Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: امروز دولت صبورانه در برابر همه شکایت‌ها، اهانت‌ها و توهین‌هایی که به او می‌شود، برخورد می‌کند، سرش را پایین انداخته و در حد توانش کارش را انجام می‌دهد بنابراین سال آخر دولت دوازدهم با سال آخر دولت دهم قابل مقایسه نیست چراکه شرایط آن زمان با شرایط امروز فرق می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«محمدرضا خباز»، نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی، در ارزیابی شرای سال آخر دولت دهم با دولت  دوازدهم به خبرنگار سیاسی خبرگزاری برنا گفت: در مقام مقایسه سال آخر احمدی نژاد با سال آخر روحانی شرایط بسیار متفاوتی دارد و نمی‌شود این دو را به صورت کامل با یکدیگر مقایسه کرد زیرا در زمان دولت دهم نه تحریم به این شدت داشتیم و نه کرونا وجود نداشت. کرونایی که هم از نظر اقتصادی شرایط بسیار نامناسبی را به وجود آورده و هم از نظر اجتماعی و فرهنگی گرفتاری‌هایی را به وجود آورده است. این شرایط برای احمدی نژاد نبود. البته تحریم بودیم و احمدی‌نژاد هم در جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام، در حضور مرحوم هاشمی رفسنجانی و تیم اقتصادی‌اش اعلام کرد تحریم‌ها اداره کشور را برای ما سخت و مشکل کرده است اما به این شدت نبود.

این عضو حزب اعتماد ملی افزود: البته احمدی‌نژاد نسبت به کسانی که به او خدمت کردند، بی‌وفایی کرد. به خاطر دارم وقتی در مجلس هشتم بودیم و او حدود 11 روز خانه‌نشینی و عزلت‌گزینی را در مقابل نظر رهبری انتخاب کرده بود، به صورت غیررسمی سه نفر از نمایندگان مجلس که رابطه خوبی با احمدی‌نژاد داشتند، انتخاب شدند که طی دیداری وی را قانع کنند و برگردانند تا به عزلت گزینی، قهر و انزواگزینی در رها کردن کشور خاتمه بدهد. این سه نفر با احمدی‌نژاد دیدار کردند و فردا که به مجلس آمدند نه به صورت رسمی که از تریبون مجلس سخن بگویند بلکه در گوشه‌ای از مجلس ایستاده بودند و برای عده‌ای از دوستان خودشان که اکثریت مجلس را در دست داشتند، مطالبی را از دیدار شب گذشته با احمدی‌نژاد بیان می‌کردند.

خباز در توضیح جزئیات دیدار سه نماینده با احمدی‌نژاد تصریح کرد: آن سه نفر می‌گفتند که وقتی به منزل او رفتیم خیلی از اصول‌گرایان، شکایت داشت و گله‌مند بود و می‌گفت شما از من حمایت نکردید و بعد از این صحبت‌ها با همان حالت توهمی که از قبل داشت گفت، «رأی من 40 میلیون بوده نه 24 میلیون و حمایت بزرگان کشور از من باعث ریزش آرایم شد، اگر آنها از من حمایت نمی‌کردند الان 40 میلیون رای داشتم نه 24 یا 22 میلیون رای». این صحبت‌ها نشان‌دهنده اوج بی‌وفایی یک انسان نسبت به افرادی است که به او خدمت کردند و در حساس‌ترین شرایط، حمایت کردند.

