Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران استاندار مازندران، با بیان این که پایانه های صادراتی مازندارن زمینه ساز شکوفایی اقتصادی استان خواهد بود، گفت: مازندران در توسعه زراعت چوب دارای یک ظرفیت بالقوه است و ۴۵۰۰ هکتار زمین های عمومی و شیب دار در این استان برای توسعه زراعت چوب هدف گذاری شده است.  

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری مازندران، احمد حسین زادگان در آیین افتتاح شرکت آرین شیمی، بزرگ‌ترین واحد تولید ام دی اف مازندران توسط رئیس جمهور از طریق ویدیو کنفرانس با بیان این که علیرغم وجود بی سابقه ترین تحریم ها و شرایط سخت کرونایی که اقتصاد های بزرگ دنیا را به  چالش کشانده است، توجه توامان به دو بخش سلامت و معیشت کشور در حال گذر از تنگناهای تاریخی است، اظهار کرد: امروز که با همکاری و همراهی مردم و بخش خصوصی شاهد اتفاقات خوب و افتتاح این تعداد پروژه هستیم؛ نشانگر آن است که بدون اتکا به نفت و با اتکا به ظرفیت های درون کشور می توانیم از بحران بین المللی ایجاد شده خارج شویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مازندران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت و ضرورت توسعه زراعت چوب، تصریح کرد: مازندران در این راستا دارای یک ظرفیت بالقوه است و ۴۵۰۰ هکتار زمین های عمومی و شیب دار در این استان برای توسعه زراعت چوب هدف گذاری شده است.  

حسین زادگان از پتانسیل کشور های cis، توانمندهای مازندران و موقعیت بندر امیرآباد در این خصوص سخن گفت و یادآور شد: برای تقویت این بخش، نهالستان بخش خصوصی را در اختیار کارخانه آرین شیمی قرار دادیم و امیدواریم با نهضتی که در این راستا در استان در حال شکل گیری است به وضعیت در خور توجهی دست پیدا کنیم.  

وی با اشاره به این که خوشبختانه در مازندران زمین های درجه دو و سه کمتر داریم و زمین های شیب دار را هم در راستای دستور جنابعالی برای کشت گیاهان دارویی و زراعت چوب هدف گذاری کرده ایم، اظهار کرد: همچنین یک زمین ۱۰۰۰ هکتاری در شرق مازندارن برای احداث بزرگ ترین شهرک صنعتی مازندارن در نظر گرفته‌ایم که مشکلات نظارتی آن حل شده و امیدواریم با طی آخرین مراحل کار بزودی شاهد آغاز عملیات در آن در جهت تقویت تولید باشیم.

حسین زادگان رونق بخشی به حوزه تجارت و گسترش بنادر شمالی را از جمله تاکیدات رییس جمهوری و در شمار اقدامات مناسبی دانست که با جدیت در دستور کار استان قرار دارد و افزود: امروز با وجود تعرفه های ترجیحی اتحادیه اورآسیا برای کشور ما  یک ظرفیت و مزیت مهم برای توسعه صادرات استان بوجود آمده است.  

استاندار مازندران همچنین به تاکیدات رییس جمهور در خصوص ایجاد زیرساخت های تجاری و پایانه های صادراتی محصولات تولیدی استان به عنوان یک اولویت اشاره کرد و گفت:  انتظار می رود؛ پایانه صادراتی محصولات شیلاتی تا یکی دو ماه آینده و فاز نخست پایانه صادراتی محصولات کشاورزی استان به عنوان خواست دیرینه مردم مازندارن برای صادرات محصولاتشان نیز تا هفته دولت به بهره برداری برسد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی توسعه زراعت چوب برای توسعه هدف گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۵۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد

به گزارش جام جم آنلاین از گرگان حمید سلامتی گفت : بیشترین مدیریت این حجم سیلاب ناشی از بارش باران در ۶ و هفتم فروردین ماه سال جاری بود.

وی ادامه داد: سال قبل نیز ۲۰ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۸۳۵ مترمکعب مدیریت سیلاب با انجام طرح‌های آبخیزداری در مناطق اولویت‌دار استان صورت گرفت که نقش زیادی در پیشگیری از خسارت بارش‌ها و کنترل و تزریق آب به سفره‌های زیرزمینی منطقه داشت.

به گفته وی مدیریت سیلاب در این سطح به دنبال هفت مورد بارش بود که بیشترین بارش به ترتیب، در 30 آبان با هفت میلیون و ۱۲۸ هزار مترمکعب، ۱۱ اردیبهشت با چهار میلیون و ۷۲۰ هزار و ۵۰۰ مترمکعب و ۱۶ دی ماه با چهار میلیون و ۱۴۰ هزار و ۸۲۵ متر مکعب ثبت شده است.

به اعتقاد کارشناسان منابع طبیعی و آبخیزداری در گلستان، پروژه‌های تغذیه مصنوعی آبخوان، تغییر الگوهای مکانی و زمانی بارش و سیلاب ناشی از آن را تبدیل به فرصتی برای مدیریت سیلاب و تغذیه آبخوان در گلستان می‌کند که با افزایش سطح تراز آب زیرزمینی و تقویت آن، روند فزاینده فرونشست زمین کاهش یافته و از بروز خسارت به تاسیسات و زیرساخت‌ها جلوگیری خواهد شد.

گلستان با مساحت بیش از ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی مشتمل بر ۴۵۲ هزار هکتار جنگل، ۸۶۲ هزار هکتار مرتع و ۲۱ هزار هکتار زمین ساحلی است که حدود ۳۳۰ هزار هکتار از مراتع نوار مرزی این استان به دلیل خشکسالی‌ سال‌های اخیر، پایین بودن نزولات جوی و نزدیکی به بیابان‌ قره قوم ترکمنستان و ضعف پوشش گیاهی در معرض بیابانی شدن شدید قرار دارد.

گلستان از شمال با کشور ترکمنستان، از جنوب با سمنان، از شرق با خراسان شمالی و از غرب با مازندران همسایه است.

دیگر خبرها

  • اسناد مالکیت ۸۷۴ هکتار زمین طرح نهضت ملی مسکن استان بوشهر صادر شد
  • ۴۵ هزار هکتار زمین برای متقاضیان مسکن ملی تأمین شد
  • اختصاص ۱۱۵۰هکتار از مزارع قزوین به کشت چغندرقند
  • یک میلیون و ۵۰۰ هزار متر مکعب سیلاب در گلستان مهار شد
  • بازگشت ۳۷۰ هکتار از اراضی جنگلی مازندران به طبیعت
  • خسارت ۱۳۰۰ میلیاردی سیل به کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • ماجرای قطع ۴۰ درخت در نوشهر
  • ماجرای قطع ۴۰ اصله درخت در کجور نوشهر از زبان رئیس منابع طبیعی
  • ۲۳ هکتار زمین به شهر ملک‌آباد الحاق شده است