Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@05:00:02 GMT

اصرار ترامپ بر سرکوب معترضان آمریکایی

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۱۹۵۷۱

اصرار ترامپ بر سرکوب معترضان آمریکایی

 

به گزارش جماران، «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا در توئیتی تأکید کرد که عناصر پلیس فدرال در شهر«پورتلند» در ایالت «اورگن» تا زمانی که مسئولان محلی اجرای قانون این شهر را از «هرج و مرج طلب ها و آشوبگرها» پاکسازی کنند باقی می مانند.

ترامپ شب گذشته نوشت: «نیروهای امنیت ملی شهر پورتلند را تا زمانی که پلیس محلی بتواند شهر را از هرج و مرج طلب ها و آشوبگرها به شکل کامل پاکسازی کند، باقی می مانند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این در حالی است که  سه روز پیش بر اساس توافقی که میان دولت آمریکا و مسئولان ایالت «اورِگِن» حاصل شده نیروهای فدرال ظرف بیست و چهار ساعت آینده شهر آشوب زده «پورتلند» را ترک خواهند کرد.این نیروها را ترامپ برای سرکوب معترضان به این شهر فرستاده بود.

«کیت براون»‌ فرماندار ایالت اورِگِن شب گذشته با اعلام این مطلب تصریح کرد که برخی نیروهای فدرال که مسئولیت حفاظت از یک ساختمان وزارت دادگستری در شهر پورتلند را برعهده داشتند به زودی این شهر را ترک می‌کنند.

پورتلند از جمله شهرهای ایالات متحده است که تظاهرات بر ضد نژادپرستی و خشونت‌های نیروهای امنیتی علیه اقلیت سیاه‌پوست همچنان پس از آغاز جنبش موسوم به «جان سیاه ارزش دارد» در آن جریان دارد.

مسئولان دموکرات ایالت اورِگِن، جایی که پورتلند در آن واقع شده همانند دیگر ایالت‌های تحت کنترل دموکرات‌ها به شدت مخالف رویکرد مصرانه دولت ترامپ برای اعزام نیروهای فدرال به مناطق تحت نظارت آنها جهت مهار و سرکوب اعتراض‌ها به برخوردهای تبعیض آمیز و نژادپرستانه است که پس از مرگ جرج فلوید،‌ جوان سیاه پوست آمریکایی بسیاری از شهرهای ایالات متحده را فرا گرفت.

به رغم توافق صورت گرفته برای خروج نیروهای فدرال از پورتلند،‌ دولت همچنان اصرار دارد که برخی از این نیروها برای کنترل اوضاع در ساختمان‌های وزارتخانه‌های دادگستری و امنیت داخلی بمانند و حتی در صورت نیاز از نیروهای فدرال برای مهار ناآرامی‌ها در سراسر شهر استفاده شود، مساله‌ای که موجب سردرگمی معترضان شده است.

اصرار دونالد ترامپ بر اعزام نیروهای فدرال به ایالت‌های تحت کنترل دموکرات‌ها برای سرکوب تظاهرات و ناآرامی‌های مرتبط با جنبش مبارزه با نژاد پرستی و مخالفت سرسختانه مسئولان این ایالت‌ها سبب شده که به طور ویژه در مورد پورتلند هر دو طرف پس از حصول توافق یاد شده از پیروزی دم بزنند.

فرمانداری ایالت اورِگِن از پایان یک «اشغال» و خروج «نیروهای اشغالگر» سخن به میان آورده در حالی که وزارت امنیت داخلی آمریکا به نوعی «همکاری» اشاره کرده که انتظار می‌رفت از مدت‌ها پیش میان دو طرف حاصل شود.

کیت براون، فرماندار ایالت اورِگِن در شمال غرب ایالات متحده در بیانیه‌ای اعلام کرد: «در پی گفتگو با معاون رئیس جمهوری و مسئولان دولت، دولت فدرال درخواست من را پذیرفت و قرار شد تا نیروهایش را به تدریج از روز پنجشنبه ۳۰ ‌‌ژوئیه از پورتلند خارج کند.»

از سوی دیگر «چاد ولف» کفیل وزارت امنیت داخلی آمریکا با اشاره به اینکه نیروهای پلیس فدرال همیشه در پورتلند حضور داشته‌اند، یادآور شده که این نیروها تا زمانی که آرامش در شهر برقرار شود و ساختمان دادگستری هدف حمله معترضان واقع نشود به کلی شهر را ترک نخواهند کرد.