این چهره اصلاح‌طلب ادامه داد: در واقع حامیان احمدی‌نژاد گرفتاری دنیوی و اخروی را برای خودشان خریدند. در نهایت این حرف‌های احمدی‌نژاد سریع در مجلس پیچید و افراد شروع کردند به جمع‌آوری امضا برای عدم کفایت رئیس جمهور که حدود 110 امضاء هم جمع شد که سرانجام خبر دادند و پیشنهاد کردند که به مصلحت نیست و کشور در شرایطی نیست که بشود رئیس جمهور را استیضاح کرد. در نتیجه نماینده‌ها تمکین کردند و عدم کفایت را کنار گذاشتند.  منظورم این است که در آن زمان شرایط به سختی امروز نبود. احمدی‌نژاد که قول مدیریت جهانی داده بود و آقایان هم در مجلس هفتم قول ساخت ژاپن اسلامی را دادند، وقتی متوجه شدند که این حرف‌های غیرکارشناسی به نتیجه نمی‌رسد و پاسخی برای افکار عمومی ندارند تصمیم گرفتند که با قهر و به هم زدن میز ، سرپوشی بر روی وعده ‌‌های بی اساس خودشان بگذارند.

خباز با اشاره به درآمدهای کلان نفتی در دولت نهم و دهم اظهار کرد: در دوران احمدی‌نژاد با افزایش درآمدهای نفتی و غیرنفتی به بیش از 1000میلیارد دلار توقعی در مجلس و مردم به وجود آمد که حداقل مشکل مسکن را حل می‌کردید اما متاسفانه این درآمد ارزشمند به جای اینکه، صرف تولید شود به واردات لوازم بی‌ارزش اختصاص پیدا کرد که به ازای این واردات جیب‌های حدود نیم درصد از جامعه فوق‌العاده پر شد و همان مجموعه‌ای که مورد نظر بود، توانست به آلاف و علوفی غیرقابل محاسبه و غیرقابل تصور برسد.

 این نماینده ادوار مجلس در ادامه ابراز کرد: در واقع میزان درآمد نفتی احمدی‌نژاد در هفت سال داشت، به اندازه همه طول تاریخ نفت ایران است به عبارتی بیش از صدسال است که نفت در ایران شناخته و تبدیل به منبع درآمدی برای ایران شده است، اگر همه درآمد نفتی ایران از ابتدای کشف آن تا امروز را در یک کفه ترازو بگذاریم با درآمد نفتی دولت احمدی‌نژاد طی این ده سال برابری می‌کند.

خباز در ارزیابی روابط مجلس و دولت در دولت دهم با دولت دوازدهم افزود: در زمان احمدی‌نژاد، مجلس با دولت همراهی می‌کرد و مجلس رفیق و کمک دولت بود حتی از تخلفات دولت چشم‌پوشی می‎کرد. در مجلس هشتم بنده به همراه یازده نفر از نمایندگان شکایتی از احمدی نژاد به کمیسیون اصل نود بردیم با این محتوا که چرا احمدی‌نژاد 10 مورد از قوانین مجلس را زیر پا گذاشته و به هیچ کس هم جواب نمی‌دهد؟! آن زمان شرایط با حال حاضر بسیار فرق می‌کرد، امروز دولت صبورانه در برابر همه شکایت‌ها، اهانت‌ها و توهین‌هایی که به او می‌شود، برخورد می‌کند، سرش را پایین انداخته و در حد توانش کارش را انجام می‌دهد بنابراین سال آخر دولت دوازدهم با سال آخر دولت دهم، قابل مقایسه نیست چراکه شرایط آن زمان با شرایط امروز فرق می‌کند.

این عضو حزب اعتماد ملی با اشاره به فساد اطرافیان احمدی‌نژاد تصریح کرد: احمدی‌نژاد برای پوشاندن تخلف زیرمجموعه‌اش پنجه در پنجه مسئولین عالی رتبه کشور انداخته بود. همان زیر مجموعه‌ای که مشاهده کردید  محکوم به زندان‌های طولانی مدت شدند. به عبارتی بعد از رئیس جمهور، معاون اول و معاونین، رئیس دفتر احمدی‌نژاد یکی از پس از دیگری به احکام سنگینی محکوم شدند.

