Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@13:04:07 GMT

جنایت غرب در آفریقا با طعم «کووید-19»

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۰۳۵۷۷

جنایت غرب در آفریقا با طعم «کووید-19»

به گزارش افکارنیوز،

یک: همگان به یاد دارند در سال 1996 چه فاجعه‌ای در قاره آفریقا رخ داد. آن زمان، شرکت واکسن‌سازی و آزمایشگاهی «فایزر» که پایگاه اصلی آن در نیویورک قرار دارد، اقدام به تست غیرقانونی واکسن «مننژیت» در شهر «کانو» واقع در نیجریه کرد. ده‌ها کودک نیجریایی بر اثر این آزمایش، جان خود را از دست داده یا به بیماری‌های غیر‌قابل علاج از جمله نابینایی و ناشنوایی مبتلا شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت فایزر مدت‌ها این جنایت را کتمان کرد و حتی نسبت به شکایت خانواده قربانیان نیز واکنشی نشان نمی‌داد. سرانجام با افشای جزئیات دهشتناک این جنایت جمعی، شرکت فایزر سال 2009 میلادی (پس از 13 سال) به پرداخت جریمه نقدی به خانواده قربانیان محکوم شد! 

فراتر از آن، عقیم‌سازی غیرارادی ساکنان آفریقا از طریق ارسال واکسن‌های آغشته به فاکتورهای عقیم‌کننده، نه‌تنها در قرن بیستم (قرن گذشته)، بلکه در حال حاضر ادامه دارد. به عنوان مثال سال 2017 میلادی، پزشکان کنیایی متوجه شدند واکسن‌های ارسالی از سوی سازمان جهانی بهداشت- که به واسطه شرکت‌های غربی به آفریقا فرستاده شده بود- حاوی موادی است که منجر به عقیم‌سازی ناآگاهانه مصرف‌کنندگان می‌شود. 

دو: امروز هم در بحبوحه شیوع ویروس کرونا در جهان قرار داریم. ماه مارس (‌اسفند‌ماه) امسال، «ژان پل میرا» رئیس بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان «کوشن» پاریس و «کمیل لشت» مدیر مرکز تحقیقات پزشکی فرانسه، در مصاحبه‌های جنجالی تأکید کردند آزمایش واکسن کرونا باید در کشورهای آفریقایی انجام شود و در صورت مثبت بودن نتایج آزمایش، این واکسن در دیگر نقاط دنیا نیز مورد استفاده قرار گیرد! اگرچه سازمان جهانی بهداشت و بسیاری از نهادهای مستقل حقوق بشری، این مواضع را محکوم کردند و آن را «نژادپرستانه» دانستند اما شرکت‌های داروسازی و آزمایشگاهی در غرب، کماکان مصرند تست واکسن‌های خود را در قاره آفریقا انجام دهند! این جنایت آشکار، در سایه سکوت نهادهای رسمی حقوق بشری از جمله سازمان ملل متحد رخ می‌دهد. 

سه: اما مکانیسم تست غیرقانونی واکسن کرونا در کشورهای آفریقایی چگونه است؟ شرکت‌های آزمایشگاهی در غرب، چندین راهکار را در نظر گرفته‌اند؛ نخست اینکه از طریق انعقاد قراردادهای مخفی با برخی دولت‌های آفریقایی، به برخی مناطق قبایلی و دورافتاده این قاره دسترسی پیدا کرده و بدون هیچ‌گونه جنجال و سر‌و‌صدایی و در سکوت محض خبری، تست واکسن‌های خود را روی کودکان، زنان و مردان انجام می‌دهند.

این روشی است که طی دهه‌های گذشته، بارها از سوی شرکت‌های دارویی و آزمایشگاهی پیاده و اجرا شده است. هدف شرکت‌های آزمایشگاهی غرب، مخفی‌سازی هرگونه تلفات احتمالی انسان‌ها در جریان این آزمایش‌هاست. 

دومین روش شرکت‌های آزمایشگاهی غرب، واکسیناسیون شهروندان آفریقایی به بهانه فلج ‌اطفال و دیگر بیماری‌های عفونی است. در این روش، فردی که مورد آزمایش قرار می‌گیرد، هرگز تصور نمی‌کند شرکت‌های آزمایشگاهی مشغول آزمایش واکسن دیگری روی بدن وی هستند! اگر در نهایت نیز افرادی در این آزمایش‌ها جان خود را از دست داده یا دچار اختلالات و آسیب‌های دیگر شدند، این شرکت‌ها مدعی «خطای پزشکی» در جریان آزمایش‌ها شده و از خود بابت «هجمه عامدانه» به جان انسان‌ها سلب مسؤولیت می‌کنند. 

چهار: در حال حاضر، شرکت‌های دارویی و آزمایشگاهی در آمریکا و اروپا در صدد آزمایش واکسن کرونا روی ساکنان آفریقا هستند؛ این در حالی است که محدوده جغرافیایی اتحادیه اروپایی (با توجه به میزان شیوع کرونا نسبت به جمعیت کشورها)، اصلی‌ترین کانون شیوع کرونا طی ماه‌های گذشته بوده است. قواعد آزمایشگاهی- پزشکی می‌گوید تست واکسن باید روی ساکنان مناطقی صورت گیرد که ابتلای بیشتری به ویروس داشته‌اند. با این حال، شرکت‌های اروپایی از آغاز شیوع «کووید-19‌» تاکنون در صدد شیوع اولیه ویروس در آفریقا بوده‌اند تا به این بهانه، تست واکسن کرونا را روی ساکنان این قاره انجام دهند. نکته تأسف‌بار اینکه بسیاری از شرکت‌های آزمایشگاهی غرب، حتی دست به تهدید دولت‌های آفریقایی زده و به آنها تأکید کرده‌اند ارسال گسترده داروها و واکسن‌های تولیدشده از سوی آنها در قبال سایر بیماری‌ها و عفونت‌ها، منوط به همکاری آنها در انجام تست واکسن کرونا در کشورهای‌شان است. به عبارت بهتر، شرکت‌های آزمایشگاهی غرب از برخی سران آفریقایی خواسته‌اند چشمان خود را به صورت عامدانه روی این جنایت بسته و درباره آن ابراز بی‌اطلاعی کنند! 

پنج: آخرین نکته اینکه حتی اگر آزمایش غیرقانونی واکسن کرونا روی ساکنان آفریقا نتیجه مثبت و بدون تلفات داشته باشد- که امکان آن بسیار بعید است- واکسن‌های آزمایش‌شده در اختیار آنها قرار نمی‌گیرد! آمریکا و برخی کشورهای غربی طی ماه‌های گذشته، دست به پیش‌خرید محصولات دارویی و واکسن‌های تولید‌شده از سوی شرکت‌های دارویی و آزمایشگاهی غرب ‌زده و قصد دارند انحصار توزیع آن را در جهان- با مبلغی بسیار زیادتر از هزینه تمام‌شده- بر عهده بگیرند. آیا سازمان‌های بین‌المللی مدعی حقوق بشر کماکان می‌خواهند در برابر این جنایت همه‌جانبه سکوت کنند؟!

نوید مومن

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: کشورهای غربی واکسیناسیون کرونا واکسن کرونا روی ساکنان تست واکسن شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۳۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ امیرحسن زرنانی با بیان اینکه امسال محور اصلی همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت است، گفت: درهمایش امسال که از ۱۱ تا ۱۴ اردیبهشت در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌شود، ۲۵ محور علمی وجود دارد و ۴۵ کارگاه آموزشی برگزار خواهد شد.
دبیر علمی پانزدهمین همایش بین المللی ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی افزود: مطالب علمی در کارگاه‌ها براساس نیازسنجی‌ها ارائه می‌شود و پیش بینی می‌شود ۸ هزار نفر از همایش امسال بازدید کنند و ۳۵۰۰ نفر تاکنون در بخش علمی ثبت نام کرده اند که نسبت به پارسال افزایش مخاطب شاهد هستیم.

آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند

امیرحسن زرنانی درباره نقش شرکت‌های دانش بنیان حاضر در این همایش درباره افزایش سطح علمی مخاطبان و شرکت‌های مخاطب همایش گفت: هرچه دستگاه‌ها دقیق‌تر عمل کنند می‌توانند در تشخیص بهتر موثر باشند؛ نقش شرکت‌های تولیدی کیت‌های آزمایشگاهی و تولید کیت‌های استانداد در ارائه خدمات آزمایشگاهی مهم است وقتی تشخیص درست و سریع اتفاق بیافتد، تشخیص پزشک نیز صحیح و به نفع بیمار خواهد بود.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران درباره اینکه با وجود بیش از ۵ هزار آزمایشگاه در سطح کشور، نقش آزمایشگاه‌ها در نظام سلامت به چه صورت است، افزود: آزمایشگاه‌ها مهم‌ترین پایه سلامت در کشور هستند و به عنوان عوامل کمک کننده درتشخیص بیماری‌های بالینی به شمار می‌آیند؛ پزشک با توجه به علائم بالینی بیمار، ممکن است دچار تردید شود که آزمایشگاه‌ها می‌توانند این موارد را برطرف کنند.

زرنانی گفت: آزمایشگاه‌ها درنظام سلامت نقش پایه و محوری دارند در سطوح پزشکی مانند تشخیص بیماری‌های عفونی، انگلی، سرطان، خودایمنی و متابولیک، آزمایشگاه‌ها کمک کننده هستند.

دبیرعلمی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: بالین خوب یعنی تشخیص خوب و تشخیص خوب یعنی استفاده از تجهیزات یک آزمایشگاه خوب لذا آزمایشگاه‌ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند.

فعالیت ۴۰ هزار نفر در ۶ هزار آزمایشگاه کشور


همچنین غلامرضا حمزه لو دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی و بیست و یکمین همایش کشوری ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی تشخیص پزشکی ایران گفت: امسال سعی کردیم با توجه به مشکلات و مسائل روز آزمایشگاهی و پیشرفت‌های فن آوری، نیاز‌های روز همکاران خدمت رسان در درمان را برآورده و با فن آوری و مسایل جدید آزمایشگاه‌ها آشنا کنیم.

دبیر اجرایی پانزدهمین همایش بین المللی افزود: در صورتی که به نقش و جایگاه آزمایشگاه در نظام سلامت پرداخته شود بسیاری از برنامه‌های اجرایی در سطح ملی با کمک آزمایشگاه‌های علمی صورت می‌گیرد و همکاران با داده‌های این آزمایشگاه‌ها در مراکز درمانی گروه مراقبت را هدایت می‌کنند از این رو برگزاری اینگونه همایش‌ها با اهمیت است.

دیگر خبرها

  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • حضور صد‌ها شرکت تولیدی و دانش بنیان در همایش ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • آزمایشگاه ها پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • آزمایشگاه های بالینی پایگاه اصلی نظام سلامت هستند
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • آیا واکسن سرطان پوست، روی دیگر سرطان‌ها هم جواب می‌دهد؟
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • نحوه نظارت بر صحت نتایج آزمایش‌ها در آزمایشگاه‌های پزشکی