Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شیوع ویروس کرونا موجی از راهکارها برای درمان خودسرانه این بیماری منتشر شد، در یکی از این راهکارها اشاره شده که با غرغره آب نمک می‌توان ویروس کرونا در گلو را از بین برد، اما این موضوع چه میزان صحت دارد؟

طی روزهای گذشته شایعه‌ای منتشر شد مبنی بر اینکه ویروس کرونا در ریه تکثیر نمی‌شود و تنها بمدت یک هفته در گلوی فرد آلوده تکثیر می‌شود که می‌توان با غرغره آب نمک، این ویروس را ریشه‌کن کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رابطه متخصص بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفتگو با خبرنگار تسنیم گفت: این ویروس از طریق تنفس به فرد منتقل می‌شود و ابتدا سلول‌هایی که گلو، راه‌های هوایی و ریه‌ها را فرش کرده‌اند، آلوده می‌کنند.

دکتر پریوش داودیان ضمن رد این شایعه، ادامه داد: این سلول ها تبدیل به کارخانه کروناویروس می‌شوند و ویروس های بیشتری تولید می‌شوند تا اینکه جاهای دیگر بدن را آلوده کند.

وی افزود: در این مرحله ابتدایی، علائم در شخص بروز نمی‌کند که البته بعضی از افراد شاید هرگز علائمی نشان ندهند. زمان بین آلودگی و ظهور اولین علائم از یک تا دو روز تا یک ماه می‌باشد، ولی به طور متوسط یک هفته است.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری هرمزگان ادامه داد: بسیاری از افراد بیماری خفیفی از این ویروس را تجربه می‌کنند که علائمی همچون تب، گلودرد، سردرد، سرفه، ضعف و خستگی را به همراه دارد.

وی اظهار کرد: اگر بیماری پیشرفت کند به خاطر واکنش بیش از حد سیستم ایمنی، بدن دچار التهاب می‌شود؛ این التهاب بیش از اندازه می‌تواند باعث آسیب در بدن و بروز علائم شدید شده یا حتی منجر به مرگ شود؛ همچنین اگر سیستم ایمنی نتواند جلوی ویروس مقاومت کند، در هر گوشه بدن گسترش می‌یابد که صدمات بیشتری وارد می‌کند.

دکتر داوودیان ضمن اشاره به اینکه علائم وخیم بیماری از روز هشتم به بعد بروز می‌کند، گفت: سندرم دیسترس تنفسی حاد، ناشی از التهاب گسترده در ریه هاست که باعث توقف اکسیژن گیری مورد نیاز برای بقای بدن می‌شود. همچنین التهاب شدید می‌تواند باعث آسیب به کلیه، کبد، قلب، مغز و روده ها نیز بشود.

وی تصریح کرد:در این مرحله، این ویروس چنان التهاب گسترده‌ای را ایجاد می‌کند که بدن تسلیم می‌شود و به نارسایی چند عضو منجر می‌شود. درمان در این مرحله بسیار تهاجمی‌ خواهد بود و می‌تواند استفاده از دستگاه اکسیژن رسانی مصنوعی باشد.

داوودیان تاکید کرد: با توجه به اینکه بطور قطعی مشخص نمی‌باشد که چه کسانی جزو بیست درصدی می‌شوند که علائم شدید و وخیمی را نشان می‌دهند، حتما تمام افراد باید اصول بهداشتی لازم را برای جلوگیری از ابتلا به ویروس، رعایت کنند.

رئیس مرکز تحقیقات بیماری‌های عفونی و گرمسیری هرمزگان درخصوص غرغره آب نمک، خاطرنشان کرد: تاکنون هیچگونه دارو و درمان قطعی برای از بین بردن ویروس کرونا وجود ندارد و برخی روش‌ها فقط برای کاهش علامت‌های این بیماری می‌باشد.

 

تسنیم

برچسب ها: کرونا ، ویروس کرونا ، آب نمک ، اخبار کرونا لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000JIy

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا آب نمک اخبار کرونا غرغره آب نمک ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۸۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • التهاب عامل کلیدی در پیشرفت آرتروز زانو
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • آشنایی با علائم آبریزش دائمی بینی در بهار
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دلیل آبریزش دائمی بینی احتمالا «التهاب سینوسی مزمن» است
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • دلیل آبریزش دائمی بینی چیست؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • دلیل لرز و بدن درد بدون تب چیست؟