خباز در مورد سرانجام شکایتی که نمایندگان مجلس هشتم به کمیسیون اصل نود بردند، اظهار کرد: در سال دوم دولت دهم احمدی‌نژاد تخلفات سنگینی را انجام می‌داد که از تخلف پرداخت در یارانه‌ها شروع شده بود البته چند بار هم تذکر دادیم اما بی‌فایده بود. قضیه از این قرار بود که 12 نفر  از اصلاح‌طلبان مجلس جمع شدیم و طی نامه‌ای حدود 10 ایراد قانونی احمدی‌نژاد را برشمردیم اما به دلیل اینکه در اقلیت بودیم، کاری به غیر از دست و پا زدن و سروصدا کردن از ما ساخته نبود. در مجموع شکایت را به رئیس مجلس تقدیم کردیم و او هم به کمیسیون اصل نود ارجاع داد، اما کمیسیون اصل نود خلاف انصاف، مروت و قانون نه تنها شکایت ما را رسیدگی نکرد بلکه بایگانی کرد و رد پاسخ به ما گفتند، شما برخورد سیاسی با احمدی نژاد می‌کنید.

این چهره اصلاح‌طلب در ادامه گفت: هر چه گفتیم نگاه نکنید اصلاح طلب‌ها این نامه را امضا کردند، به محتوا نگاه کنید گفتند نه چون شما سیاسی هستید و رسیدگی نکردند. اما سال سوم دولت دهم که احمدی‌نژاد در مقابل رهبری ایستاد و خانه نشست، تعدادی از نمایندگان آن زمان عین شکایتی که ما به کمیسیون اصل 90 بردیم را به این کمیسیون بردند که در واکنش به این اقدام به آنها گفتیم به دلیل اینکه آن زمان روابط شما با احمدی نژاد خوب بود رسیدگی نکردید امروز که روابطتان به هم خورده می‌خواهید رسیدگی کنید؟! چرا گذشته ما با شکایت نمایندگان اصول‌گرا که امروز انجام دادند فرقی نکرده، رسیدگی نکردید؟! عاقبت بعد از یک سال و خرده‌ای دو شکایت را با هم رسیدگی کردند و پذیرفتند احمدی‌نژاد چندین تخلف انجام داده سپس کمیسیون اصل نود این نامه را در صحن علنی مجلس خواند و بعد از آن به قوه قضاییه فرستاده شد.

خباز با اشاره به مسکوت ماندن پرونده تخلف احمدی‌نژاد در قوه قضائیه افزود: بیش از 10 سال از این موضوع گذشته اما هنوز قوه قضاییه رسیدگی نکرده است البته بعد از آن هم حدود 5 تخلف مشابه از طرف احمدی‌نژاد اتفاق افتاد که به وسیله مجلس مورد تایید قرار گرفت و جهت رسیدگی به قوه قضاییه ارسال شد اما دریغ از رسیدگی. این مسئولیت به عهده قوه قضاییه آن زمان بود اما رسیدگی نکردند و می‌گفتند که می‌خواهیم به دانه درشت‌ها رسیدگی کنیم اما دانه درشت اصلی را رد کردند و به کوچکترها پرداختند. در حال حاضر هم اگر قوه قضاییه بر مبنای تکلیفی که دارد حتی اگر به یکی از تخلفات احمدی‌نژاد رسیدگی کند، برای همیشه طومار سیاسی احمدی نژاد در کشور بسته خواهد شد.

این نماینده ادوار مجلس در پاسخ به پرسشی در خصوص نوع برخورد قوه قضائیه با پرونده تخلف احمدی‌نژاد خاطرنشان کرد: برای قوه قضائیه کار پسندیده‌ای نیست که دانه درشت اصلی را رها کند و به دانه کوچک‌تر بپردازد. تخلفِ متخلف در هر کسوت و جایگاهی باشد باید رسیدگی شود. در سایر کشورهای دنیا نخست‌وزیر چند سال پیش نخست وزیر بوده حالا به پرونده‌اش رسیدگی می‌کنند، حکم می‌دهند و مجازات می‌کنند. ولی متاسفانه در کشور ما این اتفاق برای احمدی نژاد که 5 الی 6 پرونده آماده مفتوح در قوه قضاییه دارد، نیفتاد و رسیدگی نکردند.۳

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: احمدی نژاد دولت دهم قوه قضاییه مجلس شورای اسلامی هفته دولت نماینده ادوار مجلس کمیسیون اصل نود کمیسیون اصل احمدی نژاد احمدی نژاد سال آخر دولت قوه قضاییه دولت دهم آن زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۸۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به هماهنگی‌هایی که بین مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص بر سر موارد اختلافی در لایحه برنامه هفتم وجود دارد، بررسی این لایحه بدون شک پیش از پایان مجلس یازدهم به اتمام خواهد رسید. - اخبار سیاسی -

حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره آخرین وضعیت بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس گفت: در نشست علنی روز سه‌شنبه مجلس شورای اسلامی برخی ایرادات شورای نگهبان به مصوبه مجلس در رابطه با لایحه برنامه هفتم مورد بررسی قرار گرفت. 

کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود

 

وی افزود: در همین رابطه اکثر ایرادات شورای نگهبان به این مصوبه مرتفع شد اما در عین حال نمایندگان بر روی برخی مصوبات خود نیز اصرار کردند که با این اوصاف این بخش از مواد برنامه هفتم برای تعیین تکلیف به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال خواهد شد. 

عضو هیئت رئیسه مجلس در پاسخ به این سوال که با توجه به اینکه در روزهای پایانی مجلس یازدهم قرار داریم، آیا اتمام بررسی لایحه برنامه هفتم در مجلس فعلی میسر خواهد بود، گفت: با توجه به اینکه پیش از این مجلس و هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام در رابطه با مواد اختلافی با شورای نگهبان هماهنگی‌هایی را با هم داشته‌اند، بدون شک در جلسات باقی مانده از مجلس یازدهم، کار بررسی برنامه هفتم توسعه نیز به پایان خواهد رسید و این قانون برای اجرا به دولت ابلاغ می‌شود. 

به گزارش تسنیم، لایحه برنامه هفتم توسعه 5 ساله کشور با تاخیری دو ساله در تاریخ 28 خرداد سال 1402 توسط رئیس‌جمهور تقدیم مجلس شد که بلافاصله مجلس آن را به دلیل ناقص‌بودن به دولت، بازگرداند و بعد از دو ماه دولت مجددا این لایحه را با اصلاحاتی به مجلس فرستاد و مجلس با وجود درگیر بودن نمایندگان با انتخابات اسفندماه، اواسط آذرماه آن را تصویب و برای نهایی‌شدن به شورای نگهبان ارسال کرد.

شورای نگهبان نیز اواخر دی‌ماه این لایحه را برای رفع ایرادات آن به مجلس برگرداند. در ادامه با توجه در اولویت‌ بودن بررسی و تصویب سند بودجه 1403 در مجلس، روند اصلاح و رفع ایرادات شورای نگهبان در مجلس به تاخیر افتاد و باعث شد که بررسی و تصویب بودجه 1403 بدون تصویب سند بالادستی آن یعنی برنامه هفتم توسعه، انجام شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • احمدی نژاد عازم مجارستان شد
  • محمود احمدی نژاد به خارج از کشور رفت /علت چیست؟ +تصاویر
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • برخورد سازمان تعزیرات با عرضه خارج از شبکه لاستیک
  • وزیر کشور: مسئول رسیدگی به پرونده کشتی پرتغالی توقیف شده قوه قضاییه است
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند
  • دولت توپ کشتی پرتغالی را به زمین اژه‌ای انداخت/ مسئول رسیدگی به این پرونده قوه قضاییه است
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • برنامه هفتم پیش از پایان مجلس یازدهم به دولت ابلاغ می‌شود
  • تعزیر قاچاقچی البسه در نهبندان