Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان غربی با انتقاد از کم کاری و سهل انگاری دستگاه های متولی در برخورد با آبیاری مزارع کشاورزی با فاضلاب گفت: سطح زیرکشت مزارع با فاضلاب در شهرهای مختلف استان بیانگر بی توجهی نهادهای متولی نسبت به برخورد و پیشگیری از این معضل بهداشتی است.

به گزارش برنا آذربایجان غربی؛ محمدمهدی شهریاری در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده با محوریت حوزه سلامت، ضمن تاکید بر اینکه سلامت مردم خط قرمز است افزود: آبیاری مزارع با فاضلاب خام به هیچ وجه قابل قبول نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند فعلی گویای این است که دستگاه های متولی به وظایف شان عمل نکرده اند.دانشگاه علوم پزشکی باید به عنوان متولی سلامت علیه نهادهایی که به وظایف شان عمل نمی کنند شکایت کند.

وی گفت: کمیته ویژه ای متشکل از محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی، جهادکشاورزی هر چه سریعتر نسبت به بررسی و حل این معضل اقدام نمایند و نتایج آن را در جلسه آتی کارگروه بیان کنند.

شهریاری تصریح کرد: فرمانداران موظف هستند نسبت به برخورد با این معضل اقدام نمایند.

استاندار آذربایجان غربی در ادامه با اشاره به گزارش سازمان غذا و داروی استان در خصوص عوارض بهداشتی جمع آوری سیب زیردرختی، گفت: با توجه به مشکلات بهداشتی که این نوع جمع آوری درپی دارد، ضروری است تا کمیته ویژه ای به مدیریت معاونت اقتصادی استانداری نسبت به ساماندهی مراکز جمع آوری اقدام نمایند.

در این جلسه فعالیت غیرقانونی برخی عطاری ها در نسخه پیچی های دارویی نیز مطرح و دستورات لازم برای برخورد با آنها صادر شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: سیب درختی مزارع کشاورزی کرونا ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۳۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از  وبدا، محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیر خانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در نشست کارگروه تخصصی امنیت غذا و تغذیه با موضوع اجرایی شدن رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت:  به دستور رئیس جمهوری در جلسه هجدهم شورای عالی سلامت و امنیت غذایی، همه ی دستگاه های اجرایی موظفند برای تامین امنیت غذایی و دسترسی مردم به غذای سالم در مدت 2 ماه برنامه عملیاتی سال جاری ذیل سند ملی امنیت غذایی تهیه و در جلسه آتی شورای عالی ارائه کنند.

محمد اسماعیل مطلق گفت: امنیت غذایی و غذای سالم در اولویت برنامه های دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در سال جاری قرار دارد.

دیگر خبرها

  • دومین مرحله از عملیات امحاء مزارع آلوده به فاضلاب در شمال غرب کلانشهر شیراز
  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • قصور مسئولان در حادثه امام‌زاده ابراهیم شفت محرز است
  • فرصت ۲ ماهه دستگاه‌ها برای تهیه برنامه عملیاتی امنیت غذایی
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • معضل کانال‌های فاضلاب رو باز در مسجد سلیمان استان خوزستان