Web Analytics Made Easy - Statcounter

قاسم تقی‌زاده خامسی روز چهارشنبه در سیزدهمین هفته پویش ملی «الف ،ب ،ایران» و بهره‌برداری از ۱۴ طرح حوزه آب و برق استان چهارمحال و بختیاری افزود: جمعیت روستایی برخوردار از آب شرب پایدار تا قبل از روی کارآمدن دولت یازدهم ۹۰۰ هزار نفر بوده است که با عنایت مقام معظم رهبری به مناطق روستایی و محروم و با تامین منابع مالی از محل صندوق توسعه ملی، بسیاری از مناطق روستایی کشور از آب شرب برخوردار شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به خدمات نظام اسلامی و دولت تدبیر و امید در دیگر حوزه‌های وزارت نیرو نیز اشاره کرد و گفت: در ابتدای انقلاب فقط چهار تصفیه‌خانه فاضلاب در کشور ایجاد شده بود اما این رقم در ابتدای دولت تدبیر و امید به ۱۱۹ واحد رسید و طی ۶ سال گذشته ۷۵ تصفیه‌خانه جدید به این تعداد اضافه شده است.

تقی‌زاده خامسی تصریح کرد: تا پایان دولت دوازدهم نیز ۵۰ تصفیه‌خانه فاضلاب جدید به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون وزیر نیرو در امور آب و آبفا با اشاره به ایجاد ۳۲ تصفیه‌خانه آب جدید در کشور در طول فعالیت دولت تدبیر و امید اظهار داشت: تا قبل از انقلاب اسلامی تنها ۲۷ تصفیه‌خانه فاضلاب در کشور ایجاد شده بود که این تعداد تا قبل از دولت یازدهم به ۱۱۹ مورد افزایش یافت و امید می‌رود تا پایان دولت ۲۵ تصفیه‌خانه آب دیگر نیز به بهره‌برداری برسد.

تقی‌زاده خامسی در ادامه با اشاره به قرارگیری کشور در منطقه خشک و نیمه‌خشک جهان بر مدیریت صحیح منابع آب تاکید کرد و گفت:  ۴۶ درصد جمعیت کشور در فلات مرکزی ایران ساکن هستند که تنها به ۲۰ درصد منابع آبی کشور دسترسی دارند.

وی با حمایت از طرح آبرسانی بن به بروجن در استان چهارمحال و بختیاری، اظهار داشت: همانطور که برای تامین آب شرب همه مناطق کشور تاکید داریم، بر اجرای این طرح نیز تاکید داریم و هر چند مشکلاتی بر سر راه اجرای این طرح وجود دارد اما با اراده‌ای که شکل گرفته این مشکلات به زودی برطرف و اجرای طرح با جذب منابع مالی سرعت بیشتری به خود می‌گیرد.

معاون وزیر نیرور در امور آب و آبفا با اشاره به تشکیل کارگروه احیای زاینده‌رود به ریاست معاون اول رییس جمهوری، افزود: این کارگروه همانند کارگروه احیای دریاچه ارومیه تلاش دارد تا با ایجاد یک شناخت مشترک بین استان‌های منتفع از زاینده‌رود، مشکلات و اختلافات موجود را برطرف کند.

تقی‌زاده خامسی ،از تدوین نقشه راه احیای زاینده‌رود خبر داد و گفت: یک سال است که روی این موضوع کار می‌کنیم و هم اینک این نقشه تدوین شده تا همه ذی‌نفعان در حوزه زاینده‌رود که پُرچالش‌ترین حوضه آبریز کشور است به شناخت مشترک برسند.

وی، تغییر الگوی مصرف در حوزه‌های مختلف از جمله کشاورزی و استفاده از پساب را از مهمترین موارد تدوین شده در نقشه راه احیای زاینده‌رود برشمرد.

به گزارش ایرنا، در این آیین به طور همزمان ۱۴ طرح حوزه برق و آب این استان با سرمایه‌گذاری ۳۳۷ میلیارد تومان افتتاح شد.

بهره‌برداری از تصفیه‌خانه فاضلاب شهر لردگان، برق‌رسانی به پنج روستا، بهینه‌سازی شبکه وتبدیل سیم به کابل خودنگهدار، توسعه شبکه فشار متوسط و افزایش نقاط مانور، افزایش ظرفیت پست‌های توزیع، توسعه شبکه فشار ضعیف و تامین برق متقاضیان، توسعه شبکه روشنایی شهری وروستایی، نصب کنتورهای هوشمند در جهت ارتباط دوسویه و احداث نیروگاه مقیاس کوچک گازی از جمله این طرح‌ها است.

برچسب‌ها آب و فاضلاب چهارمحال وبختیاری کارآمدی دولت وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آب و فاضلاب چهارمحال وبختیاری کارآمدی دولت وزارت نیرو آب و فاضلاب چهارمحال وبختیاری کارآمدی دولت وزارت نیرو تصفیه خانه فاضلاب تقی زاده خامسی بهره برداری زاینده رود آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۵۳۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه ایران در تکنولوژی سدسازی بین کشور‌های جهان

علی اکبر محرابیان در مراسم افتتاح طرح بزرگ برق آبی اومااویا، بر اساس اعلام کمیسیون بین‌المللی آبیاری و زهکشی ایران پنجمین کشور جهان از لحاظ وسعت شبکه‌های مهم آبیاری و زهکشی است.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه در عرصه تولید تجهیزات و قطعات مورد نیاز تصفیه خانه‌های آب و فاضلاب موفق شدیم بیش از ۹۵ درصد نیاز خود را از داخل کشور تامین کنیم، گفت: بیش از ۲۰۰ سد بزرگ و بیش از ۶۰۰ سد کوچک با حجم مخزن حدود ۶۰ میلیارد متر مکعب در کشور ساخته شده است.

وزیر نیرو با بیان اینکه با توجه به ظرفیت فنی و مهندسی کشور در صدور خدمات فنی و مهندسی در بخش آب و برق و فاضلاب ایران توانسته است در سال‌های گذشته ۵۰ پروژه بزرگ آب و برق را در ۲۰ کشور جهان یا به اتمام برساند و یا در حال اجرا داشته باشد، اظهار کرد: به عنوان نمونه از جمله پروژه‌هایی که با توان مهندسان ایرانی در کشور تاجیکستان به بهره‌برداری رسیده است، می‌توان به سد و نیروگاه سنگ توده اشاره کرد و نیز در حال حاضر پروژه سد راغون که یکی از بزرگ‌ترین طرح‌های عمرانی جهان در کشور تاجیکستان با ارتفاع ۳۳۵ متر و ظرفیت ذخیره ۱۴ میلیارد متر مکعب است، توسط مشاوران و پیمانکاران بین‌المللی از جمله شرکت‌های ایرانی در حال ساخت است.

محرابیان در ارتباط با توان مهندسی ایران در صنعت برق نیز بیان کرد: در بخش برق بر اساس آمار‌های آژانس بین‌المللی انرژی ایران در حوزه تولید برق حرارتی جزو ۱۰ کشور اول جهان است و در بخش نیروگاه‌های برق آبی نیز به همت متخصصان داخلی، ایران جزو کشور‌های برتر جهان شناخته می‌شود.

وزیر نیرو در ادامه با تاکید بر اینکه می‌توان عرصه‌های فنی و اقتصادی را به عنوان انگیزه‌ای برای توسعه صلح و دوستی بین کشور‌ها و ملت‌ها قلمداد کرد، ادامه داد: در نتیجه رویکرد مثبت دولت‌ها در عرصه بین‌الملل و همکاری آن‌ها در حوزه‌های فنی و مهندسی می‌توانیم به توسعه صلح و دوستی در جهان دست پیدا کنیم.

وی با اشاره به افتتاح پروژه چند منظوره اومااویا در کشور سریلانکا گفت: امروز در کشور سریلانکا گرد هم آمده‌ایم تا یکی از دستاورد‌های مهم اقتصادی و فنی مشترک بین دو کشور را که با توان و تخصص مهندسان ایرانی اجرایی شد، به صورت رسمی به بهره برداری برسانیم.

محرابیان در همین خصوص گفت: طرح چند منظوره اومااویا که توسط شرکت ایرانی فراب احداث شده است هم اکنون با همت متخصصان دو کشور و توجه ویژه دولتمردان کشور سریلانکا آماده بهره برداری است، یک پروژه پیچیده بود که از جمله اهداف احداث آن می‌توان به تولید ۱۲۰ مگاوات برق، احداث دو سد با کاربرد انتقال میان حوضه‌ای آب، تامین آب شرب بخشی از مردم و تامین آب برای ۵ هزار هکتار زمین کشاورزی اشاره کرد.

وزیر نیرو ادامه داد: طی دوره ساخت این سد و نیروگاه برای بیش از ۱۷۰۰ نفر از مردم خوب و مهربان کشور سریلانکا به صورت مستقیم اشتغالزایی شد و در کنار آن در عملیات ساخت این پروژه رکورد‌های ویژه‌ای در زمینه حفر تونلها، نصب عمیق‌ترین نیروگاه برق آبی در عمق ۷۰۰ متری زمین و تعبیه شفت ۶۱۸ متری و نیز احداث تونل عمودی برای هدایت آب روی توربین‌ها اشاره کرد. هر کدام از این اقدامات اگر جزو نخستین‌ها در جهان نباشد، به طور قطع درعرصه فنی و اجرایی در زمره پروژه‌های عظیم و برجسته جهان قرار می‌گیرد.

وزیر نیرو در بخش پایانی سخنان خود با قدردانی از زحمات متخصصان ایرانی و سریلانکایی به منظور تحقق این عملیات پیچیده، اظهار کرد: اجرای موفق پروژه چند منظوره اومااویا می‌تواند مقدمه‌ای برای توسعه همکاری‌های ایران و سریلانکا در سایر پروژه‌های مشابه دیگر باشد.

وزیر نیرو همچنین گفت: لازم میدانم از مواضع مثبت و به حق دولت سریلانکا درباره تهاجم رژیم اشغالگر و کودک‌کش صهیونیستی به غزه و حمله به کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق تشکر و قدردانی ویژه کنم.

دیگر خبرها

  • پیشرفت تصفیه‌خانه بشاگرد به صورت مستمر بررسی می‌شود
  • پاسخ عجیب معاون وزیر کار درباره رقم دستمزد کارگران
  • تصویب استان تهران شرقی در کمیسیون سیاسی دولت
  • جایگاه ایران در تکنولوژی سدسازی بین کشور‌های جهان
  • اجرا خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل
  • ناپایداری آب شرب در سرزمین آب‌ها/ تغییرات اقلیمی از عوامل چالش کمبود منابع پایدار آب در لرستان
  • علاقه‌مندی تاجیکستان برای سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • اجرای خط دوم انتقال آب سد یامچی به تصفیه خانه آب اردبیل
  • آمادگی تاجیکستان برای ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی خانه ملت می‌شوند