Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

 معاون اقتصادی شرکت راه آهن اظهار داشت: تامین مالی برخی از پروژه های ریلی از طریق بازار سرمایه انجام شود و راه آهن هم به دنبال تشکیل صندوق پروژه در بازار برای توسعه پروژه‌های خود است.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایلنا، نورالله بیرانوند، معاون اقتصادی شرکت راه آهن درباره برنامه‌های راه آهن برای استفاده از ظرفیت‌های بازار سرمایه اظهار داشت: شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران سه نقطه تماس با بورس دارد، یکی بحث استفاده از ابزارهای نوین مالی و ابزارهای بدهی برای تامین مالی پروژه‌های ریلی به ویژه پروژه‌های متعلق به بخش خصوصی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به حمایت شرکت‌هایی که از طریق بورس تامین مالی می شوند، گفت: راه آهن برای این شرکت‌ها حکم ضامن را دارد و به عنوان ضامن به این پروژه‌ها ورود می‌کند. براساس قراردادی که با بورس اوراق بهادار منعقد کرده‌ایم، برای شرکت‌های خصوصی که در حوزه ناوگان راه آهن سرمایه گذاری می‌کنند، در نقش رکن ضامن، این شرکت‌ها را تضمین می‌کنیم.

معاون راه آهن با بیان اینکه شرکت‌های خصوصی در بورس را برای بازپرداخت اقساط تضمین کرده‌ایم، ادامه داد: با ضمانت راه آهن می‌توانند نسبت به انتشار اوراق بدهی اعم از اوراق اجاره و اوراق منفعت اقدام کنند و و تامین مالی را انجام دهند که این پیچیده‌ترین بخش تامین مالی محسوب می‌شود.

بیرانوند افزود: در این پروژه پول ملی در مقابل تولید ملی قرار می‌گیرد و و با رفع این مانع امروز شرکت‌ها با سهولت می‌توانند تامین مالی از طریق بازار سرمایه را انجام دهند. در همین بخش تاکنون حدود 400 میلیارد تومان تامین مالی شده‌ است. اکثر این قراردادها که اغلب آنها در جهت تامین مالی توسعه ناوگان باری،  مسافری و لوکومتیو هستند، یا به اجرا رسیده یا در مرحله اجرا قراردارند.

وی با اشاره به بخش دوم برنامه‌های بورسی راه آهن اظهار داشت: بخش دوم برنامه‌ها این است که شرکت‌های ریلی وارد بورس و اوراق بهادار شوند و سهام این شرکت‌ها در بازار سرمایه عرضه شود که در این بخش تا کنون چهار شرکت وارد بورس و فرابورس شده‌اند.

معاون راه آهن تاکید کرد: ورود شرکت‌های ریلی به بازار سرمایه اولویت راه آهن است و امسال به دنبال آن هستیم که شرکت‌های دیگری را هم وارد بازار کنیم. البته ورود به بورس شرایطی را می‌طلبد که شرکت‌ها باید بتوانند این شرایط را مهیا سازند.

بیرانوند با اشاره به اقدام دیگر راه آهن برای استفاده از ظرفیت‌های بورس، گفت: بخش سوم هم ارایه برخی از محصولات راه آهن مانند قراضه‌های راه آهن و قطار در بورس کالا است که در حال حاضر صد درصد قراضه‌های ما از طریق بورس کالا به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: علاوه بر این برنامه‌ها قرار بر این است که با پیگیری وزارت راه و شهرسازی، تامین مالی برخی از پروژه های ریلی از طریق بازار سرمایه انجام شود و راه آهن هم به دنبال تشکیل صندوق پروژه در بازار برای توسعه پروژه‌های خود است.   

 

حالا که اینجا هستید...

تین‌نیوز از مخاطبانش درخواست کوچک اما مهمی دارد. ما در پایگاه خبری صنعت حمل‌و‌نقل همواره سعی داشتیم جامع‌ترین اخبار، تحلیل‌ها و گزارش‌ها را مطابق با واقعیات و توجه به اصل بی‌طرفی رسانه تهیه و اطلاع‌رسانی کنیم. اما حوزه‌ی حمل‌و‌نقل بسیار گسترده است و پوشش دقیق و متمرکز همه‌ی آن کاری بس دشوار. بنابراین تصمیم براین گرفتیم که روی بخش‌هایی از این حوزه بیشتر تمرکز کنیم که اولویت و دغدغه اصلی مخاطبانمان است و مشکلات این حوزه‌ها را با فوریت بیشتری از مسئولان پیگیری کنیم. بنابراین پرسشنامه‌ای تهیه کردیم که اولویت شما در حوزه بزرگ حمل و نقل را مشخص می‌کند حال تنها قدمی که مانده این است که با پر کردن این پرسشنامه ما را در این مسیر یاری کنید. «راه روشن است.»؛ اگر شما راهنمای ما باشید.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: بازار سرمایه تامین مالی شرکت ها برنامه ها حمل و نقل پروژه ها راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۱۹۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد

در ادامه روند کاهش دو روز گذشته، امروز (چهارشنبه) شاخص کل بورس با کاهش ۴۰۰۰ واحدی، در کانال دو میلیون و ۲۶۴ هزار واحد ایستاد.

به گزارش ایسنا، بازار سهام آخرین روز کاری هفته را بدون نوسان آغاز کرد و در پایان معاملات، شاخص کل بورس اوراق بهادار ریزشی ۴۰۰۰ واحدی را تجربه کرد. در این میان شاخص کل هم‌وزن با رشد اندک، به ۷۵۰ هزار واحد رسید.

در بازار امروز ۲۹۵ هزار و ۲۵۹ معامله به ارزش ۴۰۰۰ میلیارد و ۳۲ میلیون تومان انجام شد

سه نماد فملی، فولاد و کچاد بیشترین تأثیر را در شاخص کل بورس داشتند. همچنین سه نماد شستا، ذوب و فملی نیز پرتراکنش ترین نمادهای بازار بورس بودند.

گفتنی است؛ حقیقی‌ها در روز جاری حدود ۲۴۶ میلیارد تومان از بازار سهام خارج کردند.

اما شاخص کل فرابورس رشد ۰.۳۷ درصدی را تجربه کرد و در کانال ۲۵ هزار و ۱۹۳ واحدی ایستاد.

در این بازار بیشترین حجم معاملات به گروه خودرو رسید و پس از آن بیشترین حجم معاملات به گروه فلزات اساسی اختصاص یافت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آینده سرخابی‌ها با تعیین نحوه مدیریت ترسیم می‌شود
  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • بازار سرمایه هفته را کاهشی به پایان برد
  • نظارت ها بر شرکت های بورسی برای واریز به موقع سود سهام عدالت چگونه است؟
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • جاماندگی بورس از بازار‌ها
  • عبور از دژاووی بورسی
  • کدام خودروی سایپا 700 میلیون تومان شد؟
  •  معرفی کتاب های بازار مالی