Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- آمریکا به روسیه هشدار داد، ایجاد تهدیدات برای امنیت سربازانش در افغانستان را نمی‌پذیرد. وزیر خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که تا ماه مه سال آینده میلادی نیروهای کشورش از افغانستان خارج خواهند شد.
به گزارش خبرگزاری آریا، مایک پامپئو، وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که طبق توافق‌نامه دوحه تا ماه مه سال 2021 ارتش آمریکا از افغانستان خارج می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر خارجه آمریکا در ادامه تصریح کرد: "ما با طالبان توفق‌نامه امضا کردیم سربازان مستقر در افغانستان را به صفر می‌رسانیم. ما نیروهای خود را از آنجا بیرون می‌بریم. امکان دارد ماه مه سال 2021 این اتفاق بیفتد."
او همچنین با اظهار نظر درباره ادعای پیشنهاد جوایزی از سوی روسیه به نیروهای طالبان برای کشتن سربازان آمریکایی گفت: ما به روسیه هشدار داده‌ایم ایجاد تهدیدات برای امنیت سربازان آمریکایی در افغانستان را نمی‌پذیریم.
پامپئو هنگام سخنرانی در جلسه شهادت سنای آمریکا و در پاسخ به سوالی از سوی سناتور باب منندز گفت: می‌توانم به شما این اطمینان را بدهم هر وقت که با سرگئی لاوروف، وزیر خارجه روسیه صحبت کردم تمامی مسائلی را که جان آمریکایی‌ها را در معرض خطر قرار می‌دهد، مطرح کردم.
وی از گفتن اینکه آیا به ترامپ توصیه می‌کند موضوع را با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری آمریکا مطرح کند، امتناع کرد اما گفت رئیس جمهوری روسیه موضع ایالات متحده را کاملاً خوب می‌داند.
براساس گزارش اسپوتنیک، در عین حال پامپئو در واقع مسکو را به حمایت از طالبان حداقل برای چند سال گذشته متهم کرد اما هیچ دلیل ثابت‌کننده‌ای را ارائه نکرد.
وی در اظهاراتی واهی باز هم پای ایران را وسط کشید و مدعی شد: "طالبان نه تنها از سوی روسیه حمایت می‌شود بلکه کشورهای‌ دیگری نیز هستند که آنها را حمایت می‌کنند. اجازه بدهید به شما بگویم، ما در وزارت خارجه و وزارت دفاع نگران حمایت ایران از طالبان بودیم، نگران حمایت طالبان از طریق خلیج فارس بودیم. ما با جدیت تلاش می‌کنیم تا چه به لحاظ دیپلماتیک و چه امنیتی به منظور محافظت از سربازان خود این تهدیدات را خنثی کنیم".
رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا در ادامه گفت: "ما برای محافظت از جان سربازان‌مان از تاریخ 29 فوریه تا امروز کار کرده‌ایم و بعد از امضای توافق‌نامه صلح تاکنون علیه نظامیان ما در افغانستان هیچ حمله‌ای صورت نگرفته است".
در تاریخ 26 ژوئیه روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز در مطالبی مدعی شده بود، واحد اطلاعات نظامی روسیه برای جنگجویان طالبان به خاطر کشتن سربازان آمریکایی پاداش می‌دهد.
در واکنش به این گزارش نیویورک تایمز، دیمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی رئیس جمهوری روسیه با ابراز تاسف از این گزارش نیویورک تایمز گفت، که در این روزها بزرگترین و معتبرترین رسانه‌های جهان دست به نشر خبرهای ساختگی می‌زنند. وی افزود: این یک «توطئه» و دروغ است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نیرو افغانستان وزیر خارجه ماه مه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۰۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا

روسیه پیش نویس قطعنامه پیشنهادی آمریکا و ژاپن به شورای امنیت در مورد عدم استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا را که هدف آن بدنام کردن روسیه بود، مسدود کرد و به همراه چین اصلاحیه‌ای را برای روشن شدن مفاد قطعنامه قبلی در این زمینه پیشنهاد کرد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «تاس»، واسیلی نبنزیا، نماینده دائم روسیه در سازمان ملل اعلام کرد که ایالات متحده با ارائه پیش نویس قطعنامه مورد نظر خود در شورای امنیت در مورد عدم استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا تلاش کرد روسیه را بدنام کند.

وی شب گذشته در نشست شورای امنیت گفت: نماینده دائم ایالات متحده در سازمان ملل (لیندا توماس-گرینفیلد)، با خواندن پیشنهاد کشورش، در واقع اهداف کشورش را افشا کرده و مستقیماً تأیید کرد که تنها هدفی که واشنگتن از ارائه این پیش نویس دارد، تحقیر  و بدنام کردن روسیه بود.

نبنزیا تاکید کرد که طرف روسی "حتی همین فردا" آماده است تا یک توافقنامه بین المللی الزام آور قانونی را امضا کنیم که شامل ممنوعیت جامع استقرار هر نوع سلاح در فضای ماوراء جو، و نه فقط تسلیحات کشتار جمعی، که قبلاً ممنوع شده است،  ولی اطمینان دارد که ایالات متحده مایل نیست از نظامی سازی فضا دست بکشد. او گفت: «مشکل اینجاست که شرکای غربی ما که فعالانه در اکتشافات فضایی-نظامی فعالیت می‌کنند، برای این کار آماده نیستند.»

روسیه و چین اصلاحیه‌ای را برای قطعنامه آمریکا و ژاپن پیشنهاد کردند

واسیلی نبنزیا همچنین گفت که روسیه و چین پیشنهاد کردند شورای امنیت سازمان ملل در مورد اصلاحیه پیش نویس قطعنامه آمریکا و ژاپن درباره عدم استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا رای گیری کند. به عقیده او، اصلاحیه روسیه و چین تنها [پیش‌نویس پیش‌نویس آمریکا و ژاپن] را با مقرراتی در مورد غیرقابل قبول بودن استقرار هر نوع سلاح در فضا تکمیل می‌کند.

نماینده دائم روسیه در نشست شورای امنیت توضیح داد: واشنگتن و توکیو پیش‌نویس قطعنامه‌ای را در شورای امنیت تهیه کرده‌اند که از کشورها می‌خواهد سلاح‌های هسته‌ای یا انواع دیگر سلاح‌های کشتار جمعی که برای قرار دادن در مدار زمین یا نصب بر روی اجرام آسمانی و همچنین قرار دادن آن در فضا به هر شکل دیگری را متوقف کنند. به نوبه خود، مسکو و پکن اصلاحیه‌ای را برای این پیش نویس پیشنهاد کردند که از همه کشورها خواسته "اقدامات فوری برای جلوگیری از استقرار تسلیحات نظامی در فضای بیرونی و تهدید استفاده از زور در فضا و از فضا به سمت زمین و همچنین از زمین به سمت اجرام در فضای بیرونی زمین، اتخاذ کنند. 

علاوه بر این، نبنزیا به این واقعیت توجه کرد که پیش نویس قطعنامه ایالات متحده و ژاپن در مورد عدم استقرار سلاح‌های کشتار جمعی در فضا فقط با هدف تقویت شکاف بین اعضای شورای امنیت سازمان ملل است و همچنین «ماهیت محدود و سیاسی شده ای» داشته و «هیچ ربطی به مسائل فضایی صلح آمیز ندارد».

این دیپلمات یادآور شد که اصلاحات روسیه در پیش نویس قطعنامه شورای امنیت درباره سلاح‌های هسته‌ای در فضا مورد توجه قرار نگرفته است. نبنزیا افزود که طرف روسی خستگی ناپذیر از نویسندگان این ابتکار خواسته تا "خط مشی مغرضانه خود را کنار بگذارند و به مسیر تعامل سازنده بازگردند تا نظرات همه اعضای شورا را در نظر بگیرند."

شب گذشته ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز توضیح داد که چرا این کشور پیش نویس قطعنامه مشترک آمریکایی و ژاپنی با هدف قرار دادن تسلیحات در فضا را مسدود کرده است. به گفته وی، اصلاحات پیشنهادی روسیه نادیده گرفته شد، علیرغم این واقعیت که آنها نشان دهنده اهمیت توسعه یک سند بین المللی الزام آور بوده و در عین حال تنها چندین مفاد متن اصلی پیش نویس قبلی را روشن می‌کند.

زاخارووا تاکید کرد که تصویب این پیش نویس به آمریکا عملا آزادی کامل می‌دهد تا به روشی مشابه توافقات مربوط به مسائل امنیت بین المللی و ثبات استراتژیک که منافع آمریکا را تامین می کند، به اقدامات خود مشروعیت ببخشد.

 او یادآور شد که روسیه پس از وتوی قطعنامه آمریکا و ژاپن درباره عدم استقرار تسلیحات هسته‌ای در فضا، به زودی پیش نویس خود را به شورای امنیت ارائه خواهد کرد.

مسکو:آمریکا مانع تدوین سند درباره استقرار سلاح در فضا می‌شودروسیه اتهام‌زنی آمریکا درخصوص استقرار سلاح در فضا را رد کرد

انتهای پیام/ 

دیگر خبرها

  • نمایندگان آمریکایی در سودای تحریم بانک‌های چینی
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • طالبان سه کشور همسایه را به حمایت از داعش متهم کرد | همسایه سوم کدام است؟
  • ادعای پلوسی درباره پوتین، توهین به آمریکایی‌ها و دموکراسی است
  • تحریم های آمریکا ظالمانه است
  • آمریکا مهاجم فرودگاه کابل را به افغانستان منتقل کرده بود
  • افشاگری سی‌ان‌ان از فاجعه فرودگاه کابل هنگام خروج نظامی آمریکا
  • ممانعت روسیه از تصویب قطعنامه آمریکایی استقرار سلاح در فضا
  • آمریکا: عادی‌سازی روابط مشروط به تغییر رفتار طالبان است
  • از مبارزه حق طلبانه فلسطین حمایت می کنیم