Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام نیوز، صفحه پرهام فرهنگ وصال، کارشناس حقوق بین الملل که در سوییس اقامت دارد، با نقشه سایبری‌های غربی_عربی از اینستاگرام حذف شد!

 

 

بهانه اپوزیسیون برای حذف فرهنگ وصال از اینستاگرام، اظهارنظر او درباره سه جوانی است که با جنجال سازی در فضای مجازی، ماجرایشان بر سر زبان‌ها افتاد؛ گرچه این اقدام اپوزیسیون در راستای پروژه آنها برای حذف حامیان ایران صورت گرفته است؛ پروژه ای که در ابتدا سلبریتی‌ها و هنرمندان ایرانی را هدف گرفته بود اما ناکام ماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

فرهنگ وصال درباره این ویدئو در کانال تلگرامی خود نوشت:

 

 چند روز پیش ویدئویی تقطیع‌شده از بنده پخش شد که ظاهراً دارم در آن از صلب و اعدام دفاع می‌کنم. چرا کلام را تقطیع می‌کنند؟ سخن را کامل گوش کنیم! به گویایی و چندین بار تاکید می‌شود: حکم «اجرا» نشود! برای اجرانشدن هم راهکار داده می‌شود. حتی آرزومندی «ما» به تبرئه است، اما «اگر» محاربه قطعی بود «اجرای قانون» قطعی باشد و دستخوش فضاسازی‌ها نگردد؛ لذا حکم «صادر» شود اما «اجرا» نگردد.

 

اما چرا «صادر» بشود ولی «اجرا» نه؟ دقیقاً به همان دلیل که حق دسترسی به وکیل را الزامی می‌دانیم؛ زیرا «قانون» باید و باید دقیقاً همانطور که هست (droit positif) رعایت گردد. برای «صدور حکم» در مورد فلان جرم «قانون» داریم، پس «صادر» می‌کنیم؛ برای «اجرانکردن مجازات» هم «قانون» داریم، پس ‏«اجرا» نمی‌کنیم! نتیجه اینکه هم به «فرهنگ قانونگرایی» کمک کرده‌ایم، هم اثر بازدارندگی قانون نمایان می‌شود و در آینده کسی خیال سوءاستفاده از نارضایتی‌های عمومی برای مطامع مجرمانه و گروهکی به سرش نمی‌زند، و هم جان تعدادی انسان (ولو محارب و متجاوز و تروریست) گرفته نشده است.

 

گرفتن جان انسان‌ها هرگز هیچ صرفه‌ای برای هیچ‌کس ندارد، اما قاطعیت در «اجرای قانون» همیشه برای همه‌کس صرفه دارد. باید درک کنیم که بخشی بزرگ از جامعه «ما» فریاد زد «اعدام بکنید»⁩! وظیفهٔ خردورزان راستین این است که فهمی واقعگرایانه از جامعه داشته باشند و مبتنی بر قوانین موضوعه (droit positif) راهکارهایی عملیاتی ارائه دهند تا هر دو گروه «اعدام نکنید»⁩ و «اعدام بکنید»⁩ تا جایی که ممکن است اقناع گردند. لیکن برای کسبه‌ای که با حقوق بشر «دکّه‌گردانی» می‌کنند، صرفه در آن است که شکاف در جامعه تعمیق گردد!

 

اینها کسانی هستند که معاش خود را از محل اجساد «ما» تامین می‌کنند! برای اینها ایرانی⁩ خوب «ایرانی مُرده» است، حال چه مرگ در نبرد با داعش، چه حمله تروریستی به یک سردار بی‌همتا، چه انفجار و تحریق در هیاهوی اعتراضات، و چه اعدام! در عین حال این آدمخوارها در پی تخریب سازوکارهای قانونی «ما» نیز هستند؛ و صرفه‌شان در این است که شاکله قوانین و مقررات «ما» (که در جای خود خالی از ایراد نیست) فرو ریزد.

 

از این روست که «ما» باید در آن واحد در چند جبهه با آدمخوارها مبارزه کنیم: هم حق اعتراض در چارچوب «قانون» حفظ شود، هم راه سوءاستفاده از اعتراضات بر جانیان بسته شود، هم قوانین جزایی ‏در پرتو فضاسازی‌ها لوث نشوند، هم اگر حکم اعدامی «صادر» شد تا جایی که راه دارد «اجرا» نشود. و دقیقاً همین تلاش «ما» برای «ما بودن» و «ما ماندن» است که دکّه‌گردان‌های حقوق بشر را زجر می‌دهد!

 

یک نکته هم هست که انگار برای کسانی درست جا نیافتاده. حکم «صَلب» در حقوق اسلامیِ شیعی از اقسام «به دار آویختن» است، نه آن چلیپا و میخ‌کوب‌کردن‌هایی که بنی‌اسرائیل روی عیسی (ع) اجرا کرد! با یک مراجعه ساده به فرهنگ‌های مختلف لغات فارسی (و عربی) می‌توان این را دید!

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: اینستاگرام اینستاگرام عکس اعدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۶۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است

محمد جواد عسکری گفت: مسائل محیط زیسیت باید جزو اولویت‌های مهم دستگاه‌های دولت و دستگاه‌های اجرایی باشد، امروز اثرات کم توجهی به این حوزه را با مشکلات به وجود آمده مشاهده می‌کنیم و برای جبران این کم توجهی‌ها لازم است در قالب برنامه حرکت کنیم.

نماینده مردم داراب و زرین دشت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه ۲۲۰ حکم مربوط به دستگاه‌های متولی در زمینه قانون هوای پاک وجود دارد که ۲۰ حکم آن اجرا شده، ۶۰ حکم ناقص اجرا شده و بقیه آن تاکنون اجرا نشده اند، ادامه داد: سالانه افراد زیادی به دلیل آلودگی هوا فوت کرده و یا با مشکلات جدی مواجه می‌شوند، دستگاه‌هایی که در زمینه اجرای قانون هوای پاک کم کاری کرده‌اند به عنوان مصداق ترک فعل به دستگاه‌ قضائی معرفی کرده‌ایم.

این نماینده مردم با تاکید بر اینکه راهی جز ایجاد هم افزایی برای اجرای قانون هوای پاک نداریم، عنوان کرد: باید در کشور گفتمان محیط زیستی را ایجاد کنیم و همه عوام و خواص مسائل زیست محیطی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه با پیگیری‌ها و نظارت های میدانی انجام شده مشکلات انتقال آب به دریاچه ارومیه را برطرف کردیم و روند احیای آن امیدی را ایجاد کرده است، گفت: باید مسائل محیط زیست را جدی تر از گذشته ببینیم، درحال حاضر مسائلی از قبیل آلودگی دریاها و دریاچه‌ها با ورود فاضلاب را شاهد هستیم و از سوی دیگر شاهد خشک شدن دریاچه‌های آب شور هستیم که ریزگرد آن ها خسارت زیادی را به همراه دارد.

عسکری با اشاره به اینکه باید مسائل محیط زیستی را به صورت جدی‌تر در کتاب های درسی آورده شود، افزود: واحدهای تولیدی و معادن باید به تعهد خود در زمینه کنترل آلایندگی حاصل از فعالیت عمل کنند. وزارت نفت نیز باید در حوزه زیست محیطی به وظایف خود عمل کند و متاسفانه کم کاری این وزارتخانه پیگیری نشده است.

وی با اشاره به نشست کمیسیون متبوع خود با رئیس سازمان حفاظت محیط زیست و تاکید بر اینکه باید حوزه محیط زیست را دانش بنیان کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه در مناطق حفاظت شده با اقداماتی که صورت گرفته جمعیت قوچ، میش، کل، بز و گوزن زرد ایرانی درحال افزایش است که جای تقدیر دارد و باید این فعالیت ها باید تقویت و حمایت قانونی شوند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه آمادگی داریم تا هرگونه حمایتی را در زمینه تقنینی از سازمان حفاظت محیط زیست داشته باشیم، ادامه داد: کم بودن نیروی کار و محیط بان در سازمان حفاظت محیط زیست مشکل ساز است و باید هرچه سریع تر این کسری جبران شود.

رئیس کمیسیون کشاورزی، اّ، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید برای کانون های ریزگردها اقدامات جدی و فوری انجام شود، تصریح کرد: در برخی نقاط کشت درخت اکالیپتوس با توجه به رشد سریع ترویج داده شده اما باید توجه شود که این نوع درخت بسیار آب‌بر بوده و موجب از بین رفتن منابع آبی می‌شود.

منبع: خانه ملت

دیگر خبرها

  • برگزاری محفل شعر ارادت رضوی در هویزه
  • نامه مهم قالیباف به رئیسی
  • راهپیمایی در کشورهای عربی و غربی در حمایت از غزه
  • قالیباف ۲ قانون را برای اجرا ابلاغ کرد
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی در آذربایجان غربی
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • قانون حجاب و عفاف باید در کشور اجرا شود
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • رد پای لابی صهیونیستی در هیاهوی دوباره خارج نشینان | توماج، اسم رمز فراموشی فاجعه غزه
  • تکرار ماجرای هاشم آغاجری؛ حکم اعدام توماج صالحی در چه شرایطی اجرا نمی‌شود؟