Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شریان»
2024-04-28@20:23:51 GMT

نکاتی که باید برای رانندگی در شب رعایت کنیم

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۲۹۰۷۶

نکاتی که باید برای رانندگی در شب رعایت کنیم

رانندگی در شب، مخصوصا از ساعت ۱۲ به بعد، نسبت به رانندگی در روز پر خطرتر است؛ اما می‌توان با رعایت برخی نکات، این خطر‌ها را کاهش داد.

به گزارش شریان نیوز،به طور کلی باید از رانندگی از ساعت ۱۲ شب به بعد، حتی الامکان پرهیز کرد به دلیل این که از این زمان به بعد سطح هوشیاری کاهش می‌یابد و این امر در کیفیت رانندگی تاثیر قابل توجهی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اگر مجبور باشیم که در شب رانندگی کنیم با رعایت برخی نکات می‌توانیم خطرا‌های آن را کاهش دهیم.

 

* اگر احساس خستگی داریم، برای مدتی توقف کنیم و در صورت وجود، نوشیدنی‌هایی مانند قهوه و نسکافه بنوشیم تا سطح هوشیاری را افزایش دهند.

*قبل از رانندگی در شب، از سلامت کامل چراغ‌های جلو و عقب اطمینان داشته باشیم.

*هنگام رانندگی در مسیر‌های پر تردد، به خصوص جاده‌های خارج شهر مانند چالوس، از نور بالا استفاده نکنیم. این کار دید رانندگان مقابل را مختل می‌کند.

* اگر نور خودرو‌های رو به رو چشم شما را اذیت می‌کند، می‌توانید به جای نگاه کردن به رو به رو، به خط وسط جاده نگاه کنید. این کار را تا زمان از بین رفتن مشکل ادامه دهید.

* اگر از عینک استفاده می‌کنید، حتما از آن هنگام رانندگی در شب استفاده کنید.

* وضعیت آب و هوا را پیش از حرکت کردن بررسی کنید و در هنگام رانندگی به تابلو‌های راهنمایی رانندگی توجه بیشتری داشته باشید.

* میانگین سرعت رانندگی خود نسبت به روز را کاهش دهید. سرعت زیاد در شب با توجه به محدود بودن میدان دید، می‌تواند بسیار خطرناک باشد.

* فاصله ایمنی با خودرو جلو را رعایت کنید.

* حتی الامکان از مصرف دارو‌های خواب آور مانند ضد حساسیت‌ها، مُسَکن‌ها و برخی آنتی بیوتیک‌ها خودداری کنید.

سیگار نکشید. نیکوتین موجود در سیگار و مونوکسید کربن حاصل از سوختن آن بینایی شما را کاهش می‌دهد.

منبع: شریان

کلیدواژه: رانندگی در شب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shariyan.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شریان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۲۹۰۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله عباسی عصر شنبه در نشست ایمنی راه‌های استان با گرامیداشت هفتم اردیبهشت ماه روز حمل و نقل و ایمنی اظهار کرد: در کنار اعمال جرایم رانندگی، علائم رانندگی و نصب دوربین‌های نظارتی می‌تواند در کاهش آمار تصادفات مؤثر و بازدارنده باشد.

استاندار گیلان خط‌کشی راه‌ها و تقویت روشنایی جاده‌ها را نیز برای افزایش ایمنی رانندگی لازم و ضروری دانست و افزود: از آنجا که پلیس راهنمایی و رانندگی نمی‌تواند در همه جا مستقر باشد باید نسبت به نصب دوربین‌های نظارتی اقدام شود تا قبل از وقوع هر حادثه جاده‌ای و تصادف، با متخلفان اعمال قانون شوند.

عباسی هدایت عابران برای استفاده از پل‌های عابر پیاده را هم موضوعی ضروری خواند و تصریح کرد: نصب سرعت گیر نمی‌تواند به تنهایی در کاهش حوادث جاده‌ای کمک کننده باشد چه بسا همین افزایش تعداد سرعت گیرها به عاملی در جهت حوادث رانندگی تبدیل شوند.

وی بیان داشت: آمار ورود خودروها به استان گیلان بسیار بالاست بنابراین طبیعی است که در چنین وضعیتی آمار تصادفات و تلفات جاده‌ای زیاد باشد که البته باید برای کاهش آن همه دستگاه‌های ذیربط همکاری کنند.

عباسی با بیان اینکه کنار گذر کوچصفهان قادر به هدایت ترافیک نیست، گفت: باید از تغییر کاربری و احداث ابنیه در مجاورت جاده‌ها جلوگیری به عمل آید زیرا چنین سازه‌هایی اهمیت بزرگراه‌ها که اعتبارات زیادی برای احداث آن صرف می‌شود را زیر سوال می‌برد.

استاندار گیلان عنوان کرد: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور باید متناسب با شرایط استان‌ها در مورد آنها تصمیم گیری کند زیرا در بعضی استان‌ها تعداد زیادی کنارگذر و پل احداث شده اما در برخی استان‌ها مانند گیلان و شهر رشت این کار صورت نگرفته است.

عباسی بیان داشت: در کنار نصب دوربین‌های هوشمند، اداره کل راهداری و پلیس راهور باید همکاری بیشتری با یکدیگر داشته باشند تا بتوانیم آمار تصادفات در جاده‌های گیلان به خصوص در محور سراوان به سمت امامزاده هاشم و ورودی سنگر به سمت سیاهکل را کاهش دهیم.

کد خبر 6090242

دیگر خبرها

  • نقاط حادثه خیز در خوزستان ۵۰ درصد کاهش یافت
  • انواع اتصالات لوله داربستی و نکاتی که باید بدانید
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • لزوم جلوگیری از احداث ابنیه در مجاورت جاده‌های گیلان
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • رانندگی بعد از قلیان اکسیژن ممنوع!/ بیش از ۱۵ سال روی قلیان اکسیژن مطالعه شده است
  • چربی مهمی که در هنگام لاغر کردن نباید بسوزانید
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی