Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبار کوچکی‌نژاد نماینده مردم رشت در مجلس شورای اسلامی در گفت‌‌وگو با فارس،‌با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در ارتباط با کنترل قیمت کالاها در بازار گفت:‌ هر سه قوه باید به این موضوع ورود پیدا کنند و وظایفی که در بحث کنترل قیمت‌ها بر عهده دارند انجام دهند.

وی افزود: باید از محل تبصره 14 بودجه و ارز 4200 تومانی کالاهای اساسی مردم تأمین شود و دستگاه‌های نظارتی نیز نظارت دقیقی را بر روند توزیع این کالاها تا مرحله آخر که به دست مصرف‌کننده نهایی می‌رسد داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو کمیسیون صنایع مجلس اظهار داشت: متأسفانه یکی از بزرگ‌ترین مشکلات ما در حوزه قیمت کالاها فقدان نظارت است و باید بگویم دستگاه‌های نظارتی به وظایف خود در این باره به درستی عمل نمی‌کنند.

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: ما به قدر کافی کالا تولید می‌کنیم و آنچه که مورد نیاز است به کشور وارد می‌شود اما به خاطر نبود نظارت صحیح روند توزیع آن با مشکل مواجه است وا ین عدم نظارت‌ها و ضعف‌ها در این حوزه در حالی است که ما مشکل و ضعف قانونی در این باره نداریم و با وجود قوانین مصوب شده در ارتباط با حوزه کاری سازمان بازرسی، سازمان تعزیرات حکومتی و ... این قوانین درست اجرا نمی‌شود.

وی افزود: متأسفانه دستگاه‌های دولتی خود به گرانی قیمت‌ کالاها در بازار دامن می‌زنند و به عنوان نمونه شرکت‌های تولیدکننده دولتی به جای اینکه با کاهش هزینه‌های خود کالایی را با قیمت ارزان‌تر به بازار عرضه کنند، خود کالاهای با قیمت گران‌تر روانه بازار می‌کنند.

عضو کمیسیون صنایع مجلس اظهار داشت: با افزایش قیمت ارز در هفته‌های گذشته طبیعی است که ما شاهد جهش قیمت کالاها در ماه‌های پیش‌رو باشیم به همین منظور برای کنترل قیمت‌ها باید هر سه قوه وارد عمل شوند و شرایط را کنترل کنند.

کوچکی‌نژاد خاطرنشان کرد: طبیعی است که مواد اولیه و یا کالایی که با ارز بیش از 20 هزار تومان خریداری شده باشد باعث گرانی در ماه‌های آتی در بازار می‌شود و ما شاهد افزایش و جهش قیمت کالاها در بازار خواهیم بود و لازم است قوای سه‌گانه تدبیری را برای جلوگیری از این مسأله بیندیشد.

وی در پایان گفت: مردم می‌توانند صرفه‌جویی‌هایی را در مصرف کالاهای لوکس خود داشته باشند اما ارزاق عمومی نه آن چیزی که بشود مصرف نکرد و نه اینکه بتوان برای ماه‌ها و سال‌های بعد ذخیره‌سازی کرد و یک مصرف روزانه دارد و باید دستگاه‌های مسؤول اقدامات لازم را برای کنترل قیمت‌ها در این حوزه داشته باشند.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: قیمت کالاها کنترل قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۴۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای پیش از ظهر پنجشنبه در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف گمرک شهید رجایی بندرعباس؛ با اشاره به برخی اقلام دپو شده در گمرک که مورد نیاز کشور هستند، اظهار کرد: ضرورت دارد با هماهنگی بین‌دستگاهی موانع موجود در برابر ترخیص کالاهای موردنیاز کشور را رفع کنیم و چنانچه در برداشت متفاوتی از قانون وجود دارد تلاش کنیم تا به یک اشتراک نظر در فهم از قانون برسیم.

وی علت بازدید خود از بندر و گمرک شهید رجایی را تلاش در راستای اصلاح رویه‌ها و کاهش زمان معطلی کالاها در گمرک دانست و گفت: بدون تردید با ایجاد سامانه‌های مشترک میان گمرکات، بنادر و اموال تملیکی و اتصال آن‌ها به سامانه جامع تجارت از بسیاری از این نواقص و ناهماهنگی‌ها که سبب عدم ترخیص کالاها می‌شود، جلوگیری خواهد شد.

محسنی اژه‌ای تأکید کرد: ضرورت دارد مسؤولان سازمان‌های مربوطه هر چه سریع‌تر نسبت به راه‌اندازی کامل سامانه‌های مورد نیاز، اتصال و ایجاد دسترسی‌های لازم تدابیر مورد نیاز را در نظر بگیرند.

رئیس قوه قضائیه با اشاره به وجود تناقض در میان برخی بخشنامه‌های معاونت حقوقی گمرک، گفت: بخشنامه‌های متفاوت و متناقض از جمله عواملی است که زمان معطلی کالاها در گمرک را افزایش می‌دهد و نهایتاً منجر به متروکه شدن کالاها می‌شود از این رو ضرورت دارد بخش حقوقی گمرک نیز در تصمیم‌گیری‌ها به وحدت رویه برسد.

اژه‌ای با بیان اینکه هدفش از این بازدید شناسایی مقصرین در گمرک نیست، گفت: وضعیت گمرک شهید رجایی نسبت به اسفند ۱۴۰۰ که از آن بازدید به عمل آوردیم بسیار بهتر و مطلوب‌تر شده است اما هنوز نواقص و ناهماهنگی‌هایی در این گمرک میان دستگاه‌های مسئول وجود دارد که باید هرچه سریع‌تر نسبت به رفع آنها اقدام شود.

کد خبر 6095093

دیگر خبرها

  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالا‌های وارداتی می‌شود؟
  • آیا سیل امارات عاملی برای گرانی کالاهای وارداتی می‌شود؟ 
  • دولت علاوه بر کنترل قیمت‌ها، اخلال گران اقتصادی را معرفی کند
  • چرا چینی‌ها به بازار مسکن نیامدند؟ / پورحاجت: سرمایه‌های بخش خصوصی در دیوان‌سالاری‌های ناکارآمد بخش دولتی حبس می‌شود؛ کسی هم خیالش نیست
  • دستگاه تهویه همراه خصوصی به بازار عرضه می شود
  • دستگاه‌های مسوول در بندر شهید رجایی باید به وحدت رویه برسند
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • فروش لاستیک های تاریخ گذشته به جای لاستیک دولتی؟ | واکنش انجمن صنعت تایر را ببینید
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر