Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو با بیان این‌‌که در حال تلاش هستیم که داروی "اکتمرا"ی داخلی را در صورت نهایی شدن وارد بازار کنیم؛ درباره نحوه تأیید واکسن کرونای روسی در صورتی که تولید شود، توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر حیدر محمدی درباره تولید داخلی داروی «اکتمرا» اظهار کرد: داروی اکتمرا به دو شکل زیرجلدی و داخل وریدی تولید شده است که نوع زیرجلدی آن تأییدیه کمیسیون قانونی را گرفته و کارهای نهایی نوع وریدی آن نیز قرار است انجام شود و در حال تلاش هستیم که اگر نتایج مطالعات بالینی آن نهایی شود، اواخر این هفته یا هفته آینده بتوانیم این دارو را وارد بازار کنیم؛ البته این امر بستگی به این دارد که مستنداتی که نیاز است به ما ارائه شود و اطلاعات مربوط به مطالعات بالینی آن کامل شده باشد که در صورت تکمیل اطلاعات نهایی، به این دارو برای عرضه در بازار مجوز خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در پاسخ به این سؤال که در صورت تولید واکسن روسی، روند تأیید آن چگونه خواهد بود، تصریح کرد: ما در ایران خودمان در حال تلاش برای تولید واکسن هستیم و چند شرکت‌‌ ایرانی برای این امر اقدام کرده‌‌اند؛ اگر واکسن ساخته شده توسط روسیه کارایی لازم و تأییدیه FDA را داشته باشد، ورود آن به کشور تسریع خواهد شد و اگر این واکسن روسی، تأییدیه‌‌های دارویی کشور روسیه را اخذ کند و گواهی فروش آزاد داخل کشور تولیدکننده را داشته باشد ما می‌‌توانیم به آن شرکت اجازه دهیم که در صورت تولید واکسن، نمایندگی‌‌اش در ایران ثبت شود و در صورتی که واکسن ساخته شود و استانداردهای ما را طی کند، مجوز واردات به آن را می‌‌دهیم.   محمدی اضافه کرد: از آنجا که سازمان غذا و داروی ایالات متحده (FDA) مرجعی است که معمولاً تأییدیه‌‌هایش را با سختگیری صادر می‌‌کند برای ما نیز معتبر است اما باز هم اگر یک دارو تأییدیه FDA را داشته باشد به این معنی نیست که هیچ تأییدیه‌‌ای از ما نخواهد و ما باید مسیر خود را برای دادن مجوز به داروها طی کنیم و البته این به این معنا نیست که اگر دارویی FDA approved نبود وارد کشور ما نمی‌‌شود.   مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو درباره نحوه توزیع داروی «رمدسیویر» خاطرنشان کرد: این دارو در بیمارستان‌‌ها توزیع شده است؛ این دارو مختص داروخانه‌‌های بیمارستانی برای تزریق در بخش مراقبت‌‌های ویژه است و در داروخانه‌‌های عمومی قابل فروش و عرضه نیست و مکانی برای مصرف در غیر از بیمارستان‌‌ها ندارد.   هشدار: مصرف هر دارویی باید تنها با تجویز پزشک انجام شود و مصرف خودسرانه هر دارویی بدون تأیید و تجویز پزشک، ممکن است عوارض جبران‌‌ناپذیری به همراه داشته باشد.   انتهای پیام /

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۳۴۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد

رئیس سازمان غذا و دارو درباره روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی غذا و دارو، سید حیدر محمدی در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی اظهار کرد: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از داروهای تولید داخل بهبود یافته است.

وی با اشاره به اینکه تمامی داروهای بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، افزود: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان داروهای وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز، تأمین دارو نیز انجام شد؛ امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز، داروی این بیماران را تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

محمدی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، اضافه کرد: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم، از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبودهای مقطعی همین محدودیت‌های بین‌المللی است. در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری کرده و تلاش می‌کنیم در حد نیاز افرادی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر داروهایی هستند که بعضاً هزینه‌اثربخشی آنها به اثبات نرسیده است و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود. عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبودها بحث تولید داخل و نمونه خارجی مطرح باشد که طبیعتاً مکلف هستیم داروهایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

کد خبر 751461

دیگر خبرها

  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود
  • جنجال ورود حجاب به سهمیه دارویی داروخانه‌ها | آنجا محلی برای بیمار است، با روان‌شان بازی نکنید!
  • توصیه به مصرف آب چاه به جای آب معدنی اشتباه است
  • واکنش سازمان غذا و دارو به توصیه به مصرف آب چاه
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • کمبود دارو و واکسن دامی در لرستان نداریم
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید