Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از قم : بیژن سلیمان پور، با بیان خاص بودن شرایط استان قم نسبت به سایر استان‌ها اظهار داشت: این استان ظرفیت‌های عظیمی دارد که از همه آن‌ها استفاده نمی‌شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم با تأکید بر پیگیری مصوبات شورای اطلاع‌رسانی افزود: باید برای دستگاه‌های استان تکلیف ایجاد و در برنامه‌ریزی‌ها باید از کلماتی چون همکاری و تعامل امتناع کرد و دستگاه‌ها باید مکلف و ملزم به ارائه گزارش اقدامات خود باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه واحدهای صنفی را باید موظف به زدن ماسک کرد، تصریح کرد: انجام این کار باید از سوی اتاق اصناف و کمیسیون نظارتی سازمان صمت با جدیت دنبال شود.

سلیمان پور با بیان اینکه در حوزه توزیع ماسک در سطح استان افکار عمومی به‌ شدت گله‌مند هستند، تأکید کرد: در زمینه تأمین ماسک در استان کمبود نداریم اما در بخش توزیع با مشکل روبه رو هستیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم در ادامه با اشاره به پیش رو بودن روز خبرنگار گفت: مجاهدت و تلاش‌های خبرنگاران در عرصه خبررسانی به‌عنوان دیده بانان جامعه و منعکس‌کنندگان مطالبات مردم به مسئولان را تبریک عرض می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: خبرنگاران سهم به سزایی در دستاوردها و توفیقات چهار دهه انقلاب اسلامی دارند که این دستاوردها را نمی‌توان نادیده گرفت.

سیلمان پور در ادامه به مسئله قم هراسی که در ماه‌های نخست شیوع کرونا مطرح شد اشاره و تأکید کرد: با مدیریت و پیگیری از طریق مبادی ذی‌صلاح با این موارد برخورد شد، همچنین باید در حوزه فرهنگی مراقب باشیم که قلم و زبانمان به این مسئله دام نزند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم مطرح کرد: باید سازمان صمت به واحدهای صنفی در استفاده از ماسک تذکراتی جدی دهد چرا که زدن ماسک از سوی این واحدها در سلامت جامعه بسیار مؤثر خواهد بود.

وی سپس با اشاره به نحوه برگزاری مراسمات ماه‌های محرم و صفر اظهار کرد: در ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا تأکید بر نهادهای فرهنگی و مذهبی شد که مراسمات ایام عزاداری سیدالشهدا(ع) با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله‌گذاری اجتماعی باشد.

سلیمان پور با تأکید بر توجیه هیئات مذهبی در رعایت این پروتکل‌ها گفت: باید هم عزاداری و هم عشق و ارادت به ساحت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) باشد اما در عین حال باید از سوءاستفاده دشمنان در این ایام جلوگیری به عمل‌ آوریم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم اجرای طرح مواسات و کمک مؤمنانه در ایام شیوع بیماری کرونا را موردتوجه قرار داد و ابراز کرد: در مناسبت‌های پیش رو مرحله دوم این طرح انجام خواهد شد.

وی سپس با اشاره به پیش رو بودن هفته دولت و با تأکید بر تبیین و تشریح دستاوردها و مدیریت کشور در شرایط سخت و بحرانی برای آحاد جامعه اظهار داشت: دولت یک رکن، بلکه وسیع‌ترین رکن نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و باید دستاوردهای این رکن رکین انقلاب برای مردم تبیین شود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار قم در پایان بر لزوم داشتن بصیرت در مقابله با دشمنان خاطرنشان کرد: برای تقویت نظام و پیروی از منویات مقام معظم رهبری باید همه پای‌کار بیایند و دستاوردهای نظام اسلامی را به منصه ظهور برسانند.

48

کد خبر 1416820

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان قم معاون سیاسی امنیتی استاندار قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۴۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟

محمدی شیران مدیرعامل و کارآفرین دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: زمانی که در مورد اقتصاد دانش‌بنیان صحبت می‌کنیم، بجز جنبه مالی آن باید به بهره‌های سیاسی آن نیز توجه کنیم. اینکه گفته می‌شود که گوشی پاناسونیک ژاپن روی میز رییس جمهور کشوری است که این کشور را بمباران اتمی کرده است یک شوخی نیست بلکه نمادی از هیبت نفوذ سیاسی با محصولات فناورانه است.

وی ادامه داد: محصولات فناورانه ایرانی در دو وجه امنیتی نیز بر بازار تاثیر دارند. یک وجه در خرید و امتیاز خاص امنیتی این محصولات است و وجه دیگر در نقطه عکس آن یعنی خرید نکردن محصولات فناورانه ایرانی توسط برخی کشور به دلایل امنیتی نهفته است؛ یعنی برخی کشور‌ها توانایی استفاده از محصولات ایرانی را ندارند، چرا که در معرض خطر قرار می‌گیرند.

