Web Analytics Made Easy - Statcounter

گزارش‌ها حاکی از اینست که رشد سن ازدواج و ترس از وضعیت اقتصادی و نبود امنیت شغلی و همه از مشکلاتی است که نمی‌توان کتمان کرد.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، فاطمه کول؛ خانواده به مثابه مهم ترین کانون و نهاد انسان ساز در جامعه اینک در خطر است، گزارش‌ها حاکی از اینست که رشد سن ازدواج و ترس از وضعیت اقتصادی و نبود امنیت شغلی و همه از مشکلاتی است که نمی‌توان کتمان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید پذیرفت که جوانان آینده‌دار این کشورند و اگر برنامه‌ریزی درست و اجرایی برای مدیریت وضعیت امروز صورت نگیرد باید نگران آینده بود.


اگر مسئله ازدواج حل نشود باید پذیرفت تبعات زیادی را در جامعه به دنبال خواهد داشت. چراکه شخصیت انسان‌ها درون خانواده شکل می‌گیرد و با توجه به اینکه ما در یک جامعه اسلامی و با نگاه دینی زندگی می‌کنیم دولتمردان باید توجه ویژه‌ای به این موضوع داشته باشند.

 

در سال‌۱۳۸۴ قانونی با نام "تسهیل ازدواج جوانان"در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید که در ماده یک این قانون آمده است که به‌‌منظور توانمند‌سازی جوانان برای تشکیل خانواده دولت مکلف است صندوق اندوخته ازدواج جوانان را ایجاد کند.


حال آنکه باید پرسید که کدام وام ازدواج است که جوانان برای گرفتن آن نباید ماه‌ها سرگردان شوند! و در پایان با مشکلات فراوان ترجیح می‌دهند عطای آن را به لقایش ببخشند، کدام گام برای جوانان برداشته شده است که به آینده آن‌ها کمک کند؟!


از سایر علل می توان به عدم وجود یک نهاد و متولی مشخص در حوزه ازدواج، کم‌کاری دستگاه‌های فرهنگی و عدم اولویت دادن به این موضوع مهم، بیکاری، اعتیاد، تورم، گرانی مسکن و مهریه بالا، عدم رعایت معیارهای انتخاب همسر ،پناه بردن به فضای مجازی و دنبال کردن پیج های پر فالور و معیارسازی گاها غلط‌ و مقایسه با زندگی شخصی خود و فاصله گرفتن از سبک زندگی اسلامی، اسراف، چشم و هم‌چشمی ،همان طور که می دانید برگزاری مراسم‌های متعدد و خرید سنگین هیچ تاثیری در سرنوشت و آینده و خوشبختی ندارد ولی چه بسیار افرادی که به خاطر چشم و هم‌چشمی حاضر به عقب‌نشینی نیستند.باید لزوم حذف و کنار گذاشتن یک سری آداب و رسوم غلط بر همگان مشخص شود .


همگان باید در ترویج ازدواج آسان و ساده بکوشند. البته آسان به معنای ازدواج بدون تحقیق و با نگاه سطحی و احساسی نیست، چراکه این ازدواج‌ها پایدار نیستند.


ازدواج آسان یعنی با شرایط ساده‌تری بتوانند زندگی خود را آغاز کنند و چشم و هم‌چشمی‌ها را در شروع زندگی خود دخالت ندهند. از دیگر عوامل میتوان به عدم توجه به موضوع مهم مشاوره و آموزش نامناسب زوج‌ها نام برد.

 

"حل مشکلات ازدواج جوانان" یک #عزم_ملی و جدی از خانواده تا دستگاه‌های فرهنگی و رسانه‌ها تا معتمدین و... را می‌طلبد.دست‌اندرکاران و متولیان امور فرهنگی و اجتماعی باید در این زمینه قدم‌هایی بردارند، بنابراین هرکس و هر مقام باید به سهم خود در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهند.


بیاییم از خودمان شروع کنیم و با ریشه زدن در آداب و رسوم غلط باعث رشد سن ازدواج نشویم ...

 

فاطمه کول - عضو انجمن اسلامی مستقل دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تأیید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۴۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان اصفهان در شورای ششم

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در شورای ششم شهر اصفهان سعی کردیم رونق بوستان‌های خانواده‌محور که در چند منطقه وجود دارد، همچنین بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان محقق شود.

فرزانه کلاهدوزان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با گرامیداشت فرارسیدن روز شوراها اظهار کرد: روز شوراها را به همه کسانی که در این حوضه فعالیت می‌کنند تبریک می‌گویم؛ کار در نهاد شورا مسئولیتی است که فراتر از جایگاه آن، گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات شهروندان و تجلی اراده آن‌ها در حکمرانی و مشارکت در اداره شهر است.

وی افزود: با توجه به اینکه به دلیل مشغله زیاد سایر کمیسیون‌ها، بر مسائل مربوط به بانوان کمتر تمرکز می‌شد، در کمیسیون خانواده رونق بوستان‌های خانواده‌محور که در چند منطقه وجود دارد، همچنین بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان پیگیری شد، همچنین سعی کردیم بتوانیم در زمینه‌های تفریح کارهای بهتری انجام دهیم.

رئیس کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان شورای اسلامی شهر اصفهان تصریح کرد: در حوزه حمل‌ونقل بیشترین برنامه‌ریزی در شورای ششم انجام شده است، چراکه هوای اصفهان آلوده است و باید برای افزایش زیست‌پذیری آن تا تحقق شهر زندگی تلاش می‌کردیم.

کلاهدوزان بیان کرد: یکی از دستاوردهای شورای ششم اصفهان تشکیل کمیسیون خانواده، بانوان و جوانان است که برای نخستین‌بار شکل گرفت و امیدواریم به اهداف مدنظر برسیم.

وی با اشاره به بهترین روز کاری خود در طول فعالیت شورای اسلامی شهر عنوان کرد: زمانی که ۱۰۰ اتوبوس هم‌زمان باهم وارد خطوط حمل‌ونقل عمومی شهر اصفهان شد و همه راننده‌ها و اتوبوس‌ها در کنار هم قرار داشتند، صحنه زیبایی را ایفا کردند و خاطره‌ای خوش در ذهن من نقش بست.

کد خبر 747889

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • عروسی‌هایی بدون تالار و تشریفات
  • عقب‌نشینی پسران از مبارزه با غول کنکور/ آسیب‌های کاهش مردان تحصیلکرده
  • یاس و ناامیدی موجب از هم پاشیدگی بنیان خانواده می شود
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان در شورای ششم اصفهان
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان اصفهان در شورای ششم
  • تهاجم فرهنگی در کمین جوانان و خانواده هاست
  • معلمان سکانداران علمی جامعه هستند
  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر