروس کرونا در آمریکا ادامه دارد و آمار مبتلایان در سطح جهانی به بیش از ۱۶.۶ میلیون نفر رسیده است.

تشدید شیوع ویروس کرونا و تشدید تنشهای آمریکا و چین به امیدها برای احیای اقتصادی سریع لطمه زده و باعث سرازیر شدن سیل سرمایه ها به سوی طلا شده است و در نتیجه قیمت طلا از ابتدای سال ۲۰۲۰ تاکنون بیش از ۲۸ درصد رشد کرده است.

بر اساس گزارش رویترز، بانک مرکزی آمریکا تصمیم سیاست پولی خود را بعدازظهر روز چهارشنبه اعلام خواهد کرد و انتظار می رود در نرخهای بهره تغییری صورت نگیرد. قرار است پس از پایان نشست مقامات آمریکایی، جروم پاول، رییس بانک مرکزی آمریکا یک کنفرانس مطبوعاتی برگزار کند.

طلا از پایینتر ماندن نرخهای بهره که هزینه نگهداری این فلز ارزشمند را کاهش می دهد، سود می برد. همچنین با افزایش انتظارات تورمی، به پناهگاه مطمئنی برای حفظ ارزش دارایی تبدیل می شود.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، هر اونس نقره برای تحویل فوری با ۱.۱ درصد کاهش، به ۲۴ دلار و ۳۱ سنت رسید. هر اونس پلاتین برای تحویل فوری با ۱.۱ درصد کاهش، ۹۳۷ دلار و ۹۳ سنت معامله شد. هر اونس پالادیم برای تحویل فوری ۱.۱ درصد عقب نشینی کرد و ۲۲۵۷ دلار و ۴۹ سنت معامله شد.

 

 ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برای تحویل فوری ۱ درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۵۲۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می شود؟

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا، بلومبرگ در گزارشی نوشت: همه ارز‌های شناخته شده به جز یکی از ۲۳ ارز اصلی کشور‌های در حال توسعه که توسط بلومبرگ ردیابی شده اند، امسال در برابر دلار کاهش یافته اند.

پشتیبانی بزرگ پشت دلار، «استثنایی گرایی» آمریکا بوده است. در حالی که بیشتر اقتصاد جهان تنها شاهد رشد متوسطی است، داده‌های آمریکا از اشتغال گرفته تا خرده‌فروشی تا تورم اغلب پیش‌بینی‌های تحلیلگران را شکست داده است. این امر باعث شده است که معامله گران از شرط بندی بر روی کاهش نرخ بهره فدرال رزرو خودداری کنند، که به افزایش سود در دلار کمک کرده است. شاخص دلار بلومبرگ که ارز آمریکا را در برابر ۱۲ همتای اصلی خود ردیابی می‌کند، امسال بیش از ۴ درصد افزایش یافته است.

نرخ بالای بهره فدرال رزرو در حال حاضر ۵.۵ درصد است، به این معنی که سرمایه گذاران می‌توانند بازده جذابی از نگهداری دلار بدون نیاز به پذیرش ریسک نرخ ارز ناشی از ارسال وجوه به بازار‌های نوظهور دریافت کنند.

ارز‌های آسیایی در سال جاری شاهد برخی از بزرگترین کاهش‌ها در نرخ بهره بانکی بوده اند، عمدتاً به این دلیل که نرخ‌های بهره بانک مرکزی در این منطقه نسبت به سایر بازار‌های نوظهور پایین‌تر است. به عنوان مثال، معیار مالزی، ۲.۵ واحد درصد کمتر از فدرال رزرو است، که یک رکورد برای این کشور آسیای جنوب شرقی است. نرخ‌های معادل در تایلند، کره جنوبی، تایوان و چین نیز کمتر از ایالات متحده است.

این گونه دلار آمریکا با سرکوب ارز کشور‌های آسیایی در حال توسعه، در بازار جهانی قدرت نمایی می‌کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا دلار آمریکا باعث هرج و مرج در سراسر آسیا می شود؟
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • ظهور شیوه عجیب در معاملات مسکن در ایران | علت چیست؟