Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر پژوهشی و عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اِوَز با بیان اینکه با راه‌اندازی مدرسه مهارتی انیمیشن به‌دنبال تحقق درآمد غیرشهریه‌ای هستیم، عنوان کرد که فعلاً در مرحله تربیت انیماتور هستیم.

محسن مهرآوران در گفتگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا با تشریح دستاوردها، محصولات و برنامه‌های علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اِوَز اظهار کرد: این دانشگاه مرکز کوچکی است و زیرساخت‌های آن با وجود تعداد کم دانشجو هنوز تکمیل نشده است؛ اما با این وجود چند هکتار از زمین‌های خود را زیر کشت کاکتوس علوفه‌ای برده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: استفاده از کاکتوس علوفه‌ای برای دام و بیماران دیابتی مناسب است و از دانه آن اسانس می‌گیرند؛ اما کشت کاکتوس در مرکز اوز هنوز به مرحله ثمر دادن نرسیده و در مرحله مقدماتی قرار دارد و در پنج سال آینده ثمر خواهد داد.

بیشتر بخوانید:

5 هکتار از زمین‌های دانشگاه آزاد اسلامی اوز، زیر کشت کاکتوس علوفه‌ای

مدیر پژوهشی و عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اِوَز با بیان اینکه پس از ثمردهی کاکتوس علوفه‌ای به صادرات این محصول نیز خواهیم رسید، تصریح کرد: معمولاً شهرهای جنوب ایران با کشورهای حوزه خلیج فارس در ارتباط هستند؛ بنابراین به فکر فروش این محصول نیز هستیم و تمهیدات لازم برای صادرات اندیشیده شده است.

مهرآوران عنوان کرد: مقرر شده یک شهرک صنعتی در بحث اسانس‌گیری کاکتوس علوفه‌ای با ما همکاری کند؛ همانطور که گفتم این محصول برای دامداری بسیار مناسب است و با توجه به اینکه 90 درصد این کاکتوس‌ها از آب تشکیل شده مصرف آب دامداری‌ها را تا 60 درصد کاهش می‌دهد و این یک مزیت محسوب می‌شود.

وی از انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان فنی و حرفه‌ای شهرستان اوز خبر داد و با اشاره به جزئیات این تفاهم‌نامه یادآور شد: مقرر شده علاوه بر تحصیل به دانشجویان مهارت‌ لازم در رشته مورد علاقه‌شان ارائه شود تا در آینده اشتغالزایی شود.

تشریح فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اِوَز

عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اِوَز در بخش دیگری از سخنان خود به فعالیت‌های پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اِوَز اشاره کرد و متذکر شد: با استودیوی مؤسسه آران کرمان در حال همکاری هستیم تا کلاس‌های مقدماتی انیمیشن را در دانشگاه برگزار و قصد داریم  دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اِوَز را به مرکز آکادمیک انیمیشن جنوب کشور تبدیل کنیم.

مهرآوران با بیان اینکه رسالت ما در برگزاری کلاس‌های مقدماتی انیمیشن تربیت نیروهای نوجوان و جوان در زمینه انیمیشن‌سازی و کسب درآمد از این راه است، مراحل پیشرفت این دوره‌های را برشمرد و مطرح کرد که فعلاً در مرحله تربیت انیماتور هستیم و به فاز فیلمنامه، کارهای گرافیکی و طراحی ورود نکرده‌ایم.

وی در عین حال این پروژه‌ها را کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای عنوان  کرد و ادامه داد: در این راستا گام‌های خوبی برداشته‌ایم و در آینده اخبار خوبی خواهید شنید.

مدیر پژوهشی و عمرانی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اِوَز درباره اینکه آیا مدرسه مهارتی شما در حوزه تولید انیمیشن خواهد بود؟ پاسخ مثبت داد.

مهرآوران با گلایه از بودجه دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اِوَز گفت: با شیوع ویروس کرونا دست مراکز و واحدهای دانشگاهی بسته شده و در انجام بسیاری از فعالیت‌ها سردرگم هستیم.

