Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@19:38:48 GMT

بستری ۴۰ درصد بیماران بدحال کرونایی کشور در تهران

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۱۵۷۰۵

بستری ۴۰ درصد بیماران بدحال کرونایی کشور در تهران

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرنیوز، در ادامه مهم بخش این گفتگو را می‌خوانید.

◊ دکتر علی دباغ:

سازمان جهانی بهداشت بر اساس تغییرات احتمالی ویروس کرونا و تغییر کلی آن در سطح جهان؛ توصیه‌های جدیدی ارائه کرده است.

♦ با اعلام رسمی رئیس سازمان بهداشت جهانی تا قبل از سال ۲۰۲۱ واکسن ویروس کرونا به بازار نمی‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

♦ موثر‌ترین و ساده‌ترین راه برای پیشگری از شیوع بیماری کرونا؛ رعایت فاصله حداقل دو متر، شست و شوی مکرر دست‌ها و استفاده از ماسک که به مثلث طلایی معروف شده، است.

♦ اما در این بین استفاده درست از ماسک از همه مهم‌تر است، پس از استفاده از ماسک به هیچ عنوان نباید به سطح بیرونی آن دست زده شود، برای برداشتن از کش‌های آن استفاده شود و هرگز ماسک را زیر چانه یا بینی قرا ندهیم.

♦ ارزش ماسک‌های خانگی به اندازه ماسک‌های پزشکی نیست، اما در صورت در دسترس نبودن ماسک پزشکی زدن این نوع ماسک از نزدن آن بهتر است.

◊ دکتر محسنی بندپی؛ استاندار تهران:

♦ شرایط زرد در تهران همانند وضعیت قرمز است؛ ۴۰ درصد بیماران بد حال کشور در بیمارستان‌های استان تهران بستری هستند به همین دلیل باید محدودیت‌ها و پروتکل‌های بهداشتی بیشتر رعایت شود.

♦ برای پیشگیری از شیوع بیماری کرونا؛ استخر‌های سرپوشیده، سینما و تئاتر، باغ موزه ها، تالار‌های پذیرایی، برگزاری نماز جمعه، باشگاه‌های ورزشی، کافه، باغ وحش، شهر بازی و هر گونه تجمع و همایش به طور کامل تعطیل شده است.

♦ برای کاهش سفر‌های درون شهری، از ظرفیت دور کاری در استان تهران استفاده شده است.

♦ ۱۰ مرکز تجمعی در تهران تذکر گرفته اند که اگر رعایت نکنند پاساژ به طور کامل تعطیل خواهد شد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: روز عرفه جمعه خونین مکه روز اهدای خون عبدالرضا امیراحمدی ویروس کرونا بیماران کرونایی بستری بیمارستان روز عرفه جمعه خونین مکه روز اهدای خون عبدالرضا امیراحمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۵۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟

یک مقام مسئول گفت: «وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال، ۴۰ درصد منفی است. به‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پربارشی قرار داریم، اما بارندگی‌ها کمبود آب تهران را جبران نکرده است.»

به گزارش مهر، وی با اشاره به این‌که توان تبخیر در کشور ما بسیار زیاد است، خاطرنشان کرد: استان تهران با ۲۸۰ میلیمتر بارش سالانه ۲۰۰۰ میلیمتر توان تبخیر دارد. در حالی‌که رفتار ما با آب منطقی نیست؛ در نتیجه اگر شرایط بارندگی به حد نرمال هم برسد ما هنوز با شرایط مطلوب خیلی فاصله داریم.

وظیفه وضعیت بارندگی در استان‌های تهران، قزوین، البرز، سمنان و خراسان رضوی را در شرایط کلی کمتر از حد نرمال خواند و اظهار داشت: وضعیت بارش‌ها در تهران نسبت به نرمال ۴۰ درصد منفی است. رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشکسالی کشور با بیان اینکه میزان بارش در تهران از ۲۲۰ میلیمتر در سال به ۱۲۰ میلیمتر هم نرسیده است، افزود: علی‌رغم این‌که در موقعیت زمانی پر بارشی قرار داریم، اما حجم ذخایر آبی کل ۵ سد تهران کمتر از ۲۰ درصد است و با کمبود آب قابل توجهی مواجه هستیم.

وظیفه ادامه داد: در تهران تقریباً نیمه اول خرداد به بعد بارش قابل توجهی نداریم و اگر هم باشد به‌صورت رگباری خواهد بود؛ باران‌های تابستانی نیز معمولاً سیل‌آسا و تخریب‌کننده هستند که نمونه‌اش را در سیل سال ۱۴۰۱ در امامزاده داود و فیروزکوه تجربه کردیم.

وی وضعیت بارش‌های تابستانی در برخی مناطق کشور به ویژه جنوب شرق را نسبت به سال گذشته خیلی بهتر دانست و گفت: در جنوب کشور نیز تنها در همین یکی دو هفته آینده بارندگی وجود دارد و بعد به صورت اقلیمی بارندگی قطع می‌شود.

رئیس مرکز ملی اقلیم و مدیریت بحران خشک‌سالی با اشاره به بارندگی‌های خوب رخ داده در برخی مناطق کم بارش کشور، اظهار داشت: در استان‌های هرمزگان، بوشهر، کرمان، خراسان جنوبی، شرق فارس، جنوب اصفهان و جنوب چهارمحال و بختیاری نسبتاً وضعیت بارندگی آنرمالی شدیدی داشت و در استان سیستان و بلوچستان نیز عمدتاً بارندگی‌ها فراتر از حد نرمال بود. هرچند این بارندگی‌ها به ویژه در مناطق ساحلی رگباری بود و منتهی به دریا می‌شد.

وی بیان داشت: تا پیش از این بارندگی‌ها، سد‌های استان هرمزگان وضعیت ناخوشایندی داشت و کمبود بارش در استان هرمزگان به منفی ۵۸ درصد نسبت به نرمال خودش یعنی از آغاز سال آبی تا ۲۸ فروردین سال‌جاری، عقب‌تر بود، اما این حجم از بارش باز هم نتوانست کمبود آب مورد نیاز را جبران کند.

دیگر خبرها

  • تجلیل از خانواده شهدای مدافع سلامت در هفته سلامت
  • آیا کیفیت داروهای ایرانی با خارجی یکسان است؟/ چرایی مشکلات تهیه داروی خارجی برای برخی از بیماران
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد​
  • سود شرکت ایلان ماسک نصف شد
  • پادشاه عربستان به بیمارستان رفت
  • پادشاه عربستان بستری شد
  • بارش‌های اخیر کمبود آب تهران را جبران کرد؟
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • شش الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کنند