Web Analytics Made Easy - Statcounter

عزت‌اله مهرآوران با اشاره به مستندمسابقه «خانه ما» اظهار کرد که یک ویژگی مهم این اثر نمایش زندگی‌های واقعی در آن بدون فیلمنامه و سناریو است.  به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، عزت‌اله مهرآوران بازیگر تئاتر و تلویزیون درباره مستند مسابقه «خانه ما» و ویژگی‌های آن عنوان کرد: اینکه برنامه‌ای متعلق به خانه و ما باشد، بسیار جذب کننده است یعنی هر تماشاگری که آن را می‌بیند خودش را مخاطب ویژه آن برنامه می‌داند چنان که گویی همه خانه‌هایی که به تصویر کشیده شده‌اند، خانه خود اوست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تماشاگر وقتی به واسطه این مسابقه به داخل خانه‌ها می‌رود، با تعلقی که به خانه و خانواده دارد، به زودی ارتباطش برقرار می‌شود و یک حس نزدیکی و صمیمیت با آن خانه و خانواده برقرار می‌کند.

وی حضور در بین خانواده‌های شهرستانی را نقطه عطف «خانه ما» عنوان کرد و افزود: این حضور ما را با خانه و خانواده‌هایی مواجه می‌کند که فرهنگ‌های متفاوت داشته و آداب و رسومشان با ما فرق دارند و با تمام این تفاوت‌ها رفتار‌هایی متناسب با یک خانواده ایرانی دارند و حرمت‌هایی را که همواره در خانه‌های ایرانی محترم شمرده می‌شوند تکریم می‌کنند.

نمایش زندگی واقعی افراد در «خانه ما»

بازیگر «لیسانسه‌ها» در ادامه هدف اصلی این مستند مسابقه را مورد بررسی قرار داده و ابراز کرد: مدیریت اقتصادی در هر خانه‌ای امری اجتناب ناپذیر است، ولی در جامعه ما کمتر به صورت تصویری و هنر نمایشی درآمده است. یکی از زیبایی‌ها و ویژگی‌های آن، حضور خود خانواده‌ها در برنامه است که همگی افراد عادی جامعه هستند، نه هنرپیشه‌اند و نه از سناریو و فیلمنامه‌ای در برنامه استفاده می‌کنند. افراد در مقابل دوربین قرار می‌گیرند و بخشی از زندگی واقعی و ارتباط خانوادگی خود را برای بینندگان به نمایش می‌گذارند. در این میان به تصویر درآوردن خانه‌ای که بتواند هزینه‌های زندگی را با محدود بودجه‌ای که در اختیار دارد مدیریت کند و آن را برای شادی خانه و شادمانی خانواده به کار گیرد، کار پسندیده و مهمی است. طوری که این هزینه باید در مسائلی که در خانه اتفاق می‌افتد، به‌کار بسته شود و محدودیت مالی مانعی برای روابط اجتماعی، فامیلی و عاطفی بین افراد نشود.

این بازیگر گفت: در روزگار ما نابغه کسی است که به اندازه همان مبلغی که برای زندگی روزانه، کنار گذاشته همان قدر خرج کند و اگر توانایی دارد مقداری هم پس‌انداز کند. در کنار این مدیریت مخارج زندگی هم می‌توان با بکارگیری برخی از استعداد‌های ذاتی مثلاً خیاطی، رب‌گیری، آشپزی و مانند آن به اقتصاد خانواده کمک کرد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا معمولاً در زندگی شخصی و خانوادگی به دخل و خرج خود توجه دارند و برای این امور وقت می‌گذارند، گفت: هر آدمی تلاش می‌کند تا بتواند درست خرج کند، من و همسرم نیز سعی می‌کنیم در خانه پول هزینه‌ها را سر هر ماه جدا کنیم. هزینه‌هایی برای کرایه خانه، قبض‌های پرداختی، رفت و آمد، بیماری و مانند آن کنار می‌گذاریم و هرگز به آن مبلغ دست نمی‌زنیم. مابقی مانده هزینه را برای مخارج روزمره، خوراک، پوشاک و دعوت از میهمان در نظر می‌گیریم که این در مدیریت اقتصاد خانه کمک کننده است.

شرایط سخت تصویربرداری «پدر پسری» در زمان کرونا

وی در بخشی دیگر درباره پرداختن به کرونا در «خانه ما» اظهار کرد: در مساله کرونا هم تک تک افراد مسئول هستند و هم دولتی که مسئولیت یک مملکت را برعهده دارد. ترویج و یادآوری آن در برنامه «خانه ما» کار نیکی است که می‌تواند رعایت بهداشت را در خانه‌ها جا بیاندازد. رعایت بهداشت و البته رعایت دیگران، از ثمرات کرونا بوده که پرداختن به آن جذابیت بیشتری به برنامه داده و موجب اشتیاق بیشتر تماشاگر برای دنبال کردن بخش‌های مختلف مسابقه شده است.

بازیگر پیشکسوت عرصه طنز در پایان به تجربه کاری در شرایط کرونایی، اشاره کرد و گفت: در جریان ضبط سریال «پدر پسری» که دو ماه آن همزمان با اوج‌گیری کرونا بود با اینکه من به تازگی عمل کوچکی انجام داده بودم و نیاز به استراحت داشتم سر صحنه حاضر شدم. در شرایطی که ۴۵ نفر در دو آپارتمان کار می‌کردیم و موقع اجرای نقش هم فاصله‌هایمان کمتر می‌شد و طبیعتاً نمی‌توانستیم از ماسک استفاده کنیم، به دلیل تعهدی که به خود و عوامل گروه داشتم با وجود خطر ابتلا به ویروس کرونا و با توجه به محدودیت زمانی برای رسیدن سریال به ایام مبارک رمضان، این سریال را به اتمام رساندیم.