انتهای پیام/4078/4062/پ

منبع: آنا

کلیدواژه: انیمیشن بیماران دیابتی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ا و ز دانشگاه آزاد اسلامی مرکز ا و ز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۸۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اولین مدرسه فریلنسری در کشور، توسط دانشگاه علم و فرهنگ و ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری راه‌اندازی می‌شود.

سهیل دادخواه، سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، درباره راه‌اندازی مدرسه فریلنسری گفت: مدرسه فریلنسری دانشگاه علم و فرهنگ با شعار «تجربه دنیایی متفاوت با توسعه اکوسیستم فریلنسری ایران» در راستای گسترش اشتغال جوانان در عصر دیجیتال با رویکرد آینده مشاغل، به دنبال ترویج فرهنگ فریلنسری، توانمندسازی فریلنسرها و توسعه اکوسیستم فریلنسری کشور است.

دادخواه ادامه داد:  این اقدام به دنبال توجه ویژه به نیازها و آینده کارآفرینی در کشور شکل‌گرفته است، تا امکانات آموزشی و پشتیبانی برای افرادی که به دنبال راهکارهای نوآورانه و خلاقانه در حوزه فریلنسری هستند، فراهم شود.

 وی درباره خدمات قابل‌ارائه این مدرسه به پلتفرم‌ها، فریلنسرها، مدرسین و کارفرمایان، گفت: خدمات به پلتفرم‌ها در قالب هدایت کارفرمایان به سمت پلتفرم‌ها، توسعه و ترویج فرهنگ فریلنسری، ترغیب کارفرمایان به واگذاری خدمات به فریلنسرها، ترغیب افراد به فریلنسرشدن، هدایت فریلنسرها به پلتفرم‌ها است.

سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار دانشگاه علم و فرهنگ، در همین راستا ادامه داد: همچنین، خدمات به فریلنسرها نیز شامل تعیین صلاحیت حرفه‌ای، کمک به دیده شده فریلنسرهای متخصص و توانمند و ارتقای مهارت‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری فریلنسرها است.

دادخواه افزود:ی افزود: از خدمات قابل‌ارائه به مدرسین نیز می‌توان به محورهایی چون کمک به دیده شده افراد توانمند، ارتقا سطح مهارت‌های نرم و سخت آنها، تعیین صلاحیت حرفه‌ای مربیان، فضای کار اشتراکی، استودیو تولید محتوا، تأمین زیرساخت‌های کلاس حضوری و غیرحضوری اشاره کرد.

وی به خدمات ارائه شده به کارفرمایان اشاره کرد و گفت: آشنایی با فریلنسرها و نحوه کارکردن با آنها، دسترسی به متخصصین در حوزه‌های مختلف، امکان تبادل نظر و گفتگو در حوزه‌های مختلف نیز خدماتی است که به کارفرمایان ارائه می‌شود.

ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران
 سرپرست بنیاد توسعه کسب‌وکار، اضافه کرد: از دیگر ظرفیت‌های این مجموعه ایجاد اولین شبکه اجتماعی فریلنسری ایران است که همه افراد فعال در زیست‌بوم فریلنسری کشور می‌توانند در این بستر حضور فعال داشته باشند.

 دادخواه ادامه داد: اولین رویداد تخصصی فریلنسری در کشور توسط دانشگاه علم و فرهنگ و با حمایت ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دیجیتال ریاست‌جمهوری ۸ خردادماه ۱۴۰۳ برگزار و جزئیات آن به‌زودی اعلام می‌شود.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها محور اصلی تعلیم و تربیت اجتماعی هستند
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • مدرسه فریلنسری ایران راه اندازی می‌شود
  • طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • دکتر طهرانچی: دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال کنشگری فعال در عرصه تعلیم و تربیت است
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ ۵۰ دانشجو در فاز نخست شاغل می‌شوند
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست