Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رئیس سازمان و مدیر جهادکشاورزی شهرستان ویژه مراغه از برداشت ۱۰۰ تن بادرنجبویه از زمین‌های زراعی این شهرستان از اول مرداد خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از  مراغه، اسماعیل کریمی‌اصل اظهار داشت: امسال در ۱۰ هکتار از مزارع و باغ‌های شهرستان گیاه دارویی بادرنجبویه کاشته شده است.

وی اضافه کرد: با افزایش دانش کشاورزی آب مورد نیاز مزارع بادرنجبویه و گیاهان دارویی برای یک دست بودن محصول و اسانس خوب به صورت قطره‌ای تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون رئیس سازمان و مدیر جهادکشاورزی شهرستان ویژه مراغه ادامه داد: امسال در بیش از ۵۰ هکتار از مزارع شهرستان گیاهان دارویی کاشته شده است و  کاشت این گیاهان در کنار تولید محصولات باغی و زراعی می‌تواند برای کشاورزان درآمد ثابت و پایدار ایجاد کند.

گفتنی است بادْرَنجبویه یا بادَرشبی با نام علمی Dracocephalum یک سرده از تیره نعناعیان است و در طب سنتی برای درمان بی‌خوابی، تسکین اعصاب، آرام بخشی و بهبود عملکرد گوارش استفاده می‌شود که این گیاه مانند تقویت کننده عضلات عمل می‌کند و  باعث تسکین کوفتگی‌های ناشی از ورزش و کار زیاد می‌شود بادرنجبویه برای افرادی که از بی‌خوابی رنج می‌برند بسیار مفید است.

انتهای پیام/60007

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی گیاهان دارویی بادرنجبویه کشاورزی مراغه فارس تبریز خبرگزاری فارس اعصاب گوارش نعناع بیدمشک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۷۰۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار

فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار با اولین دوره برداشت جلبک‌های دریایی آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی چابهار، اولین دوره برداشت جلبک‌های دارویی توسط دکتر گل بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار از سواحل صخره‌ای منطقه رمین در این شهرستان با همکاری اداره کل شیلات استان سیستان و بلوچستان انجام شد.

گل‌بشیرزاده مسئول راه‌اندازی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی در رابطه با اهمیت این نوع جلبک‌ها اظهار کرد: برداشت این گونه جهت برسی خواص دارویی در اولویت قرار گرفت و این گونه از جلبک‌های خوراکی و دارویی در بهمن ماه با کاهش دما در منطقه چابهار شروع به رشد و همزمان با گرم شدن هوا در اوایل خرداد از بین می‌روند.

وی ادامه داد: باتوجه به نزدیک شدن به پایان زمان رشد این جلبک‌ها در سواحل چابهار تصمیم به برداشت و نگهداری این گونه از جلبک‌ها برای برسی‌های خواص بیولوژیک و آنتی باکتریال گرفته شد، همچنین از هفت نمونه جلبک قهوه‌ای مانند سیستو سریا (Cystoseria) نیز برای بررسی خواص دارویی برداشت شد.

عضو هیئت علمی دانشکده علوم پزشکی چابهار تصریح کرد: در فاز نخست فعالیت این مرکز بررسی تکنولوژی و جنبه‌های اقتصادی تولید دارو، محصولات مراقبتی پوست و غیره بر پایه جلبک‌های دریایی در دستور کار قرار دارد.

گفتنی است؛ مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دریایی دانشکده علوم پزشکی چابهار در سال گذشته موفق به اخذ مجوز از شورای گسترش دانشکده‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی شد و در حال حاضر با رویکرد تولید محصولات دارویی دریایی در حال فعالیت است.

کد خبر 750465

دیگر خبرها

  • برداشت توت فرنگی از مزارع گلستان
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • بردن گیاهان دارویی و مواد اسیدی به عربستان ممنوع است
  • توسعه وکشت گیاهان دارویی کم آبخواه در میانکوه
  • برداشت گیاهان بهاری در اشنویه دومین قربانی خود را گرفت
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • نقشه راه بهره‌گیری از دانش هسته‏‌ای در حوزه گیاهان دارویی و طب سنتی تدوین می‌شود