Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-26@22:40:15 GMT

پخش کننده جهانی «خورشید» تعیین شد

تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۹۶۳۳۰

پخش کننده جهانی «خورشید» تعیین شد

به گزارش حوزه سینما  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، پس از آن که فیلم مجید مجیدی با عنوان «خورشید» به فهرست رقابتی جشنواره فیلم ونیز ۲۰۲۰ راه یافت، اعلام شد سلولویید دریمز پخش کننده بین‌المللی این فیلم خواهد بود.

این فیلم که قرار است برای نخستین بار در سطح جهان در جشنواره فیلم ونیز دیده شود درباره یک پسر ۱۲ ساله به نام علی و سه دوستش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این سه با هم سخت کار می‌کنند تا بتوانند از خانواده‌هایشان حمایت کنند و در عین حال با انجام کار‌های کوچک به کار‌های خلاف هم دست می‌زنند تا پول به دست بیاورند. ولی علی باید به مدرسه خورشید برود که مخصوص بچه‌های خیابانی است تا بتواند به گنجینه‌ای دست یابد.

شرکت فرانسوی سلولوئید دریمز پیشتر امتیاز پخش جهانی «بدوک» را برعهده داشت که سال ۱۹۹۱ ساخته شد.

مجیدی فیلمساز ایرانی نامزدی جایزه اسکار را برای «بچه‌های آسمان» در سال ۱۹۹۶ کسب کرد.

مجیدی درباره فیلمش گفت: «خورشید» داستان بچه‌هایی است که باید کار کنند تا به خانواده‌هایشان کمک کنند. تا امروز ۱۵۲ میلیون کودک در چنین موقعیتی هستند. تلاش‌های سازمان‌های بین‌المللی برای حمایت از این نوجوانان که معمولا مورد انواع سوء‌استفاده‌ها قرار می‌گیرند و از حقوق انسانی خود برای آموزش محروم می‌شوند، معمولا ناامید کننده است.

وی افزود: پیام این فیلم این است که ما باید در برابر این بچه‌ها مسئول باشیم. این در حالی است که بسیاری از آن‌ها خیلی هم بااستعداد و همه آن‌ها باارزش هستند. نمی‌توان به راحتی در برابر وضعیت اقتصادی و اجتماعی آن‌ها و آینده‌ای با فرصت‌های محدود و دورنمای ضعیف سکوت کرد.

مجیدی تاکید کرد که بازیگران فیلم از میان بچه‌های کار انتخاب شده‌اند.

جشنواره فیلم ونیز از ۲ تا ۱۲ سپتامبر اولین جشنواره مهم بین‌المللی است که قصد دارد در دوران ویروس کرونا به صورت فیزیکی برگزار شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کودک کار مجید مجیدی فیلم خورشید بچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۹۶۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویری زیبا و خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان + تصاویر

 تصور می‌شود نام «ماه صورتی» از قبایل بومی آمریکا سرچشمه گرفته باشد. نام‌های دیگری نیز برای این ماه در نظر گرفته می‌شود که عبارتند از ماه در حال رشد، ماه ماهی، ماه تخم‌گذاری غاز‌ها و ماه قورباغه.

دومین ماه کامل فصل بهار در سال ۲۰۲۴ در نیمکره شمالی زمین طلوع کرد و در سراسر جهان تصاویری از آن ثبت و منتشر شد که در اینجا گلچینی از بهترین و تاثیرگذارترین تصاویر ماه صورتی کامل از ایالات متحده و همچنین فرانسه، بریتانیا و هند را می‌توانید مشاهده کنید.

نام «ماه صورتی» به این معنا نیست که قمر زمین در چنین روزی رنگ صورتی به خود می‌گیرد بلکه به این دلیل است که رنگ گل‌های بهاری که در این زمان از سال شکوفا می‌شوند، صورتی است. مانند تمام ماه‌های کامل، «ماه صورتی» نیز در تمام طول شب قابل مشاهده بود و در هنگام غروب خورشید از شرق طلوع می‌کرد و هنگام طلوع خورشید در غرب غروب می‌کرد.

ماه کامل برفراز بیلبوردی از نام «ماه» (Moon) در محوطه بیرونی ورزشگاه کافمن 

 تصور می‌شود نام «ماه صورتی» از قبایل بومی آمریکا سرچشمه گرفته باشد. نام‌های دیگری نیز برای این ماه در نظر گرفته می‌شود که عبارتند از ماه در حال رشد، ماه ماهی، ماه تخم‌گذاری غاز‌ها و ماه قورباغه.

برای مدت کوتاه ۱۵ تا ۲۰ دقیقه‌ای، «ماه صورتی» به رنگ نارنجی به نظر می‌رسید. این پدیده به این دلیل اتفاق می‌افتد که بیننده ماه را از میان ضخیم‌ترین لایه جو زمین می‌بیند.

ماه کامل آوریل پشت ساعت بالمورال (Balmoral) در ادینبورگ

نور قرمز و نارنجی با طول موج بلندتر می‌تواند به راحتی از جو عبور کند، در حالی که نور آبی با طول موج کوتاه توسط ذرات پراکنده می‌شود. همین اصل علمی که به پراکندگی رالی معروف است، مسئول رنگ نارنجی غروب خورشید نیز هست.


ماه صورتی کامل از پشت مجسمه آزادی در شهر نیویورک در حالی که یک هواپیما از رو به روی آن عبور می‌کند

«ماه صورتی» اولین ماه کامل از زمان خورشید گرفتگی کامل در سراسر آمریکای شمالی در هشتم آوریل بوده است.

ماه گرفتگی بعدی یک ماه گرفتگی جزئی در ۱۷ سپتامبر خواهد بود. این ماه گرفتگی به بهترین وجه در آمریکای شمالی، آمریکای جنوبی، اروپا و آفریقا دیده می‌شود. در طول این رویداد، ماه کامل وارد سایه زمین می‌شود.

ماه آوریل در پشت برج ایفل پاریس 

ماه کامل بعدی، «ماه گل» است که در روز پنجشنبه، ۲۳ مه (سوم خرداد) سال ۲۰۲۴ به وقوع خواهد پیوست.

ماه کامل در بنگال غربی، هند


ماه کامل بین قلعه ادینبرو و بنای یادبود اسکات 


ماه کامل آوریل معروف به ماه صورتی بر فراز یک برج دیدبانی در مادرید، اسپانیا 


ماه صورتی بر فراز خلیج ساراسوتا فلوریدا 


ماه صورتی بر فراز سیاتل


ماه کامل پشت برج سوزن فضایی (SpaceNeedle) در سیاتل


منبع: ایسنا

tags # ماه سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • سیاره مشتری به شکل‌گیری قمر زمین کمک کرده است
  • تعیین مرزهای ارمنستان و جمهوری آذربایجان و ۳ سناریوی پیش رو
  • عکس‌| جدیدترین تصویر از فرهاد مجیدی و پسرش در امارات
  • استقبال پرشور یزدی‌ها از آیین احیای سنت گلاب‌گیری باغ جهانی دولت‌آباد
  • (ویدئو) خورشید قرمز رنگ در آسمان چین پدیدار شد
  • تصاویری زیبا و خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان + تصاویر
  • تصاویری خیره‌کننده از «ماه صورتی» در سراسر جهان
  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • فوتسال ایران راهی جام جهانی شد | جشنواره گل شاگردان شمسایی و صعود به جام جهانی
  • سیاه‌چاله چیست و چگونه نور را می‌بلعد؟!