Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@00:28:01 GMT

۹۵ درصد مبتلایان به هپاتیت C بهبود می‌یابند

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۰۲۷۸۱

۹۵ درصد مبتلایان به هپاتیت C بهبود می‌یابند

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: بیش از ۹۵ درصد بیماران هپاتیت C در عرض ۲ تا ۳ ماه در صورت درمان مناسب، بهبودی می‌یابند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشان، رضا رزاقی با اشاره به نام‌گذاری ششم مرداد ماه به نام روز جهانی هپاتیت، اظهار کرد: روز جهانی هپاتیت فرصتی برای هماهنگ کردن تلاش‌های داخلی و بین‌المللی جهت پیشگیری، کنترل و درمان این بیماری است که با عنوان «بیاییم میلیون‌ها بیمار ناشناخته هپاتیت را شناسایی کنیم»، نام‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان عنوان کرد: همچنین جلب حمایت همه‌جانبه ارگان‌های دولتی مسؤول، بخش خصوصی، خیرین و ... فرصتی برای افزایش اطلاع رسانی عمومی است، زیرا افزایش اطلاعات مردم به افزایش حساسیت آن‌ها به موضوع و تعداد مراجعات برای تست و تشخیص بیماری منجر می‌شود.

وی به التهاب بافت کبد در این بیماری اشاره کرد و افزود: دلایل مختلفی برای ابتلا هپاتیت وجود دارد که شامل ویروس، الکل، داروها، سموم، بیماری خود ایمن، مواد غذایی نامناسب مانند مواد پرچرب و بیماری‌های متابولیک مانند دیابت است.

رزاقی از هپاتیت به عنوان یکی از مهم‌ترین چالش‌های سلامتی در جهان یاد کرد و یادآور شد: بعضی از انواع هپاتیت‌، واگیردار و برخی غیر واگیر هستند که در هر دو صورت باید درمان شوند، زیرا عدم درمان به موقع هپاتیت، موجب مراحل پیش‌رونده بیماری یعنی سیروز و سرطان کبد خواهد شد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به ابتلای ۳۲۵ میلیون نفر از مردم جهان به این بیماری، اظهار داشت: سالانه ۶ تا ۱۰ میلیون نفر به مبتلایان هپاتیت در جهان افزوده می‌شود که یک میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از آن‌ها جان خود را از دست می‌دهند.

وی خاطرنشان کرد: در ایران ۱.۴ میلیون نفر مبتلا به هپاتیت B و بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر مبتلا به هپاتیت C هستند که نیمی از این بیماران معتادان تزریقی هستند.

رزاقی با بیان این‌که هپاتیت B با واکسن قابل پیشگیری است، افزود: از سال ۱۳۷۲ در ایران طرح ملی واکسیناسیون هپاتیت B با پوشش کشوری ۹۹ درصدی اجرا می‌شود و کلیه کودکان بر اساس برنامه کشوری واکسیناسیون، از بدو تولد واکسینه می‌شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان ادامه داد: همچنین افراد بزرگ‌سال در گروه‌های پرخطر، در معرض خطر و سایر متقاضیان دریافت واکسن نیز می‌توانند این واکسن را در ۳ نوبت دریافت کنند.

وی به امکان درمان هپاتیت C نیز با توجه به دسترسی به داروهای ضدویروسی مستقیم‌الاثر جدید اشاره کرد و اظهار داشت: بیش از ۹۵ درصد بیماران هپاتیت C در عرض ۲ تا ۳ ماه در صورت درمان مناسب، بهبود می‌یابند.

رزاقی تصریح کرد: طبق آمار در سال ۹۸ شهرستان کاشان ۴۷ و آران و بیدگل ۷ بیمار به هپاتیت‌های نوع B و C مبتلا شده‌اند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان اظهار کرد: ارتقای سطح آگاهی مردم، واکسیناسیون، تشویق مردم و فراهم کردن امکانات برای انجام آزمایش‌های و دسترسی بیماران به درمان مناسب با داروهای جدید ضد ویروسی از استراتژی‌های مهم دستیابی به هدف بزرگ حذف هپاتیت‌های ویروسی است.

انتهای پیام/۶۳۱۰۸/ر۲۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: هپاتیت دانشگاه علوم پزشکی کاشان شناسایی هپاتیت C

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • روستای رودریش شهرستان کهگیلویه درگیر اپیدمی بیماری تب مالت است
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • مراسم تودیع و معارفه مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان سیریک
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • ۷میلیون ایرانی مبتلا به دیابت؛ زخم‌های دیابت، از سرطان کشنده‌تر است
  • افزایش مبتلایان به مالاریا در افغانستان
  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل