Web Analytics Made Easy - Statcounter

دیدار اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور با معاون اول رئیس جمهور عصر امروز (شنبه) برگزار شد.

اسحاق جهانگیری در این جلسه با تاکید بر اهمیت سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف برای توسعه کشور، گفت: سرمایه گذاری در بخش آموزش از خدمات ماندگار است و باید دست بخش خصوصی که در حوزه آموزش اقدام به سرمایه گذاری می‌کند را بوسید و به گرمی فشرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



معاون اول رئیس جمهور افزود: اگر به توسعه و آینده کشور فکر می‌کنیم، باید به سرمایه گذاری در بخش آموزش توجه ویژه داشته باشیم و همانطور که در اقتصاد باید بخش خصوصی میدان دار اصلی اقتصاد باشد، بخش خصوصی فعال در حوزه آموزش نیز بار بزرگی از مسئولیت دولت در حوزه آموزش و پرورش و آموزش عالی را بر عهده دارد.

جهانگیری با تاکید بر اینکه دولت نمی‌تواند مسائل و مشکلات دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی را نادیده بگیرد، تصریح کرد: این انصاف نیست در مقطعی که با تراکم جوانان جویای تحصیل مواجه بودیم به این موسسات میدان دادیم و حالا که ظرفیت‌های دولتی نیاز‌های آموزش عالی را تامین میکند، دانشگاه‌های غیردولتی را نادیده بگیریم.

معاون اول رئیس جمهور افزود: دولت اجازه نمی‌دهد دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی آسیب ببینند و مایوس شوند. البته انتظار این است که این دانشگاه‌ها پیش بینی دقیقی از آینده کشور و نیاز‌های آینده اقتصاد ایران داشته باشند و هدفگذاری‌های آموزشی خود را متناسب با فردای کشور تنظیم کنند.

وی همچنین با اشاره به ضرورت ارتقای کیفیت بیش از پیش خدمات آموزشی در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی خاطرنشان کرد: نباید این تصور ایجاد شود که دانشجویان این دانشگاه‌ها افراد بازمانده از دانشگاه‌های دولتی هستند. البته کیفیت آموزش در این دانشگاه‌ها باید تا حدی ارتقاء پیدا کند که دانشجویان ترجیح دهند مدارک تحصیلی خود را از این دانشگاه‌ها اخذ کنند.

جهانگیری در ادامه از عملکرد مجموعه آموزش عالی و دانشگاه‌های کشور بویژه در ایام شیوع کرونا قدردانی کرد و گفت: اگر تلاش‌ها و هماهنگی‌های دانشگاه‌های کشور نبود، ممکن بود در مقطعی نظام آموزشی کشور تعطیل شود که خوشبختانه با همت آموزش عالی و آموزش و پرورش، روند تعلیم و آموزش در کشور در دوران شیوع کرونا متوقف نشد.

معاون اول رئیس جمهور همچنین با اشاره به برخی مشکلات مطرح شده از سوی اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور، گفت: اکثر مشکلات شما قابل حل است و دولت نیز تلاش خواهد کرد این دغدغه‌ها را مرتفع کند.

در این جلسه دبیرکل شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور گزارشی از تعداد دانشگاه‌های زیر مجوعه شورای مرکزی ارائه کرد و گفت: در حال حاضر ۳۰۰ دانشگاه غیردولتی در کشور فعال است که ۳۸۰ هزار دانشجو دارند و تقریبا ۱۰ درصد بار آموزش عالی کشور را بر دوش می‌کشند.

در ادامه این نشست تعدادی از اعضای شورای مرکزی اتحادیه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیردولتی کشور نیز به بیان مشکلات و دغدغه‌های موجود پرداختند و خواستار توجه و حمایت دولت برای حل مسائل و مشکلات خود شدند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: جهانگیری پارسی خبر سرمایه گذاری آموزش بخش خصوصی معاون اول رئیس جمهور سرمایه گذاری دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۵۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در حاشیه این جلسه با بیان اینکه در جلسه شورای عالی سه مصوبه مهم داشتیم، بیان کرد: حسین بهاروند و خانم اشرف معینی به عنوان اعضای شورای سیاست‌گذاری جایزه کاظمی آشتیانی در جلسه امروز انتخاب شدند.

وی اعلام کرد: 5 نفر از اعضای حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی برای عضویت در بنیاد سعدی برگزیده شدند که اسامی ایشان شامل علی‌اشرف صادقی، محمد دبیر مقدم،  موسی اسوار، محمدجعفر یاحقی است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: مصوبه سوم جلسه امروز تصویب نقشه راه اجرایی سازی سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش بود، با اینکه سند تحول؛ قوی، مبنایی و اصولی نوشته شده، اما نقشه راه آن نوشته نشده بود این نقشه راه در شش ماه اخیر در وزارت آموزش‌وپرورش و ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی تدوین و کلیات این نقشه راه در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگران رکن اصلی اقتصاد کشور هستند
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • سبد متنوع پروژه های مشارکتی در شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها
  • برگزاری بیست و دومین نشست شورای عالی اتحادیه دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ساحلی و دریایی
  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • دستاوردهای آموزش عالی در ۴۰ سال گذشته در کشور بی‌نظیر بوده است
  • ابلاغ مأموریت ویژه برای آموزش‌های تخصصی به قضات
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است