بر اساس گزارشی که رسانه‌ها از این توافق منتشر کرده‌اند خروج نیروهای فدرال به صورت تدریجی خواهد بود و از بیست و چهارساعت پس از اعلام توافق یاد شده آغاز می‌شود.

انتشار خبر حصول توافق میان مسئولان ایالت اورِگِن و دولت برای خروج نیروهای فدرال از پورتلند با توجه به سخنان تازه دونالد ترامپ در خصوص «پاکسازی شهرها» در مجموع بسیار غافلگیرکننده بود.

 ترامپ که کارزار انتخاباتی خود برای دوره دوم ریاست جمهوری را بر پایه محور «قانون و نظم» بنا نهاده پیش از رسانه‌ای شدن توافق یاد شده گفته بود مقامات محلی باید قبل از هر چیز به «پاکسازی» شهرها اقدام کنند.

رئیس جمهور ایالات متحده همچنین تاکید کرده بود: «اگر آنها به زودی امنیت شهرهای خود را تامین نکنند ما چاره‌ای نداریم جز آنکه برای پاکسازی به آنجا برویم؛ ما این کار بلدیم و آنرا به راحتی انجام خواهیم داد.»

دونالد ترامپ در ادامه از «کار خارق‌العاده» نیروهای فدرال که از ابتدای ماه جاری میلادی برای سرکوب نارآرامی‌ها به نقاط مختلف کشورش اعزام شده اند، تمجید کرد و بار دیگر معترضان به برخوردهای تبعیض آمیز پلیس را «آنارشیست و برهم زننده نظم» خواند.

قتل «جورج فلوید» جوان سیاه پوست آمریکایی-آفریقایی توسط یک مامور پلیس سفید پوست پس از دستگیری در شهر مینیاپولیس نقطه آغاز اعتراض‌های سراسری به نژادپرستی در ایالات متحده آمریکا بود که پس از چندی جامعه بین‌المللی را نیز با خود همراه کرد.

 

اخبار مرتبط حمله جدید ترامپ به رسانه ها و معترضان آمریکایی آتش اعتراض ها در آمریکا بار دیگر شعله ور شد ادامه اعتراض ها در آمریکا و هشدار سازمان ملل به دولت ترامپ نیروهای ترامپ به شهردار شهر پورتلند گاز اشک آور زدند ترامپ همچنان به سرکوب معترضان در آمریکا ادامه می دهد

منبع: جماران

کلیدواژه: سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا دونالد ترامپ اعتراض ها در آمریکا سهام عدالت بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۹۵۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه

تحصن اعتراضی دانشجویان در محوطه دانشگاه جورج واشنگتن در پایتخت آمریکا همچنان فعال است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از ان بی سی، نیوز، همزمان با ادامه اعتراضات در دانشگاه‌های مختلف آمریکا در حمایت از غزه، تحصن اعتراضی دانشجویان در محوطه دانشگاه جورج واشنگتن در پایتخت آمریکا ادامه دارد.

این در حالی است که پیشتر مسئولان دانشگاه زمان مشخصی را برای پایان دادن به چادر‌های اعتراضی داده بودند و اکنون با وجود سپری شدن مهلت مقرر برای برداشتن چادرها، تجمع اعتراضی و تحصن‌ها ادامه دارد.

اعتراضات در دانشگاه کلمبیا نیویورک نیز ادامه دارد و مسئولان این دانشگاه اعلام کرده‌اند که اگر بحث با دانشجویان موفقیت آمیز نباشد، باید گزینه‌های دیگری را برای بازگرداندن آرامش در محوطه دانشگاه در نظر بگیریم.

براساس آمار ارائه شده توسط ان. بی. سی، دانشجویان حداقل ۴۰ دانشگاه و کالج آمریکایی و کانادایی برای همبستگی با غزه چادر تحصن برپا کرده‌اند و این تحصن‌ها با وجود هشدار و دخالت پلیس همچنان ادامه دارد.

پلیس آمریکا نیز پس از یورش به دانشگاه ایندیانا اعلام کرد: حداقل ۳۳ نفر در محوطه دانشگاه پس از خودداری معترضان از برداشتن سازه‌های چادری دستگیر شدند.

