Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، احمد عبداللهی مدیر سازمان دانش آموزی استان کردستان با اشاره به برگزاری دهمین دوره انتخابات مجلس دانش‌آموزی در روز‌های سه شنبه و چهارشنبه ۱۴ و ۱۵ مردادماه در کشور،گفت: این انتخابات در کردستان (گروه ب) در روز ۱۵ مردادماه برگزار می‌شود.

او با اشاره به شیوع بیماری کرونا و ایجاد فرصت‌های جدید در نحوه مدیریت و آموزش در کشور افزود: امسال با توجه به شرایط موجود و لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی به منظور پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، سازمان دانش‌آموزی با ایجاد سامانه انتخابات و استفاده از فن‌آوری‌های نوین این انتخابات را به صورت الکرونیکی در کشور برگزار می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تاکید بر اینکه تمام مراحل این انتخابات به صورت الکترونیکی است، گفت: نامزد‌های انتخاباتی از ۱۱ تا ۱۳ مردادماه می‌توانند تبلیغات خود را که شامل فیلم، عکس و رزومه خود وتولید فایل پی دی اف است را در سامانه بارگذاری کنند.

عبداللهی ادامه داد: ۶۰ دانش آموز پسر و ۶۰ دانش آموز دختراز ۱۶ شهرستان ناحیه ومنطقه بعنوان منتخبین شورا‌های دانش‌آموزی شهرستان در این انتخابات شرکت می‌کنند و ۱۴ نفر (۷ نفر پسر و ۷ نفر دختر) را به عنوان اعضای شورای دانش‌آموزی استان انتخاب می‌کنند که ۴ نفر آنان به عنوان نمایندگان استان کردستان وارد مجلس دانش‌آموزی کشور می‌شوند.

رئیس سازمان دانش‌آموزی کردستان، از بررسی و تایید صلاحیت کاندیدا‌ها در سامانه انتخابات در تاریخ پنج شنبه ۹ مرداد توسط کمیته احراز صلاحیت ستاد انتخابات استان خبر داد و افزود: پس از آن نامزد‌های انتخاباتی می‌تواننداز روز شنبه ۱۱ مردادماه به مدت ۲ روز تبلیغات خود را آغاز کنند و در ساعت ۲۴ روز دوشنبه ۱۳ مردادماه مهلت تبلیغات به اتمام میرسد؛ و سامانه تبلیغات بسته می‌شود.

به گفته عبداللهی انتخابات در کردستان از ساعت ۸ صبح روز چهار شنبه ۱۵ مردادماه آغاز و اعضای شورای دانش‌آموزی مناطق می‌توانند تا ساعت ۱۲ همان روز با استفاده از نام کاربری و رمز عبور وارد سامانه شده و رای خود را اعلام کنند.

رئیس سازمان دانش‌آموزی کردستان با اشاره به اینکه کمیته نظارت بر روند انتخابات در تمام مراحل حضور دارند، ایجاد فرصت برابر برای همه دانش‌آموزان عضو در سراسر استان و شفافیت و دقت نظر لازم و نظارت دقیق بر روند انتخابات را از ویژگی‌های انتخابات الکترونیک برشمرد.

او اعلام نتایج انتخابات را روز پنج شنبه ۱۶ مردادماه اعلام نمود و افزود: انتخابات مجلس دانش آموزی هر دو سال یکبار برگزار می‌شود و با توجه به اینکه کردستان دارای ۴ کرسی در مجلس دانش‌آموزی کشور است از این تعداد ۲ نفر از دختران و ۲ نفر از پسران که بیشترین رای را کسب کرده‌اند به عنوان نمایندگان مجلس دانش‌آموزی کردستان معرفی می‌شوند و وارد دهمین دوره مجلس دانش‌آموزی می‌شوند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانش آموزی فضای مجازی مجلس دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۰۹۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟

 

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه انتخابیه به دور دوم کشیده شده است که در ۸ حوزه به صورت الکترونیکی خواهد بود.