بحث کریدور‌های حمل و نقل مسئله است

این صاحب کسب وکار دانش بنیان ادامه داد: دنیای استفاده از اهرم انرژی برای اعمال فشار بر دیگر کشور‌ها به پایان رسیده است و هم اکنون بحث کریدور‌های حمل و نقل مسئله است؛ اما این موضوع نیز محدود به شرق آسیا و خاورمیانه و اروپاست. پس می‌توان گفت که مسئله پررنگ امروز بازدارنگی فنی است؛ یعنی کشور‌ها به صورت عامدانه از شرکت‌های دارای سطح دانش فنی بالا و به نوعی دانش بنیان حمایت می‌کنند تا با تولید محصولات فناورانه و فروش آنها در بازار‌های هدف، از لحاظ فنی به آن کشور نفوذ کنند و آن را تحت سلطه درآورند.

وی تصریح کرد: به عنوان مثال امارات اولین کشوری است که وزارت هوش مصنوعی دارد و همچنین نمایشگاهی به نام جی‌تکس را برگزار می‌کند که در قاره آفریقا هم اکنون خود را به عنوان قطب تکنولوژی مطرح کرده است. با این اوصاف می‌بینم که هیچ کس دیگر جرات تحریم کردن کشور‌هایی مثل چین و ژاپن را ندارد؛ چرا که این کشور‌ها به گونه‌ای سطح نفوذ تکنولوژی خود در دیگر کشور‌ها را گسترش داده اند که تحریم آنها به معنای از کار افتادن بسیاری از لوازم کاربردی است.

دانش بنیان‌ها برای بسط قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند

شیران گفت: اولین موضوع این است که به لحاظ تحریمی شرکت‌های ما از دسترسی آزاد به منابع اطلاعات فناوارانه دنیا محروم هستند و حتی اگر محصول پیشرفته‌ای هم در ایران تولید شود به آن اجازه فروش در دیگر کشور‌ها که در اشراف سیستم بانکی و اطلاعاتی غرب وجود دارد، داده نمی‌شود.

وی ادامه داد: باید در نظر داشته باشیم که یک فرد ایرانی در بسیاری از کشور‌ها حتی حساب تجاری نمی‌تواند افتتاح کند؛ و این یعنی تحریم‌های ظالمانه غرب ملیت ایرانه را هدف گرفته است. از این رو لازم است که تمهیدات برای رفع مشکل تحریم‌ها اندیشیده شود. دوم آن‌که ما به دلیل فاصله‌ای که ایجاد شده است، شرکت‌های ما ادبیات مورد نیاز و شناخت از فضای خارج از کشور را در اختیار ندارند.

این فعال اقتصادی اظهار کرد: سومین مورد به نرخ وحشتناک ارز برمی گردد. با توجه به نرخ بالای خرید ارز در ایران، شرکت‌های دانش بنیان برای بحث تبلیغات و بازاریابی در خارج از ایران با هزینه‌های سرسام آوری روبرو می‌شوند که سرمایه هنگفتی را می‌طلبد.

اهمیت وجه امنیتی و سیاسی توسعه محصولات فناورانه

شیران در ادامه ضمن تاکید بر اهمیت وجه امنیتی و سیاسی توسعه محصولات فناورانه اظهار کرد: تاثیر دیگر توسعه صادرات محصولات دانش بنیان در ایجاد بازدارندگی است. یعنی صادرات برخی از محصولات دانش بنیان و فناورانه باعث ایجاد بازدارندگی سیاسی و امنیتی می‌شود. این تاثیر به حدی مهم است که برخی از کشور‌ها برای آن به شرکت‌های دانش بنیان خود یارانه و تهسیلات اعطا می‌کنند.

وی ادامه داد: به عنوان مثال ژاپن برای حضور تویوتا در خاورمیانه یارانه پرداخت می‌کند. سوال اینجاست که چرا این کار را انجام می‌دهد؟ تجربه کار با شرکت‌های بین المللی نشان می‌دهد که بسیاری از آن برای به دست آوردن عنصر بازدارندگی برای کشور مطبوع خود به شدت تلاش می‌کنند؛ چیزی که در ایران در مورد آن صحبت نمی‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خراسان جنوبی آماده برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی است
  • مشارکت گسترده در پای صندوق های رای قوام بخش نظام است
  • اینجا تهران است بە وقت اقلیم کردستان / اهمیت سفر بارزانی بە ایران
  • مهلت یک‌هفته‌ای استاندار برای ایجاد کارگروه ویژه اشتغال در لرستان
  • ایجاد اشتغال پایدار از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • رایزنی عمار حکیم و معاون رسانه‌ای وزارت ارشاد ایران
  • حاکمیت نگاه ویژه‌ای در تأمین نیاز‌های حرفه‌ای ماماها داشته باشد
  • رئیس شورای عالی نظام پزشکی: مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند
  • مراقب باشیم دوران طلایی پزشکی ایران افول نکند