Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، روابط عمومی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌ای با اعلام پایان موفقیت آمیز رزمایش مشترک پیامبر اعظم (ص) ۱۴ با دستیابی به اهداف از پیش تعیین شده، افزود: این رزمایش که با مشارکت نیروی دریایی و هوافضای سپاه در منطقه عمومی هرمزگان، خلیج فارس و غرب تنگه راهبردی هرمز برگزار شد؛ با اجرای تمامی سریال‌ها و تمرین‌های ترکیبی عملیاتی در عرصه زمین، دریا، هوا و فضا با موفقیت پایان یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اطلاعیه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در مرحله نهایی چهاردهمین رزمایش پیامبر اعظم (ص) خاطر نشان کرده است: در این رزمایش تمرین‌های عملیاتی پیچیده و متنوعی اعم از شلیک موشک‌های بالستیک از اعماق زمین، انهدام سامانه‌های راداری دشمن، اجرای آتش موشک‌های ساحل به دریا و شناوری برای انهدام ناو‌های رزمی، تمرین حمله هواپیما‌های بدون سرنشین به پل فرماندهی ناو هواپیمابر دشمن، تمرین تصرف شناور‌های متخاصم با اجرای عملیات هلی بُرن و استفاده از موشک‌های سطح به سطح و ساحل به دریا در حضور ناظران قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) به بهترین شکل تمرین شد.

بیشتر بخوانید

کدام موشک‌ها در رزمایش پیامبر اعظم ۱۴ شلیک شدند؟ مرحله نهایی رزمایش پیامبر اعظم (ص) آغاز شد/ رصد منطقه با تصاویر ارسالی از ماهواره نور + فیلم

اطلاعیه سپاه پیام رزمایش پیامبر اعظم (ص) ۱۴ به کشور‌های دوست و همسایه را محبت، صفا، صلح و دوستی همراه با اقتدار و صلابت انقلابی پاسداران و امنیت جمعی برای کشور‌های منطقه خلیج فارس دانست و در بیان پیام رزمایش به دشمنان تصریح کرده است: استکبار و کسانی که چشم طمع به منافع ما دوخته اند، پیام آمادگی، هوشیاری، مقابله و ایستادگی ملت ایران و نیرو‌های مسلح و مدافع انقلاب و میهن اسلامی را از میدان‌های این رخداد ماندگار، بخوبی دریافت کردند.

در اطلاعیه روابط عمومی کل سپاه تاکید شده است: ما فرزندان امام خامنه‌ای (مدظله العالی) و سربازان میدان جهاد و شهادتیم و اراده کرده ایم از دستاورد‌های انقلاب اسلامی، نظام و مردم عزیز ایران فداکارانه دفاع کنیم.

در پایان این اطلاعیه با قدردانی از حمایت‌ها و همراهی‌های ملت شریف ایران به ویژه مردم فهیم و انقلابی استان هرمزگان و جزایر خلیج همیشه فارس در اجرای این رزمایش بزرگ و اقتدار آمیز و تاکید بر اینکه نمایش توان و آمادگی‌های رزمی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ضامن امنیت جمعی در خلیج فارس و اعتبار قدرت بازدارندگی کشور خواهد بود، تصریح شده است: جمهوری اسلامی ایران، هیچگاه شروع کننده جنگی نبوده و نیست؛ اما در راهبرد دفاعی خود، ضمن صیانت از استقلال، تمامیت ارضی، امنیت، منافع ملی و پهنه جغرافیای کشور به ویژه جزایر خلیج فارس؛ عکس العمل قاطع، کوبنده و تمام کننده پاسداران انقلاب و سایر مدافعان مقتدر کشور علیه متجاوزین به میهن اسلامی را با صراحت و صلابت از مولفه‌های اصلی و غفلت ناپذیر خود می‌داند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سپاه پاسداران رزمایش نظامی رزمایش پیامبر اعظم خلیج فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۵۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم

رئیس دولت سیزدهم گفت: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم.

به گزارش ایرنا، ابراهیم رئیسی، رئیس دولت سیزدهم در دومین همایش بین المللی ایران و آفریقا اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا را اراده دو کشور در توسعه روابط دانست و گفت: ضرورت دارد که برنامه دقیقی هم نسبت به کل قاره آفریقا و هم نسبت به یک یک کشور‌های آفریقایی با زمانبدی مشخص شود. اولین گام بین جمهوری اسلامی ایران و قاره آفریقا اراده است، به حمدالله این اراده وجود دارد و این نشست نمادی از اراده کشور‌های آفریقایی و ایران است برای گسترش روابط اقتصادی است.

رئیسی دومین گام را شناخت ظرفیت‌های قاره آفریقا و جمهوری اسلامی ایران برشمرد و بیان کرد: بعضا برخی فعالان اقتصادی آشنایی کامل با ظرفیت‌های فی مابین ندارند و برگزاری این همایش به شناخت بهتر ظرفیت‌های متقابل کمک شایانی خواهد کرد.

رئیس دولت سیزدهم خاطر نشان کرد: به رغم تهدید‌ها و تحریم‌ها جمهوری اسلامی ایران پیشرفت‌های خوبی داشته و می‌توان ایران اسلامی را کشوری پیشرفته و فناور نامید. شناخت پیشرفت‌ها و دستیابی جمهوری اسلامی ایران به فناوری‌های نوین اهمیت بسیاری دارد.

وی با اشاره به تفاوت نگاه ایران به آفریقا به نسبت کشور‌های غربی اظهار کرد: همکاری با آفریقا مورد تاکید امام خمینی و همچنین مورد تاکید رهبر انقلاب بوده است. غربی‌ها آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم. این تفاوت دیدگاه حائز اهمیت است. تاریخ آفریقا نشان دهنده این است که بسیاری از کشور‌های غربی چگونه ذخایر آفریقا را چپاول کرده‌اند.

رئیسی با اشاره به اینکه نیروی انسانی کارآمدی در آفریقا وجود دارد، بیان کرد: این باور ماست اگرچه غربی‌ها تبلیغ می‌کنند که خودشان می‌توانند دستیابی به فناوری نوین و خلاقیت دارند، اما ما باور داریم که استعداد، دانش و توانایی آفریقا از مغرب زمین چیزی کم ندارد و توان دستیابی به بسیاری از عرصه‌ها را دارد.

دیگر خبرها

  • خلیجی همیشه فارس برای تنبیه تمام متجاوزان تاریخ
  • راه‌اندازی فاز نخست خط ۲ متروی اصفهان از اهداف مهم شورای ششم است
  • سپاه نزدیکترین نهاد به مواضع رهبری است
  • رویکرد سپاه کردستان اعتقادی است
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • نقش خلیج فارس در راهبرد امنیت ملی کشور بی‌بدیل است
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان، اما ما برای آفریقا می‌خواهیم
  • ما نیازمند معلمان تراز انقلاب هستیم
  • واگذاری «استقلال» به هلدینگ خلیج فارس با عدل و انصاف سازگار نیست
  • رئیسی: غربی‌ها، آفریقا را برای خودشان می‌خواهند، اما ما آفریقا را برای آفریقا می‌خواهیم