Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@21:16:30 GMT

سندرم بوی بد دهان + جزئیات

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۸۱۰۶

سندرم بوی بد دهان + جزئیات

به گزارش افکارنیوز،

 بعضی افراد سال‌های طولانی درگیر مشکل بوی بد دهان هستند. آن‌ها به متخصصان مختلف مراجعه می‌کنند و دست به انواع درمان‌ها و جراحی‌ها می‌زنند، مثلاً دندان عقل خود را می‌کشند یا حتی لوزه‌ی خود را برمی دارند. از ترس بوی دهان شان از حضور در جمع خودداری می‌کنند و در نهایت دچار افسردگی می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اجتماعی- چنین مواردی گرچه نادر است، اما اگر شما هم از این دست افراد هستید، باید بدانید که با توجه به شدت نگرانی تان و اینکه معاینات شما حاکی از آن است که هیچ مشکل پنهانی ندارید، این احتمال وجود دارد که به سندرم مرجع بویایی (Olfactory Reference Syndrome) مبتلا باشید، بیماری‌ که باعث می‌شود افراد تصور کنند بو‌های ناخوشایند و غیرعادی‌ از آن‌ها ساطع می‌شود.

این بیماری می‌تواند فرد را به حدی خجالت زده کند که باعث منزوی شدن او از نظر اجتماعی شود.

بیشتر افراد مبتلا به این سندرم (۷۵ درصد آن ها) ترس از هالیتوز یا همان بوی بد دهان دارند، اما دغدغه‌ی ذهنی باقی آن‌ها بو‌های دیگری مثل بوی عرق شان است.

معمولاً آن‌هایی که ترس از بدبویی دهان دارند دندان‌های خود را مرتباً مسواک می‌زنند و زبان خود را با زبان شور تمیز می‌کنند. بعضی حتی رژیم غذایی خاص و روش‌های دیگری مثل دور نشستن از دیگران را در پیش می‌گیرند.

افسردگی در این افراد امر عجیبی نیست چرا که این نتیجه‌ی شرایط دشواری است که به آن گرفتار شده اند. اما نگران نباشید، چون این یک مشکل روانی شناختی است. دیگران شاید فکر کنند که شما خیالاتی هستید، اما اینطور نیست.

یک مشکل عصب شناختی هست که باعث می‌شود شما چنین علائمی داشته باشید. متخصصان حوزه‌ روانشناسی با این مشکل آشنا هستند و این مسأله قابل درمان است.

توصیه می‌شود این دست افراد با یک پزشک عمومی مشورت کنند و بخواهند که برای تأیید بیماری شان آن‌ها را به یک روانپزشک ارجاع دهند.

راه درمان این بیماری ممکن است ترکیبی از مصرف دارو، رفتار درمانی شناختی (نوعی صحبت درمانی) و روش حساسیت زدایی از طریق حرکت چشم و پردازش مجدد (Eye movement Desensitisation and Reprocessing) باشد که نوعی روان درمانی برای درمان اضطراب است.

خوشبختانه ظرف چند ماه هم نگرش شما تغییر خواهد کرد هم علائمی که داشتید بهبود خواهد یافت.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: دندان عقل رژیم غذایی رژیم غذایی بوی بد دهان دندان عقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۸۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بر طرف شدن مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای در مشهد

 


به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با افزایش سهمیه شیرخشک‌های یارانه‌ای در مشهد مقدس تا زمانیکه سهمیه جدید شیر خشک به دست ما برسد، حدود یک ماه زمان می‌برد.

 

محمد احمدیان افزود: بی شک بحث شیرخشک‌های یارانه‌ای تابع قانون تغذیه با شیر مادر است.

 

وی گفت:یعنی شیرخوارانی که در مراجعه به خانه‌های بهداشت مشخص بشود شیر مادر برایشان کافی نیست برایشان کوپن شیرخشک یارانه‌ای صادر می‌شود.

 

دیگر خبرها

  • بر طرف شدن مشکل شیرخشک‌های یارانه‌ای در مشهد
  • نیچر: یک کشف مهم درباره سرطان روده بزرگ که به دهان مربوط می شود
  • «سندرم ویتنام» در غزه تکرار می‌شود؟
  • (ویدئو) لحظه عجیب گرفتار شدن میمون در دهان کروکودیل
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان 
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا دندان‌درد غیرقابل تحمل می‌شود؟
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • آسیب‌دیدگی بافت مینای دندان با مصرف مواد غذایی اسیدی/ چرا درد دندان غیرقابل تحمل می‌شود؟