Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@00:13:36 GMT

۴۵ درصد خطوط انتقال آب در شهر کرمانشاه فرسوده است

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۱۱۱۸

۴۵ درصد خطوط انتقال آب در شهر کرمانشاه فرسوده است

گروه استان‌ها- مدیرعامل آب و فاضلاب استان کرمانشاه گفت: ۴۵ درصد شبکه و خط انتقال آب شهر کرمانشاه فرسوده است که اعتبار کافی برای اصلاح آن وجود ندارد. - اخبار استانها -

علیرضا کاکاوند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به اینکه با اجرای پروژه انتقال آب سد گاوشان مشکل آب شرب شهر کرمانشاه رفع نمی‌شود اظهار داشت: حدود 1700 کیلومتر شبکه و خط انتقال آب در شهر کرمانشاه وجود دارد که حدود 45 درصد آن دچار فرسودگی و عمر بالای 30 سال است که باید تعویض شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: مجموع اعتبار مور نیاز برای اصلاح این خطوط 400 میلیارد دلار تومان است در حالی که سال گذشته 600 میلیون تومان اعتبار برای اصلاح شبکه به ما تخصیص داده شد.

کاکاوند با اشاره به اینکه حجم مخازن در مدار بهره‌برداری در شهر کرمانشاه 125 هزار مترمکعب است عنوان کرد: برای نرمال این موضوع حدود 113 هزار مترمکعب کمبود مخازن وجود دارد.

گزارش| بی‌آبی در کنار کوه‌های دنا / مردم روستای «توت‌نده» ‌آب آشامیدنی ندارندمحرومیت در قلب منطقه نفتی ایران/ 80 درصد ‌جوانان رامشیری بیکارند / مردم ‌آب شرب ندارندنمایندگان مجلس از مراحل پیشرفت طرح آب‌رسانی غیزانیه اهواز بازدید کردند

وی گفت: مقرر شده تعدادی چاه در سطح شهر و خارج از روند اداری موسوم حفر شود و تمامی دستگاه‌ها از جمله شرکت توزیع نیروی برق، آب منطقه‌ای، شهرداری، دانشکده کشاورزی، حوزه علمیه و تربیت بدنی همکاری کردند و تعدادی چاه در اختیار ما قرار دادند و تا حدودی مشکل تأمین آب شرب رفع شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه افزود: پیش‌بینی می‌شد حدود 950 لیتر بر ثانیه کمبود آب در شهر کرمانشاه وجود داشته باشد اما با انجام اقداماتی در 40 روز گذشته به طور تقریبی 550 لیتر بر ثانیه از کمبود موجود تأمین شد.

وی با اشاره به مشکلات دیگر در زمینه تأمین آب شرب شهر کرمانشاه گفت: یکی از این مشکلات ساخت و سازهای غیرمجاز است که بیشتر در حواشی شهر و به صورت شبانه انجام می‌شود و چون مجوز ندارند از نظر قانونی شرکت‌های خدمات‌رسان از جمله آب و فاضلاب حق واگذاری انشعاب به آن‌ها را ندارند بنابراین به صورت غیرمجاز و غیراصولی از شبکه آب انشعاب می‌گیرند.

کاکاوند با بیان اینکه عمده مشکل آب شهرک‌های فدک و کهریز ناشی از انشعابات غیرمجاز برای ساخت و ساز است افزود: از شهرداری درخواست می‌شود این واحدها تعیین تکلیف شوند که یا مجوز برای آن‌ها صادر شود یا تخریب شوند.

