Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،در این جلسه که با حضور محمد سعید ایزدی  عضو شورای عالی معماری و شهرسازی کشور و امین عارف نیا مدیر عامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد، نحوه اجرا سند توسعه فرهنگی مورد بررسی قرار گرفت و اعضا کمیسیون فرهنگی و کارشناسان فرهنگی استان با طرح سوالاتی بر شفافیت اجرای این سند تاکید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد سعید ایزدی  عضو شورای عالی معماری و شهرسازی کشور   در این خصوص، گفت: تصویب و تنظیم این سند می‌تواند سنگ بنای محکم برای اجرای برنامه‌های راهبردی در حوزه فرهنگی بوده و نقشه راه و راهنمای فرهنگی دستگاه‌های اجرایی برای جلوگیری از هرگونه موازی کاری باشد.

او افزود: این سند در ابعاد مختلف تنظیم شده و همخوان با سایر سیاست‌ها مسیر ارتقا ابعاد فرهنگی را دنبال میکند.

 عضو شورای عالی معماری و شهرسازی کشور اظهار کرد: در مرحله نخست نیازمند شناخت دقیق مولفه‌های فرهنگی هستیم که این مولفه‌ها صرفا فیزیکی نبوده و در این سند نیز نمود خواهند داشت.

ایزدی گفت: این سند با هدف ارتقا وضعیت موجود و همچنین اجرای برنامه‌های عملیاتی بدون موازی کاری انجام خواهد شد.

او  اجرای این طرح را به عنوان سند توسعه بعد از تصویب در مرجع قانونی الزام آور دانست.

او در ادامه مدیر عامل موسسه کمک به توسعه فرهنگ و هنر نیز با بیان این‌که موضوع اسناد راهبردی مانند یک نور افکن به ما کمک می‌کند از بالا به موضوعات بپردازیم، گفت: روشن شدن ابعاد یک موضوع موجب دستیابی به چهارچوب آن موضوع میشود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بافت تاریخی میراث فرهنگی مقبره الشعرا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۸۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه

سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در سال ۱۴۰۳ با دستور کار «بررسی آخرین وضعیت پروژه‌های اقتصادی با کشور‌های آذربایجان، ارمنستان، ازبکستان و ترکمنستان» در محل وزارت امور خارجه برگزار شد.

مهدی صفری معاون دیپلماسی اقتصادی وزیر امور خارجه که ریاست جلسه را برعهده داشت، ضمن تبیین اهمیت توسعه مناسبات با کشور‌های یادشده، بر لزوم همکاری کلیه دستگاه‌های ذیربط و بخش خصوصی جهت بهره گیری حداکثری از ظرفیت توسعه مراودات تجاری - اقتصادی با این کشور‌ها به ویژه در زمینه صدور خدمات فنی و مهندسی، ترانزیت، صادرات محصولات دانش بنیان، انرژی، صنعت، معدن و همچنین تبادل استاد و دانشجو تاکید کرد.

آخرین وضعیت طرح‌ها و پروژه‌های همکاری اقتصادی ایران با این کشورها، موانع و راهکار‌های رفع آنها و تسهیل روند نهایی سازی و اجرای پروژه‌ها نیز در ادامه این نشست مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

در این نشست معاونان و مدیران دستگاه‌های اجرایی عضو ستاد و نمایندگان بخش خصوصی حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی سیاست خارجی

دیگر خبرها

  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری چهارمین همایش معاونان و رؤسای شورا‌های حل اختلاف شمالغرب کشور در تبریز
  • بررسی ابعاد مختلف تروما در کنگره جراحان ایران
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • بررسی ابعاد سفر گروسی به ایران/ حل چالش موضوع بازرسان/ خنثی‌سازی سیاست هدفمند تبلیغاتی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • گردشگری نخستین رکن سند توسعه و پیشرفت شهرستان نایین است
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا در کشور
  • اجرای طرح بانو توانا در رشته‌های آبی وشنا درکشور