دومین مرحله از انتخابات مجلس دوازدهم در ۸ حوزه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد که مراحل آن به شرح زیر است:

۱. فرد با هر یک از مدارک هویتی پنجگانه اعم از کارت ملی، شناسنامه، گذرنامه، گواهینامه و کارت پایان خدمت به صورت الکترونیکی احراز هویت می‌شود و در صورت تأیید، کارت تعرفه دریافت می‌کند.

۲. رأی‌دهنده کارت را در صندوق ثبت رأی الکترونیک وارد می‌کند و گزینه رأی دادن فعال می‌شود.

۳. لیست اسامی و کد و تصاویر داوطلبان در اختیار فرد رای دهنده قرار می‌گیرد.

۴. رأی‌دهنده کد انتخاباتی نامزد مورد نظر را به صورت دستی وارد کرده و عکس و مشخصات فرد به نمایش درآمده و امکان رأی دادن فراهم می‌شود.

۵. بعد از اینکه رأی‌دهنده رأی خود را ثبت کرد، کارت تعرفه را برمی‌گرداند و مدرک شناسایی خود را پس می‌گیرد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد و از میان نامزدهای حاضر در عرصه رقابت، ۲۴۵ نفر به مجلس راه یافتند و سرنوشت ۴۵ کرسی باقی مانده در دور دوم انتخابات که در ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود، روشن خواهد شد.

طبق اعلام وزارت کشور تعداد رأی صحیح مأخوذه در حوزه انتخابیه تهران یک میلیون و ۵۶۹ هزار و ۸۵۷ رأی بود و از بین نامزدها ۱۴ نفر به طور مستقیم وارد مجلس شدند و ۳۲ نفر دیگر نیز به مرحله دوم انتخابات راه یافتند که برای تصدی ۱۶ کرسی باقی مانده بهارستان در ۲۱ اردیبهشت به رقابت خواهند پرداخت.

حوزه‌های انتخابیه تبریز، شبستان، میانه، پارس‌آباد، سمیرم، لنجان، کرج، تهران، ورامین، بیرجند، مشهد، آبادان، رامهرمز، خدابنده، زنجان، شیراز، مرودشت، خرم‌آباد، قائمشهر، ملایر، کرمانشاه و گنبدکاووس، ۲۲ حوزه انتخابیه‌ای هستند که انتخابات در آنها به دور دوم کشیده شده است.

انتخابات در مرحله دوم نیز در ۸ حوزه انتخابیه تبریز، تهران، آبادان، شیراز، کرمانشاه، خرم‌آباد، قائم‌شهر و ملایر به صورت تمام الکترونیکی برگزار می‌شود.

در تهران برای هر شعبه ۴ صندوق الکترونیکی و در باقی حوزه‌های انتخابیه برای هر شعبه، ۳ صندوق الکترونیکی در نظر گرفته شده است تا ازدحامی در شعب شکل نگیرد و رأی‌دهندگان به راحتی و سهولت رأی خود را به صندوق بیاندازند.

آخرین جلسه مجلس یازدهم ۲ خرداد تشکیل و مراسم افتتاحیه مجلس شورای اسلامی در دوره دوازدهم، ۷ خرداد ماه با حضور مسئولان کشوری و لشکری و با پیام مقام معظم رهبری برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • چاپ ۷.۵ میلیون تعرفه برای مرحله دوم انتخابات
  • توصیه مهم به مردم در خصوص دور دوم انتخابات
  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • طرح ملی سواد آبی در یزد ۳ ساله شد
  • چگونه به‌صورت الکترونیکی رأی بدهیم ؟ فیلم
  • چگونه در انتخابات الکترونیک رأی بدهیم؟
  • برگزاری دومین مرحله انتخابات مجلس در هشت حوزه به صورت الکترونیکی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • آمادگی وزارت کشور برای برگزاری انتخابات تمام الکترونیکی
  • صندوق حمایت از ورزش حرفه‌ای در کردستان راه اندازی می شود