انتهای پیام/832/ش

R41380/P/S6,68/CT1 واژه های کاربردی مرتبط احیای منابع زیرزمینی آب بیشتر بخوانید... نماینده مردم اهواز: وزارت نفت ۱۰ میلیارد تومان برای پروژه آبرسانی غیزانیه اختصاص می‌دهد خبر خوش مدیرعامل آب و فاضلاب کشور/ خطوط انتقال ۱ و ۲ یزد تکمیل و اجرا می‌شود آبرسانی به بیش از ۳۰۰ روستا در یزد به صورت سیار انجام می‌شود قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان بیشتر بخوانید... نماینده مردم اهواز: وزارت نفت ۱۰ میلیارد تومان برای پروژه آبرسانی غیزانیه اختصاص می‌دهد خبر خوش مدیرعامل آب و فاضلاب کشور/ خطوط انتقال ۱ و ۲ یزد تکمیل و اجرا می‌شود آبرسانی به بیش از ۳۰۰ روستا در یزد به صورت سیار انجام می‌شود واژه های کاربردی مرتبط احیای منابع زیرزمینی آب پربیننده‌ترین اخبار استانها ۱ ‌طوفان شدید دلگان را درنوردید / خسارت به تیرهای برق، مغازه‌های شهر و لوله‌های آب + تصاویر ۲ ساعت فعالیت ادارات در خوزستان به وضعیت عادی بازگشت ۳ طرح‌‌ مجلس برای حمایت‌ از ‌‌اقشار آسیب‌پذیر/ پیش‌بینی بسته‌های یارانه‌ای ‌برای حمایت از ۴ دهک کم‌درآمد‌ ۴ گزارش| بی‌آبی در کنار کوه‌های دنا / مردم روستای «توت‌نده» ‌آب آشامیدنی ندارند ۵ گزارش|«مشکلات اقتصادی» اصلی‌ترین مانع ازدواج جوانان/ تهیه جهیزیه ناممکن شده است ۶ محرومیت در قلب منطقه نفتی ایران/ ۸۰ درصد ‌جوانان رامشیری بیکارند / مردم ‌آب شرب ندارند ۷ وعده ۱۰ ساله مسئولان برای تعیین تکلیف مسکن مهر اهواز کی محقق می‌شود؟+ اسناد ۸ توصیه پزشکان به افراد دارای بیماری زمینه‌ای/ در شهریورماه واکسن آنفلوآنزا تزریق کنید مهمترین اخبار استانها گزارش ویدئویی| گرانی‌ افسارگسیخته در گیلان/ عرصه ‌بر مردم تنگ شده/ دولت ترمز قیمت‌ها ‌را گم کرده است گزارش ویدئویی| روایت تسنیم از علامه‌ای که نماد مبارزه با بی‌حجابی شد/ "بهلول گنابادی" که بود؟ گزارش| زخم بی‌مهری مسئولان بر بنای تاریخی ۵۶۰ ساله در زنجان / ‌نفس کاروان‌سرای تاریخی نیک‌پی‌ به شماره افتاد گزارش| روایت تسنیم از دردهای ۱۹ ساله جوان «پروانه‌ای» / آنقدر تنش رنجور ‌است که وقتی برای عاشقی ندارد‌ مهمترین اخبار تسنیم دستاورد ۴ماهه ستاد راهبری جهش تولید در سازمان برنامه چه بود؟ کارگروه ویژه جای ستاد را می‌گیرد؟ شاخص بورس تهران بر بام ۲ میلیون واحد نشست رونمایی از گزینه جدید برای وزارتخانه بی‌وزیر/۱۰ روز مهلت برای "وزیر دار" شدن وزارت صمت قالیباف: جریان تحریم و تحریف دو لبۀ یک قیچی هستند تا مسیر پیشرفت ملت ایران را مسدود سازند نیویورک تایمز: "ما در حال سقوط، سقوط، سقوط، سقوط هستیم!" درباره ما ارتباط با ما آرشیو اخبار پیوندها بازار پربیننده‌ترین اخبار قیمت ارز و طلا لیگ ایران و جهان ما را دنبال کنید: RSS اینستاگرام توییتر فیسبوک   آپارات   بیسفون   سروش   ویسپی   آی‌گپ
All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

منبع: تسنیم

کلیدواژه: احیای منابع زیرزمینی آب احیای منابع زیرزمینی آب شهر کرمانشاه آب و فاضلاب انتقال آب آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۱۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران از انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در سال ۱۴۰۲ خبر داد و گفت: از این حجم ۷۱ میلیارد لیتر نفت خام و ۶۶ میلیارد لیتر مربوط به فرآورده‌های نفتی بوده است.

به گزارش خبرنگار شانا،‌ ارسلان رحیمی بعدازظهر امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشستی با نمایندگان رسانه‌های خبری، اعلام کرد: در سال ۱۴۰۱، ۱۳۲ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در کشور منتقل شده است که این مقدار با رشد ۳.۷ درصدی در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسید.

وی همچنین از انتقال بیش از ۳ میلیارد و ۸۵۰ میلیون لیتر فرآورده به نیروگاه‌های کشور در سال ۱۴۰۲ خبر داد و افزود: پارسال به ۱۹ نیروگاه کشور سوخت مایع تحویل شده است که امیدواریم با اتصال نیروگاه‌های جدید ازجمله علی‌آباد، این تعداد افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران تأکید کرد: با تزریق روان‌کننده در خط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی طی سال ۱۴۰۲، حجم انتقال افزایش یافته است که درنتیجه نیاز به استفاده از روان‌کننده با بهره‌برداری از خطوط لوله جدید کاهش خواهد یافت.

افزایش نزدیک به ۱۰۰۰ کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده

رحیمی تصریح کرد: با بهره‌برداری از چهار خط لوله جدید انتقال شامل خط انتقال ۴۴۹ کیلومتری بندرعباس - سیرجان - رفسنجان، ۱۲۵ کیلومتری نظامیه به اهواز، ۹۹ کیلومتری یزد - نائین و ۲۲۰ کیلومتری تبریز - خوی - ارومیه در سال ۱۴۰۳ نزدیک به یک هزار کیلومتر به طول خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده کشور افزوده خواهد شد. هم‌اکنون حدود ۱۴ هزار کیلومتر خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی در کشور وجود دارد که این متراژ با اضافه‌شدن خطوط جدید به ۱۵ هزار کیلومتر خواهد رسید.

صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری با انتقال مواد نفتی با خطوط لوله

وی با مقایسه هزینه انتقال نفت خام و فرآورده با خط لوله نسبت به جابه‌جایی با نفتکش‌های جاده‌پیما گفت: برای انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر مواد نفتی در سال ۱۴۰۲ به ۵.۵ میلیون سفر نفتکش با میانگین طی مسافت هزار و ۲۰۰ کیلومتر رفت و برگشت نیاز داریم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران ادامه داد: برای این حجم از تردد نفتکش‌های جاده‌پیما درمجموع به ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون لیتر گازوئیل نیاز است که در صورت انتقال با خطوط لوله، با احتساب مصرف حدود ۸۰۰ میلیون لیتر از رقم یادشده به‌منظور انجام عملیات انتقال، بیش از یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون لیتر سوخت (معادل بیش از یک میلیارد دلار) صرفه‌جویی می‌شود. جلوگیری‌ از مخاطره‌های زیست‌محیطی و آسیب‌های جانی از دیگر مزایای استفاده از خطوط لوله انتقال به‌جای نفتکش‌هاست.

روند کاهشی حجم سرقت از خطوط لوله انتقال نفت و فرآورده‌های نفتی

رحیمی درباره سرقت از خطوط لوله در سال ۱۴۰۲ گفت: آسیب‌های وارده ناشی از سرقت در خطوط لوله انتقال به جان افراد و محیط‌زیست بسیار زیاد است که تلاش می‌کنیم این موارد را با استفاده از فناوری و ماشین مهار کنیم.

وی افزود: موارد سرقتی گزارش‌شده در سال ۱۴۰۲ از ۴۷ به ۴۱ رسید که در ۳۵ مورد از این سرقت‌ها برداشت رخ داده است؛ حجم برداشت نفت و فرآورده‌های نفتی از خطوط بسیار جزئی بوده و رو به کاهش است، درعین‌حال تلاش می‌کنیم با استفاده از تجهیزات روزآمد این موارد را به صفر برسانیم.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران همچنین از واگذاری عملیات بهره‌برداری خط لوله گوره - جاسک به شرکت ملی نفت ایران خبر داد و گفت: هدف اولیه این خط لوله صادرات است که در حوزه کاری ما نیست و همکاران ما به‌عنوان پایشگر در این پروژه حضور داشتند؛ همچنین این پروژه یک خط لوله انشعابی برای تأمین خوراک نفت خام پالایشگاه بندرعباس خواهد داشت.

این خبر در حال تکمیل است...

دیگر خبرها

  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • اتصال خط انتقال مخزن و ایستگاه پمپاژ مجتمع ارسی خوی
  • سرقت از خطوط لوله نفت ایران کاهش یافت​
  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد/ انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲
  • صادرات نفت خام با خط لوله نداریم
  • سختی کار نفتی‌ها
  • ۲۵ فقره سرقت موفق از خطوط لوله نفت در سال ۱۴۰۲
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • کمتر از یک درصد از افراد واجد شرایط در سیستان و بلوچستان خون اهدا می‌کنند