Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-08@03:21:16 GMT

جان باختگان کرونا در کشور به ۱۶ هزار و ۹۸۲ نفر رسید

تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۲۵۵۳

سیما سادات لاری روز شنبه درباره آخرین آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا و موارد فوت ناشی از ابتلا به این ویروس بیان کرد: از دیروز تا امروز ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۵۴۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که  یک هزار و ۶۷ نفر از آنها بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۳۰۶ هزار و ۷۵۲ نفر رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۱۶ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۶ هزار و ۹۸۲ نفر رسید.

معاون وزیر بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۲۶۵ هزار و ۸۳۰ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۴۰۱۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری بیان کرد: تا کنون دو میلیون و ۴۸۲ هزار و ۵۵۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی افزود: استان‌های تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارند. همچنین استان‌های آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم  هم در وضعیت هشدار قرار دارند.

معاون وزیر بهداشت گفت: استان سمنان در وضعیت قرمز و استان یزد در وضعیت هشدار قرار دارد. در اسفند سال گذشته در استان سمنان شاهد خیز قابل توجهی در موارد بستری و ابتلا بودیم که از فروردین ماه امسال مثل سایر استان‌ها با رعایت پروتکل‌ها و اعمال محدودیت‌ها، موارد ابتلا و بستری کاهش قابل توجهی داشت. از نیمه خرداد ماه شاهد افزایش موارد ابتلا و بستری روزانه در اغلب شهرستان‌های استان سمنان به میزان بیش از دو برابر هستیم. در حال حاضر پنج شهرستان از استان سمنان در وضعیت قرمز هستند و شیب موارد بستری در شهرستان‌های شرق این استان، مثل شاهرود و دامغان روند تندتری دارد. با همکاری مسئولان استانی، اعمال محدودیت‌های بیشتری در این استان انجام شده و رعایت پروتکل‌ها نیز توسط مردم این استان افزایش یافته و امیدواریم در هفته‌های آتی شاهد کاهش آمار ابتلا و بستری و فوت در این استان باشیم.

وی درباره وضعیت استان یزد نیز اظهار کرد: در استان یزد نیز در اسفند ماه خیز قابل توجهی از بیماری داشتیم و در اواسط خرداد ماه نیز نمودار بستری روزانه در این استان روند صعودی گرفته و موارد ابتلا و بستری در شش هفته گذشته رشد دو برابری داشته است. در حال حاضر 5 شهرستان از استان یزد در وضعیت قرمز و سه شهرستان در وضعیت هشدار قرار دارند. موارد بستری در شهرستان‌های یزد، تفت، خاتم، مهریز و میبد شیب تندی دارد. رعایت پروتکل‌ها در استان یزد فقط 55 درصد است و اگر این میزان با همکاری مردم افزایش پیدا نکند، ممکن است شاهد قرار گرفتن این استان در وضعیت قرمز باشیم.

سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: پرستاران، بهیاران، پزشکان، دستیاران تخصصی، دانشجویان پزشکی، کارورزان، خدمه و کلیه پرسنل بیمارستان‌ها در سراسر کشور، 6 ماه است که جان برکف متحمل سختی‌های زیاده شده و از هیچ کوشش و تلاشی برای نجات بیماران دریغ نکرده‌اند. در این مدت عده‌ای از جهادگران عرصه سلامت را از دست داده‌ایم و خانواده‌شان داغدار شده و عده‌ای نیز خودشان متحمل درد و رنج این بیماری شده‌اند. تنها راه قدردانی و حمایت از مدافعان سلامت و خانواده‌های آنها در شرایط فعلی، رعایت جدی اصول سه گانه شاهد فاصله گذاری فیزیکی، شست‌وشوی مداوم دست‌ها و استفاده از ماسک است. امیدواریم به زودی با همکاری یکدیگر شاهد قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا در کشور باشیم.

* ایرنا

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: وضعیت قرمز ابتلا و بستری استان سمنان قرار دارند استان یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۲۵۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود

ایتنا - دبیرکل سازمان جهانی بهداشت از کشورها خواست تا با امضای تفاهم‌نامه‌ای برای کمک به مبارزه با همه‌گیری‌های آینده موافقت کنند.
تفاهم‌نامه جدید و مجموعه‌ای از به‌روزرسانی‌های قوانین موجود در مقابله با همه‌گیری‌ها، به منظور تقویت دفاع جهانی در برابر عوامل بیماری‌زای جدید پس از همه‌گیری کووید-۱۹ که جان میلیون‌ها تن را گرفت، تدوین شده است.

کشورهای عضو این سازمان قرار است در روز ۲۱ اردیبهشت مذاکرات بر سر این توافق را نهایی کنند تا بتوانند آن را در نشست سالانه سازمان بهداشت جهانی در اواخر ماه به تصویب برسانند، ولی اختلافات بزرگی بر سر متن این تفاهم‌نامه وجود دارد.

تدروس آدهانوم، دبیر‌کل سازمان جهانی بهداشت، در نشست ژنو با اشاره به اهمیت این توافق به کشورهای جهان گفت: «به مردم دنیا، مردم کشورهای تان، و مردمی که نماینده آنها هستید، آینده امنی بدهید.»

یکی از اصلی‌ترین اختلافات میان کشورهای ثروتمند و کشورهای در حال توسعه، موضوع به اشتراک‌گذاری عادلانه داروها و واکسن‌ها برای جلوگیری از تکرار معضلات دوران کرونا است.

دسترسی به پاتوژن‌های شناسایی شده در داخل کشورها، دسترسی به محصولات مبارزه با بیماری همه‌گیر مانند واکسن‌های تولید شده؛ و توزیع عادلانه نه تنها آزمایش‌ها، درمان‌ها و واکسیناسیون‌های ضد همه‌گیر، بلکه ابزار تولید آنها از موضوعات مورد بحث میان کشورها است.

شماری از سیاستمداران در کشورهایی مانند آمریکا و استرالیا استدلال می‌کنند که این توافق که الزام قانونی دارد، قدرت زیادی را به سازمان بهداشت جهانی می‌دهد.

دبیرکل سازمان بهداشت جهانی این استدلال را رد می‌کند و می‌گوید تفاهم‌نامه به کشورها کمک می‌کند تا در برابر شیوع همه‌گیری بهتر از شهروندانشان محافظت کنند.

سازمان بهداشت جهانی در هفته‌های اخیر در مورد رشد تصاعدی آنفولانزای مرغی با نگرانی در مورد اینکه در صورت شروع انتقال آن بین انسان‌ها چه اتفاقی خواهد افتاد، زنگ‌های خطر را به صدا درآورد و این موضوع، فوریت رسیدن به این توافق را برجسته‌تر کرد.

در تاریخ ۷۵ ساله این نهاد وابسته به سازمان ملل متحد، تنها باری که کشورهای عضو توانستند با یک معاهده قانونی الزام‌آور موافقت کنند، معاهده کنترل دخانیات در سال ۲۰۰۳ میلادی بود.

سازمان بهداشت جهانی پس از همه‌گیری کووید-۱۹ به دلیل رویکرد خود در پیدا کردن منشاء ویروس آماج انتقادهای فراوان قرار گرفت.

در این ارتباط، این سازمان، یک بازدید به شدت کنترل شده از چین داشت و به این نتیجه رسید که «بسیار بعید» است که ویروس کرونا از آزمایشگاهی در شهر ووهان به انسان منتقل شده باشد.

با این حال سازمان بهداشت جهانی در پی فشارها، گزارش تحقیقی دیگری منتشر کرد و در آن، گروه متخصصان این سازمان گفتند که داده‌های لازم برای توضیح چگونگی شروع همه‌گیری وجود ندارد.

گروه متخصصان سازمان بهداشت جهانی همچنین گفت که نمی توان نظریه «حادثه آزمایشگاهی» را نادیده گرفت اما تأکید کرد که چین اطلاعاتی به این نهاد بین‌المللی ارائه نکرده است که در آن احتمال ابتلا به ویروس کرونا ناشی از نشت آزمایشگاهی ارزیابی شده باشد.

دیگر خبرها

  • جزییات مطالبه‌گری سرمایه‌گذاران مال باختگان شرکت طراوت نوین
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • قاچاق سوخت تهدید جدی برای شیوع مالاریا در شرق کشور
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • عکس| آخرین تصویر از بازیگر پایتخت پیش از فوت /دلیل مرگ
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری