Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهلا حیدرنیا گفت: کانون فرهنگی هنری قائم آل محمد (ص) سال ۱۳۹۲ با حمایت ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان راه اندازی شده و اولویت اصلی برنامه های ما، خودکفایی و اشتغال بانوان عضو کانون است.

«شهلا حیدر نیا» در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، گفت: کانون فرهنگی هنری قائم آل محمد (ص) سال ۱۳۹۲ با حمایت ستاد هماهنگی کانون های مساجد جنوب کرمان راه اندازی شده و اولویت اصلی برنامه های ما، خودکفایی و اشتغال بانوان عضو کانون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیر کانون فرهنگی هنری قائم آل محمد (ص) روستای کشیت قلعه گنج افزود: به همین منظور تاکنون دوره های آموزش صنایع بومی و سنتی منطقه، دوره های آموزش صنایع دستی و همچنین آموزش طرز تهیه ترشی خانگی را برگزار کرده ایم.

وی عنوان کرد: یکی از این دوره ها، آموزش بافت کیف دستی زنانه و کیف مخصوص قرآن کریم با استفاده از نخ مکرومه است که تاکنون زمینه اشتغال دائم ۳ نفر از بانوان عضو کانون فراهم شده و دائمی در حال تولید و فروش صنایع دستی خود می باشند.

حیدرنیا ابراز کرد: علاوه بر این دوره آموزش سرویس آشپزخانه از جمله دستگیره و همچنین آموزش کیسه حمام را برگزار کرده ایم و هم اکنون در حال آموزش بافت عروسک با استفاده از نخ کاموا هستیم.

مدیر کانون فرهنگی هنری قائم آل محمد (ص) روستای کشیت بیان کرد: یکی از دوره هایی که خیلی مورد توجه بانوان قرار گرفته و زمینه اشتغال موقت آنها را فراهم کرده، آموزش تهیه ترشی خانگی بود که در همین راستا قریب ۲۰۰ کیلو ترشی از جمله ترشی انبه توسط این بانوان تولید شد.

وی اضافه کرد: تا قبل از شیوع کرونا به دلیل وجود گردشگران بازار فروش صنایع دستی و بومی منطقه و همچنین فروش ترشی رضایت بخش بود و از این طریق بانوان عضو کانون کسب درآمد می کردند اما متاسفانه با شیوع کرونا و تعطیلی صنعت گردشگری، کسب و کار این بانوان نیز از رونق افتاده است.

حیدرنیا اظهار کرد: علاوه بر این تاکنون دوره های آموزش روخوانی و همچنین آموزش نقاشی ویژه کودکان نیز برگزار کرده ایم.

مدیر کانون فرهنگی هنری قائم آل محمد (ص) روستای کشیت عنوان کرد: هفته گذشته فرماندار شهرستان از روستا بازدید داشتند و در این سفر از کانون فرهنگی هنری قائم آل محمد (ص) نیز بازدید کرده و از نزدیک در جریان فعالیت ها و برنامه های کانون قرار گرفته و همین امر موجب دلگرمی بیشتر ما و اعضای کانون برای ادامه فعالیت ها شد.

وی در خاتمه بیان کرد: امیدواریم این ویروس منحوس هر چه سریعتر ریشه کن شود تا صنعت گردشگری نیز رونق و جان دوباره ای گیرد.

پایان پیام/586

منبع: شبستان

کلیدواژه: خودکفایی و اشتغال خودکفایی صنایع دستی کانون فرهنگی هنری قائم آل محمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۴۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج

اسعد فرهادی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تبریک فرارسیدن میلاد خجسته حضرت معصومه (س) و روز دختر گفت: نقش آفرینی و حضور دختران و زنان این سرزمین در طول دوران انقلاب اسلامی با سرلوحه قراردادن ویژگی‌های یک زن مسلمان ایرانی و کمک در توسعه کشور و استان بسیار چشمگیر بوده است.

وی ادامه داد: حضور بانوان در عرصه‌های مختلف علمی و دانشگاهی، فرهنگی و هنری، سیاسی و اقتصادی، ورزشی و اجتماعی نشان از توجه جدی نظام اسلامی به جایگاه واقعی زن در جامعه اسلامی است.

فرهادی تصریح کرد: در بخش فرهنگ و هنر هم امروز بانوان هنرمند در رشته‌های مختلف هنری حضوری جدی و بسیار پر اهمیتی را دارند که خلق آثار شایان توجه هنری مؤید همین امر است.

فرهادی در ادامه به نمایشگاه سیاه قلم بانوان هنرجوی حوزه هنری اشاره کرد و گفت: این نمایشگاه حاصل یک سال فعالیت ۲۵ بانوی هنرجو است که زیر نظر مدرس دوره خانم فرنوش درخشانی از ساعت ۱۷ روز یکشنبه ۱۶ آذرماه ۱۴۰۳ به مدت یک هفته آثار خود را در معرض نمایش علاقه مندان قرار می‌دهند.

رئیس حوزه هنری استان کردستان ادامه داد: در این نمایشگاه که نخستین نمایشگاه تخصصی این هنر در استان محسوب می‌شود ۴۶ اثر هنرجویان تا ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳ همه روزه از ساعت ۱۶ تا ۲۰ آماده بازدید علاقه مندان است.

بانو فرنوش درخشانی مدرس کلاس‌های سیاه قلم حوزه هنری دانش آموخته مهندسی فناوری اطلاعات بیش از یک دهه است که به صورت تخصصی در زمینه طراحی و سیاه قلم از مبتدی تا حرفه‌ای در آموزشگاه‌های هنری و مدارس سنندج مشغول به آموزش هستند که حاصل آن تربیت صدها هنرجوی توانمند در این زمینه است.

برگزاری چندین نمایشگاه انفرادی و گروهی و حضور در برنامه‌های مختلف هنری بخشی از موفقیت‌های این بانوی هنرمند محسوب می‌شود.

کلاس‌های آموزشی این هنرمند همه روزه در محل حوزه هنری استان کردستان دایر است.

کد خبر 6096981

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزشی کارآفرینی و اشتغال «همت در مسجد» در بندرعباس برگزار شد
  • برگزاری رویدادهای جذاب فرهنگی به مناسبت روز دختر در همدان
  • تکمیل ساختمان کانون پرورش فکری خمام نیازمند حمایت مسوولان است
  • لزوم راه اندازی مرکز فرهنگی هنری در مسکن مهر رشت
  • کانون‌های مساجد ظرفیت مؤثری برای غنی‌سازی اوقات فراغت هستند
  • اصفهان مهد نیروهای فرهنگی و فکری است/دانش آموزان و نوجوانان مخاطبان اصلی برنامه‌های فرهنگی
  • خودنمایی «سیاه قلم‌های بانوان» کردستانی در گالری سوره سنندج
  • آموزش گام به گام انتخابات الکترونیک به مردم و عوامل اجرایی
  • سفال کلپورگان هنری زیبا از بانوان سیستان وبلوچستان
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد