Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - نشست هیئت رئیسه، بازرسین، جمعی از اعضای مجمع نمایندگان اتاق تعاون و برخی از مدیران اتحادیه ها و شرکت های تعاونی با حضور طالبی استاندار، عظیمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار و عماد تشکری سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد،در این نشست اعضاء اتاق تعاون به بیان مشکلات پیش روی تعاونی ها، ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در بخش تعاون استان پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سپس عماد تشکری سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با بیان اینکه نتوانسته ایم خصوصیت بارز یزدی ها را در نسل جدید نهادینه کنیم گفت: یزدی ها در گذشته به سخت کوشی و روحیه اقتصادی مشهور بودند. در یزد صنعت نساجی فعال بود که صرف نظر از درآمد برای صاحبان آن، اشتغال خوبی نیز ایجاد می کرد.
وی ادامه داد: در دهه های گذشته استان یزد صادر کننده نیروی کار و وارد کننده سرمایه بود ولی شاهد آن هستیم که این تفکر دیگر جایگاه خود را از دست داده و متاسفانه سرمایه ها از استان خارج و نیروی ساده و کارگری وارد استان می شود که به همراه خود معضلات فرهنگی و آسیب های متعدد اجتماعی را برای استان به ارمغان آورده است.
وی اضافه کرد: از دهه 90 نگاه مولد و سرمایه گذار یزدی به جای تولید به سمت زمین، مسکن و ... سوق پیدا کرده است.
تشکری با اشاره به اینکه در شرایط فعلی که کشور با تحریم های ظالمانه آمریکا روبرو است خاطرنشان کرد: بخش تعاون و اتاق تعاون از برخی تحریم ها معافیت دارند و این فرصتی است که می توان از این بخش برای دور زدن تحریم ها و صادرات و حفظ و ایجاد اشتغال از آن بهره برد. دولت باید با ورود به این بخش، شرکت های تعاونی را تقویت کند و به آنها رونق بیشتری ببخشد.
سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان تصریح کرد: صرف ثبت شرکت به عنوان تعاونی کفایت نمی کند؛ بلکه روحیه و فرهنگ تعاون نیز باید در مجموعه نهادینه شود. خیلی ها تفاوت شرکت های تعاونی و بخش خصوصی را در حد سهامی عام و خاص می دانند.
وی با بیان اینکه در جهان ثابت شده که تاب آوری شرکت های تعاونی در دوران سخت بیشتر است گفت: به دلیل شیوع ویروس کرونا و تحریم های جهانی، با بسط و گسترش مفاهیم بخش تعاون می توانیم بسیاری از مشکلات اشتغال، تولید و ... کشور را حل کنیم.
تشکری اضافه کرد: یکی از مباحثی که در جامعه مطرح می شود عدم تطابق شغل با جایگاه تحصیلی و شان یک فرد است. در سند ملی اشتغال مفهوم کار شایسته در بخش تعاون از سال 98 لحاظ شده است. با این توضیح که اشتغال یعنی دسترسی مناسب و فرصت برابر مردان و زنان برای ترویج کارهای مولد و سازنده با حفظ حرمت و کرامت انسانی و تضمین شغلی و کسب درآمد کافی.
سرپرست تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با تاکید بر اینکه تجربه جهانی به سوی اقتصاد تعاونی است گفت: بیشترین شرکت های تعاونی در کشورهای توسعه یافته به ثبت رسیده است. بخش تعاون با روحیه و خرد جمعی و فرهنگ تعاونی در دنیا موفق تر عمل کرده است.
وی در پایان گفت: اتاق تعاون مطالبات و پیگیری های خود را از بخش تعاون این اداره کل داشته باشند. مجموعه تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز تمامی هم و غم خود را برای رفع مشکلات این حوزه به کار خواهد بست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: کار و رفاه اجتماعی استان شرکت های تعاونی سرپرست تعاون اتاق تعاون بخش تعاون تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۰۸۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تاکنون ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی، دو هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خرید را از طریق کالابرگ الکترونیکی انجام داده‌اند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان، فرزاد پیشکاری، امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در بازدید از فروشگاه‌های متصل به طرح کالابرگ الکترونیکی اظهار کرد: در مرحله سوم طرح فجرانه کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های اول تا هفتم جامعه به ازای هر نفر ۲۲۰ هزار تومان اعتبار برای خرید ۱۱ قلم کالای اساسی شامل برنج ایرانی، حبوبات، شیر کم چرب، پنیر، ماست کم چرب، مرغ، تخم‌مرغ، روغن مایع، ماکارونی و قند و شکر شارژ شده است و افراد بهره‌مند از این یارانه تشویقی می‌توانند تا ۱۸ اردیبهشت اعتبار آن را هزینه کنند.

وی افزود: خرید باید توسط سرپرست خانوار انجام شود اما محدودیت استفاده از کارت وجود ندارد و از هر کارت بانکی می‌توان خرید کرد، ضمن اینکه یک ماه مهلت استفاده از این یارانه وجود دارد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: یارانه ۲۲۰ هزار تومانی طرح فجرانه کالابرگ قابل ذخیره شدن برای استفاده در ماه‌های دیگر نیست.

پیشکاری از مردم خواست برنامه کاربردی «شما» را روی گوشی موبایل خود نصب کنند تا اطلاعات دقیق درباره طرح فجرانه کالابرگ را به دست آورند.

وی ادامه داد: ضرورتی ندارد که مردم حتماً ۱۱ قلم کالا را با هم خریداری کنند تا از اعتبار کالابرگ بهره‌مند شوند، بلکه هر قلم را می‌توانند جداگانه خریداری کنند و در هر بار خرید از مقدار تخفیف آن استفاده کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: تاکنون ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی، دو هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان خرید کالابرگ با یک میلیون و ۶۵۰ هزار تراکنش انجام داده‌اند که یک هزار میلیارد و ۷۰۰ میلیون نقدی و یک هزار میلیارد تومان از اعتبار یارانه‌ای بوده است.

به گزارش ایمنا، بازدیدهای امروز در سراسر استان و به صورت همزمان انجام شده است که در شهر سنندج سه اکیپ مسئولیت بازرسی و نظارت بر فروشگاه‌های عرضه کننده کالا برگ الکترونیکی را برعهده داشتند.

کد خبر 750551

دیگر خبرها

  • صادرات تولیدات تعاونی‌های دانش‌بنیان به کربلا و مسکو
  • تسویه دولت با فروشندگان طرح کالابرگ طی ۴ روز آینده
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • دولت به فروشندگان کالابرگ چقدر بدهی دارد؟ | اعلام زمان تسویه نهایی با فروشندگان
  • تعاونی‌های قم ۲۰ درصد طرح نهضت ملی را می‌سازند
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • مردم خراسان جنوبی هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در طرح فجرانه خرید کردند
  • احیای تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان
  • ۴۷۷ هزار خانوار کردستانی با کالابرگ الکترونیکی خرید کردند