براساس گزارش‌های رسمی، در جریان اعتراضات دانشجویی حمایت از فلسطین، مقامات آمریکایی تا کنون حدود ۱۰۰ نفر از شرکت کنندگان در اعتراضات دانشجویی در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و ده‌ها نفر را در دانشگاه تگزاس در آستین دستگیر کرده‌اند.

همچنین گزارش شده است که مقامات آمریکایی دست‌کم دو استاد دانشگاه اموری در جورجیا را به عنوان بخشی از افراد شرکت کننده در تظاهرات دانشگاهی علیه جنگ غزه بازداشت کردند.

بر اساس اخبار منتشر شده رئیس بخش فلسفه دانشگاه اموری در میان بازداشت شدگان است.

همزمان با ادامه اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از مردم غزه، «کریس کار»، دادستان کل جورجیا در حساب کاربری خود در شبکه ایکس (توئیتر سابق) از سرکوب دانشجویان معترض توسط نیرو‌های پلیس حمایت کرده است.

دادستان کل جورجیا در بیانیه خود در مورد اعتراضات گفت: «ما با افتخار در کنار هر دانشگاهی که برای محافظت از سلامت و ایمنی دانشجویان جورجیا اقدامات لازم را انجام دهد، خواهیم ایستاد.»

اعتراضات دانشجویی در آمریکا برای حمایت از فلسطین و با هدف توقف جنگ در غزه با واکنش و سرکوب شدید نیرو‌های پلیس آمریکا روبرو شده است. در همین ارتباط نیز، سازمان عفو بین‌الملل با صدور بیانیه‌ای به سرکوب اعتراضات مسالمت‌آمیز دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا در حمایت از ملت فلسطین واکنش نشان داد.

سازمان عفو بین‌الملل با اشاره به اقدامات نیرو‌های امنیتی آمریکایی اعلام کرد: این اعتراضات با واکنش سرکوبگرانه شامل بازداشت و اخراج دانشجویان مواجه شد.

در ادامه این بیانیه آمده است: در حالی که تأمین تسلیحات برای اسرائیل از سوی واشنگتن ادامه دارد، حق اعتراض از اهمیت بالایی برخوردار است.

سازمان عفو بین‌الملل تاکید کرد: از دانشگاه‌های آمریکایی می‌خواهیم که از حقوق دانشجویان در تظاهرات مسالمت‌آمیز و ایمن حمایت کنند.

گفتنی است با تداوم جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در نوار غزه و حمایت‌های بی جانبه ایالات متحده از این جنایت‌ها دانشجویان دانشگاه‌های آمریکا به اعتراضات گسترده، اعتصاب و بست‌نشینی در داخل محوطه این دانشگاه‌ها دست زده‌اند.

این دانشجویان خواستار توقف جنایت‌های رژیم صهیونیستی و همچنین قطع ارتباط دانشگاه‌های آمریکا با رژیم صهیونیستی هستند.

با وجود اینکه این اعتراضات در داخل دانشگاه‌های آمریکا و به صورت مسالمت‌آمیز در حال برگزاری است پلیس و نیرو‌های امنیتی آمریکا با ورود به این دانشگاه‌ها به سرکوب شدید و بازداشت دانشجویان آمریکایی اقدام کرده‌اند.

رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که در این موج از سرکوب‌ها ۹۳ دانشجوی معترض در دانشگاه کالیفورنیا و ۳۴ دانشجوی معترض در دانشگاه تگزاس از سوی پلیس آمریکا به شدیدترین شکل سرکوب و بازداشت شده‌اند.

دیگر خبرها

  • اعتراضات دانشجویی در ⁧آمریکا⁩ بیانگر مظلومیت فلسطینیان است
  • آمریکای شعله‌ور!
  • سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان
  • رایزنی سئول و واشنگتن درباره تقسیم هزینه‌های حضور سربازان آمریکایی
  • نظرسنجی هاروارد چگونه تعبیر شد؟/ عواقب اصرار بر جنایت
  • واکنش انصارالله به سرکوب معترضان حامی غزه در آمریکا
  • فیلم/ سرکوب تحصن دانشجویان توسط نیروهای امنیتی آمریکا
  • گسترش «انتفاضه دانشگاه‌های آمریکا»به سایر کشورها/سرکوب ادامه دارد
  • انصارالله یمن سرکوب معترضان در دانشگاه‌های آمریکا را محکوم کرد
  • ادامه تحصن در ۴۰ دانشگاه آمریکا و کانادا برای حمایت از غزه