وی در پایان گفت: خوشبختانه سریال بازخورد خوبی داشت. تحمل همه این سختی‌ها یک دلیل داشت؛ وقتی من در حرفه خودم یعنی بازیگری، به این توانایی رسیدم و توانستم بازی کنم و این حرفه را تدریس کنم با خدای خود بیعت کردم که این قدرت را به من بدهد که بتوانم مردم را بخندانم. منبع: خبرگزاری مهر

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران مسابقات صدا و سیما مسابقات تلویزیونی خانه ها خانه ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۱۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیدرضا اکرمی: امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است/ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی کار نیست؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سید رضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز تاکید می‌کند نباید از دولت توقع گره گشایی داشته باشیم. او همچنین معتقد است، تک‌تک اعضای خانواده باید به فکر کسب درآمد باشند.

بخش‌های مهم گفتگو اکرمی با رویداد ۲۴، را در زیر می‌خوانید:

*همه می‌دانیم که گرانی وجود دارد و مردم مشکلات زیادی برای تامین هزینه‌های‌شان دارند. به همین دلیل در خانه و خانواده همه افراد باید کار کنند تا همه‌شان درآمدزا باشند. یعنی یک نفر نمی‌تواند مخارج خانواده را اداره کند.

*مساله مشکل‌ساز دیگر این است که امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است. خرج‌مان فقط صبحانه، نهار، شام، لباس و مسکن است. اما برج‌مان زیاد است که شامل موبایل، سفر و ... می‌شود. چون معیارها و شرایط زندگی تغییر کرده است، مرد خانواده به تنهایی نمی‌تواند یک خانواده را اداره کند. اگر همه افراد خانواده به اندازه خودشان تلاش کنند، قطعاً می‌توانند خانه را اداره کنند.

*اینکه می‌گویند، کار نیست را قبول ندارم. کار را که از آسمان یا خارج نمی‌آورند و باید ایجاد کرد. هر کس که غیرت کاری دارد، امروز برای او کار هست. بیش از ۵ ملیون افغانی در این مملکت کار ساختمانی، کار سنگ‌بری، کار سرای‌داری می‌کنند؟ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای خودمان ایرانی کار نیست؟ کار هست و ما باید دنبالش برویم.

*ما از قدیم‌الایام مربایی را که می‌خوریم، بسته‌بندی و آماده نمی‌خریدیم. خانم‌های خانه دوزندگی بلدند، خیاطی بلدند، آرایشگاهی بلدند و اوقات فراوان هم دارد. پس اگر بتواند وقتش را خوب تنظیم کند، می‌تواند در کنار بچه‌داری به کارهای دیگر هم برسد. خانم من هم ۷ بچه را بزرگ کرده است. هم درس داده و هم سخنرانی کرده و هم کار می‌کند.

*اینکه می‌گویند مستاجرین گرفتار هستند، باید همه ایران را در نظر بگیرید و فقط تهران را نبینید. همچنین سه‌چهارم مردم تهران خانه دارند و یک چهارم مستاجراند. پس برای یک چهارم قیصریه را آتش نزنید.

*درباره اینکه همه از دولت توقع دارند، می‌گویم دولت مسئول همه چیز نیست. اولا هر کسی مسئول کار خودش است و حق ندارد همه کارها را گردن دولت بیاندازد. دولت باید حمایت و نظارت کند. بنا نیست همه کارها را به دوش دولت بگذاریم و از او بخواهیم، سیر و پیاز ما را تهیه کند. ما در اقتصاد هم بخش خصوصی داریم و هم تعاونی داریم و آخرین بخش دولت است.

*اینکه می‌گویند، رفت و آمد در تهران مشکل است، دلیلی برای کار نکردن نیست. بنا نیست همه برای شاغل بودن از خانه بیرون بیایند. الان بسیاری از کارها هستند که در درون خانه می‌توان انجام داد. در واقع حمل و نقل دو ساعته و سه ساعته روزانه برای موارد خاص است.

۲۷۲۱۱

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902745

دیگر خبرها

  • انتقادات عجیب روحانی معروف از سبک زندگی مردم | همه‌تان باید کار کنید | حق ندارید همه چیز را گردن دولت بیاندازید!
  • سیدرضا اکرمی: امروز بَرج‌مان از خرج‌مان بیشتر است/ چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی کار نیست؟
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!
  • اعتراف ستاره سابق لیورپول: همیشه مضطرب بودم
  • حجاج استان سمنان برای نیازمندان خانه می‌سازند
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • روایت شهید فاطمیون + فیلم
  • زلاتان ابراهیموویچ: هنوز هم بهترین هستم؛ به خاطر بچه‌هایم تصمیم به خداحافظی از فوتبال گرفتم
  • افزایش جذابیت صنعت نیروگاهی کشور برای بخش خصوصی
  • دانشجو‌های خانه به دوش! / جای خالی خانه دانشجویی در پازل زندگی زوج‌های دانشجو