Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامرضا کریمی رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور در برنامه تلویزیونی پرسشگر درباره روند فعالیت‌های آموزشی کشور‌های مختلف دنیا با توجه به شیوع کرونا بیان کرد: کشور‌های مختلف جهان واکنش هاب مختلفی در این شرایط داشتند، در کشور خودمان هم مدرسه تلویزیونی داشتیم، در برخی کشور‌ها مانند روسیه، ژاپن و آمریکا پلتفرم‌هایی داشتند که به دنبال این موضوع آموزش‌های مجازی را جدی‌تر در نظر گرفتند در این میان برخی از کشور‌ها هم سازوکار آماده نکرده بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه به طور کلی با توجه به شرایط متفاوت در کشور‌های مختلف نوع واکنش‌ها متفاوت بود، گفت: نیمی از دانش آموزان دنیا امکان دسترسی به آموزش مجازی را نداشتند و اگر فرض کنیم همه کشور‌ها زیرساخت لازم نداشتند باز هم امکان خدمات دهی به همه دانش آموزان نبود.

کریمی ادامه داد: در کشور‌های اروپایی ۱۴ درصد دانش آموزان زیر ساخت لازم برای آموزش مجازی نداشتند در واقع به طور کلی در نظام سرمایه داری در حوزه آموزش و پرورش هم شاهد شکست، اما با شدت کمتری بودیم.

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از با اشاره به اینکه با توجه به شیوع کرونا دولت‌ها مجبور شدند ورود حداکثری به مسائل آموزش داشته باشند و بودجه خاصی برای این قضیه در نظر بگیرند، بیان کرد: بسیاری از کشور‌ها سرمایه ویژه‌ای برای این منظور در نظر گرفتند چراکه به دلیل شرایط کرونا نمی‌توانیم امیدوارم باشیم این فرایند چه زمانی قابل حل باشد.

برگزاری آزمون حضوری پایه دوازدهم در اکثر کشورهای دنیا

او با تاکید بر اینکه اکثر کشور‌ها آزمون پایه دوازدهم را به طور حضوری برگزار کردند، گفت: کشور‌ها تلاش کردند تا جریان آموزش تعطیل یا عوض نشود و خیلی از کشور‌ها مانند اسپانیا و ایتالیا آموزش مجازی را در اولویت ویژه قرار دادند، در ایران هم شبکه دانش آموزی شاد را راه اندازی کردیم و برای برخی دانش آموزان که دسترسی به آن نداشتند بسته آموزشی تهیه شد و در اختیارشان قرار گرفت.

کریمی با اشاره به آمار جهانی بهره مندی از آموزش مجازی افزود: ۴۰ درصد دانش‌آموزان دنیا از آموزش تلویزیونی بهره‌مند شوند، ۵۰ درصد جمعیت دانش آموزی به رایانه دسترسی ندارند، ۷۰۶ میلیون دانش آموزان یعنی ۴۳ درصد به اینترنت دسترسی ندارند و ۵۶ میلیون دانش آموز هم به شبکه موبایل دسترسی ندارند.

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور با بیان اینکه با شیوع کرونا آموزش و پرورش کشور‌ها دچار انقلاب شد، اظهار کرد: در ادامه شیوع کرونا برخی کشور‌ها درصدد بازگشایی مدارس برآمدند چراکه اگر مدارس باز نمی‌شد کسب و کار‌ها امکان پذیر نبود همچنین در بخش کشور‌ها خدمات حمایتی به دانش‌آموزان با نیاز‌های ویژه در قالب فعالیت مدارس ارائه می‌شود بنابراین کشور‌ها ناگزیر به بازگشایی بودند.

اراده رهبران دنیا بر بازگشایی مدارس است

کریمی بیان کرد: سناریو‌های پیش رو همه کشور‌ها برای سال آینده تحصیلی بر بازگشایی مدارس براساس رعایت پروتکل‌های بهداشتی است چراکه برخی دانش آموزان یک سوم آموزش‌ها را دریافت نکردند و حتی خیلی از دانش آموزان ترک تحصیل کردند.

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور تصریح کرد: سه سناریو پیش روی نظام آموزشی دنیا است وضعیت سفید مانند کره جنوبی، سناریوی زرد و بازگشایی ناقص، سناریو قرمز که آموزش به طور کامل مجازی باشد در واقع اراده رهبران بر بازگشایی مدارس است.

او با اشاره به اینکه در ایران هم سناریو آموزش و پرورش تقویت مدرسه تلویزیونی است، گفت: البته این ظرفیت شرایطی یک طرفه برای آموزش را فراهم نمی‌کند که برای روند آموزشی کافی نیست، در شرایط فعلی ۸۹درصد دانش آموزان در شبکه شاد ثبت شدند، اما به معنای دسترسی همه آن‌ها به موبایل و اینترنت نیست.

کریمی اظهار کرد: حدود ۳ میلیون دانش آموز ابزار مناسب ندارند و بخشی از این دانش آموزان حدود ۵۵۷ هزار دانش آموز پناهنده هستند لذا به سازمان‌های بین المللی اعلام کردیم که بخشی از نیاز‌های آن‌ها را پوشش دهیم.

امکان اخذ دیپلم ایرانی برای ایرانیان خارج از کشور

رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور درباره آموزش به دانش آموزان ایرانی مدارس خارج از کشور گفت: امسال برای اولین بار خدماتی برای تمام ایرانیان خارج از کشور داشتیم و هر ایرانی که حتی در مدارس خارجی باشد با گذراندن پنج درس اصلی غیر تخصصی در مدرسه مجازی می‌تواند دیپلم رسمی ایرانی اخذ کند.

او بیان کرد: کرونا نظام آموزشی جهان را تحت تاثیر قرار داد و اگر این بیماری خاتمه یابد آموزش دیجیتالی بخش ثابت نظام آموزشی دنیاست و امکان بازگشت به آموزش سنتی وجود ندارد، حتی اگر وضعیت سفید باشد آموزش مجازی جز ثابت آموزش رسمی خواهد بود.

کریمی تصریح کرد: در نظر داریم تا حداقل ۶ ساعت برنامه درسی مجازی باشد البته در وضعیت زرد و قرمز ناگزیر به آموزش مجازی هستیم چراکه اولین اصل ما تضمین سلامت دانش آموزان است هرچند که کیفیت آموزش هم نباید از دست برود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش کرونا ویروس آموزش مجازی شبکه شاد رئیس مرکز امور بین الملل و مدارس خارج از کشور درصد دانش آموزان بازگشایی مدارس دسترسی ندارند آموزش و پرورش آموزش مجازی شیوع کرونا کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۵۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد

به گزارش خبرنگار گروه آموزش ‌و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم افتتاحیه رویداد دختران ایران با هدف تبیین الگوی سوم زن اسلامی و هویت بخشی به دختران ایران زمین در عرصه کنشگری و جریان‌سازی  با حضور حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش، حجت‌الاسلام محمدجواد علی‌اکبری، رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه سراسر کشور و نماینده رهبری در اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان و حسین تاریخی، دبیرکل اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانش آموزان برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش اظهار کرد: اردیبهشت ۱۴۰۳ در حال زیست هستیم و برخی دانش‌آموزان در مدرسه سال‌ها از ما جلوترند. ارتباط دانش‌آموز با مربی، معلم، امام جماعت محل و کنشگران در فضای تربیتی مهم است.

به گفته پورثانی، وقتی در مدرسه حاضر میشیم فضای دانش اموزان با ما خیلی متفاوت است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش ادامه داد:  ۱۶۰ سوال از دانش‌آموزان پرسیده شد که نتیجه آن میتواند به ما کمک بزرگی کند.

پورثانی در پاسخ به سوال دانش‌آموزان مبتثنی بر اینکه اگر مشکلی براتون پیش بیاد از چه کسی کمک می‌گیرید، ابراز کرد: آن چیزی که بیشتر از همه دانش‌آموزان پاسخ دادند، مادر بود پس از مادر، گروه همسال و سپس پدر بود.

وی با بیان اینکه مادر در جامعه نسل جدید را خلق می‌کند، اظهار کرد: دختر امروز در دییرستان، مادر فردای ماست.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با اشاره به اینکه ساخت نسل توانمند و تمدن‌ساز در دست دانش‌آموزان است، ابراز کرد: مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد، دختری که بسیار اثرپذیر است، یار و یاوری ندارد. دانش‌آموزان ما در جنگ بزرگ روایت‌ها بر سر سفره روایت‌های جمهوری اسلامی ننشسته است.

وی افزود: دختری که بسیار اثرپذیر است، اثر خود را از جای دیگر می‌گیرد.در ۱۴۰۱ دانش‌آموزان بازی‌های کامپیوتری را بازآفرینی می‌کردند.

پورثانی با بیان اینکه ۵ میلیون و چهارصد گیمر در کل کشور وجود دارد، خاطرنشان کرد: دانش‌آموزان و جوانان هیچ فضایی برای تخلیه احساسات ناشی از هیجان خود را ندارند، در واقع، ۷۰ درصد نوجوانان برای تخلیه هیجانات دانش‌آموزان و نوجوانان بود و دختران سهم بسیار زیادی داشتند، دختری که کسی پای درد و دل آن ننشسته است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش پرورش با بیان اینکه فضای دانش‌آموزان به‌ویژه دختران بسیار شکننده است، ادامه داد: مسئله دانش‌آموزان و دختران ما مسیله بسیار عمیقی است. امروز روز جنگ روایت‌هاست؛ آورده و نقطه قوت انقلاب اسلامی عزت و احترام و عنصر تمدن‌ساز به دختران سرزمین است.

وی اضافه کرد: مسئولیت رویداد دختر ایران روایت صحیح از یک دختر ایرانی است که رسالت بسیار مهمی اسا. اگر یک دختر تغییر کند، تمام بشریت دستخوش تغییرات می‌شود. در ۶۰۰ هزار کلاس درس دختران، همه پای این روایت صحیح بنشینند. ۱۶ طرح در قانون عفاف و حجاب در حال انجام است.

به گزارش آنا، رویداد دختران ایران با حضور روایتگران نوجوانی ۶ تا ۷ ازدیبهشت در اردوگاه بین‌المللی باهنر برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • مدارس سمپاد در مناطق عشایری راه‌اندازی می‌شود
  • مدارس تا فرارسیدن ایام امتحانات باید دایر باشند
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر