Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- رییس سازمان برنامه بودجه گفت: در تبصره ۱۴ قانون بودجه امسال ظرفیتی برای تقویت اشتغال و تولید به ارزش ۱۰ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان وجود دارد که می‌توانیم در جهت جهشی که در سال جهش تولید مود انتظار است از آن استفاده کنیم.

«محمدباقر نوبخت» روز شنبه در مراسم افتتاح هزار استاندارد جدید آموزش مهارت، تاکید کرد: با توجه به شرایط تحریم، بخش فنی و حرفه ای در جایگاه ممتازی برای توسعه کشور قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان برنامه و بودجه با اشاره به هدف گذاری رشد سالانه هشت درصد در سند چشم انداز سال ۱۴۰۴ گفت: برای اینکه در سال ۱۴۰۴ در جایگاه نخست اقتصادی و علم وفناوری منطقه مستقر بشویم نمی توانیم با رشد کمتر از هشت درصد چنین رقابتی را آغاز کنیم. به همین دلیل بحث این بود که در شرایط تحریم ما باید رویه‌مان را برای رشد اقتصادی تعییر دهیم.

وی با بیان اینکه در برنامه ششم برای تامین رشد اقتصادی دو محل تعریف شده است، اضافه کرد: یک روش، جذب سرمایه گذاری جدید است که قرار بود ۵.۵ واحد از هشت درصد مورد نظر را تامین کند، همچنین قرار بود ۲.۵ درصد از محل افزایش بهره‌وری در نظر گرفته شده بود. به عبارتی ۵.۵ درصد از رشد هشت درصدی را باید از محل سرمایه‌گذاری جدید ۶۶۰ هزار میلیارد تومانی تامین می‌کردیم که با توجه به شرایط تحریم، امکان پذیر نیست و ما باید به سمت افزایش بهره‌وری حرکت کنیم.

نوبخت ادامه داد: افزایش بهره وری نیز به دو عامل دانش بنیانی و مهارت محوری وابسته است. سازمان فنی و حرفه ای و مجموعه بخش فنی و حرفه ای کشور برای دستیابی به این سطح پیش بینی شده از توسعه، جایگاهی کاملا متمایز با گذشته پیدا کرده اند چراکه سازمان برنامه و بودجه به عنوان متولی توسعه کشور که باید توسعه را راهبری و رصد کند، برنامه خودش را براساس وضعیت موجود تغییر داد.

معاون رئیس جمهوری با تاکید بر اولویت پارک های علم، مهارت افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در برنامه توسعه کشور خاطر نشان کرد: سازمان برنامه و بودجه برای پشتیبانی سازمان فنی و حرفه ای کشور که در حال حاضر نقش منحصر به فردی را برای توسعه کشور دارد، اعلام می کند پشتیبانی‌های لازم صورت خواهد گرفت.

وی با تشریح تلاش برای تعریف برنامه‌های ویژه و مناسب برای بودجه سال آینده، افزود: در قانون بودجه امسال نیز ظرفیتی برای تقویت اشتغال و تولید در تبصره ۱۴ داریم که بالغ بر ۱۰ هزار و۱۰۰ میلیارد تومان است که می توانیم در جهت جهشی که در سال جهش تولید مود انتظار است از آن استفاده کنیم.

نوبخت با اشاره به ابلاغ بخشنامه ای به استانداران مبنی مولد سازی دارایی‌ها، گفت: دستگاه ها از این طریق می‌توانند از طریق فروش و واگذاری اموال مازاد خود برای رشد کشور و بهبود معیشت کارکنان استفاده کنند.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فنی و حرفه ای توسعه کشور هشت درصد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۲۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دست نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

پرویز محمدنژاد با بیان اینکه تعامل بانک‌ها با صنعت نفت، همکاری برد - برد تلقی می‌شود، به خبرنگار شانا گفت: ایجاد و تقویت سازوکارهای حضور نظام بانکی در صنعت نفت، افزون بر پرکردن خلأ کمبود منابع مالی برای اجرای طرح‌های توسعه‌ای صنعت نفت، موجب کارآمدی و سودآوری پایدار و اقتصادی نظام بانکی کشور می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه باید سرمایه‌های سرگردان در حوزه‌های مسکن، خودرو و... را به سوی صنعت به‌ویژه صنعت نفت سوق داد، افزود: هدایت منابع بانک‌ها به سمت پیشران و لوکوموتیو اقتصاد ایران بدون تردید به سامان‌دهی و نقش‌آفرینی مثبت بانک‌ها در نظام اقتصادی کشور منجر می‌شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد: حضور سودآور و منطقی بانک‌ها در صنعت نفت و گاز، زمینه‌ساز تقویت توانمندی بانک‌ها برای حضور پایدار در این صنعت و سودآوری پایدار برای بانک‌ها می‌شود. این شرایط نه‌تنها به تقویت نظام بانکی و رضایت سهام‌داران آن‌ها منجر می‌شود، بلکه اقتصاد ملی به‌ویژه بازار سرمایه را در مسیر رشد و رونق قرار می‌دهد.

محمدنژاد اظهار کرد: هدایت نقدینگی به‌سمت تولید صنایع پایین‌دستی نفت افزون بر بی‌نیازکردن کشور، اشتغال ایجاد می‌کند و برای مردم نیز سودآوری به‌ همراه خواهد داشت.

دیگر خبرها

  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • شهرهای مولد در سواحل نقش مهمی در تقویت معیشت خانوارها دارد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • تسریع در جهش تولید با مشارکت مردم با اجرای کامل برنامه هفتم توسعه
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • رئیس سازمان برنامه و بودجه: آمادگی تأمین انرژی پایدار مورد نیاز کشور‌های منطقه و اروپا را داریم
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • تقویت صنایع نظامی آمریکا به هزینه اوکراین
  • فعالیت روانشناسان بدون پروانه اشتغال حرفه‌ای تخلف تلقی می‌شود + فیلم