Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-01@08:50:56 GMT

50 درصد املاک آموزش‌وپرورش بدون سند است

تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۳۵۲۱۶

50 درصد املاک آموزش‌وپرورش بدون سند است

به گزارش گروه دانشگاه ایسکانیوز از مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، محسن حاجی میرزایی در چهارمین نشست از سلسله نشست‌های گفت‌وگوی هفته که باهدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌وپرورش و وزارت راه و شهرسازی و با موضوع گفتگو بر محور تحول با حضور محمد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی، اعضای شورای معاونان و مدیران کل و روسای 760 منطقه آموزش‌وپرورش کشور برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد قربان و غدیر، اظهار کرد: یکی از درخشان‌ترین و بارزترین بخش‌های عملکرد دولت تدبیر و امید در حوزه راه و شهرسازی است و در مواردی می‌توان عملکرد مجموعه راه و شهرسازی در کشور را بی‌نظیر و در مواردی کم‌نظیر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقداماتی که در توسعه خطوط ریلی، جاده‌ها، آزادراه‌ها، بزرگراه‌ها و راه‌های روستایی، ارتقا، بهبود و افزایش توان ناوگان حمل‌ونقل هوایی و دریایی کشور و در حوزه مسکن اتمام پروژه مهر و جهش جدی که برای تهیه مسکن آغاز شده، بسیار قابل‌تقدیر است.

حاجی میرزایی گفت: سرعت عمل همکاران راه و شهرسازی درترمیم و بازسازی مناطق تخریب ‌شده به دلیل حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله و بازگشایی راه‌ها برای شروع مجدد مدارس بعدازاین حوادث شایسته تقدیر است.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه حوزه‌های متنوع مأموریت در نظام تعلیم و تربیت، آموزش‌وپرورش را با مأموریت‌های وزارت راه و شهرسازی مرتبط می‌کند، تصریح کرد: آموزش‌وپرورش یکی از بزرگ‌ترین نهاد ساخت‌وساز کشور است و در سال جاری 6 هزار میلیارد تومان بودجه به مدرسه‌سازی اختصاص یافت.

وزارت راه و شهرسازی زمین‌های مناسب برای ساخت مدرسه در اختیار خیرین مدرسه‌ساز قرار دهد

حاجی میرزایی بابیان اینکه آموزش‌وپرورش دستگاهی است که هیچ پروژه برجا مانده‌ای ندارد و تمام پروژه‌های این دستگاه در حال انجام است، گفت: برای تأمین فضای آموزشی موردنیاز به همکاری وزارت راه و شهرسازی نیازمندیم. جابجایی جمعیت، انتخاب نامناسب فضای آموزشی در ساخت برخی مدارس و مهاجرت خانواده‌ها باعث شده در یک منطقه دچار تراکم باشیم و در منطقه‌ای دیگر مدارس خالی و تقریباً بدون استفاده شوند. امیدواریم با همکاری وزارت راه و شهرسازی زمین‌های مناسب برای ساخت مدرسه در شهرها شناسایی و در اختیار خیرین مدرسه‌ساز قرار گیرد.

استان تهران جز 10 استان محروم کشور ازنظر سرانه آموزشی

وی گفت: مطابق سند تحول بنیادین متوسط فضای آموزشی برای هر دانش‌آموز در حدود 8،3 مترمربع است اما در حال حاضر این فضا در حدود 5،3 مترمربع است. 10 استان پایین‌تر از میانگین سرانه آموزشی هستند که استان تهران هم جزو این 10 استان است و برای مثال در منطقه 22 به‌شدت نیاز به ساخت فضای آموزشی داریم.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی هم مانند سایر وزارتخانه‌ها نیاز به نیروی کار ماهر و توانمند دارد، گفت: آموزش‌وپرورش می‌تواند با همکاری وزارت راه و شهرسازی، هنرستان‌هایی را برای تربیت نیروی انسانی آموزش‌دیده و ماهر در حوزه فعالیت‌های گسترده بخش راه و شهرسازی و ساختمان فعال کند.

از معایب کنکور عدم سنجش مهارت دانش آموزان است

حاجی میرزایی یکی از مشکلات نظام آموزشی را عدم ارزشیابی مهارت کسب ‌شده توسط دانش آموزان در کنکور دانست و افزود: دغدغه بسیاری از خانواده‌ها و دانش آموزان موفقیت در کنکور است و این در حالی است که در آزمون کنکور به مهارت دانش آموزان هیچ توجهی نمی‌شود؛ که این عدم توجه پدیده اشتغال و مهارت را در جامعه مختل کرده است.

وی با اشاره به اینکه مدارس ماندگار حاصل فعالیت صدساله نظام تعلیم و تربیت است، گفت: ترجیح می‌دهیم همچنان در مدارس ماندگار آموزش برقرار باشد و این مدارس مانند سابق فعالیت کنند، لذا از وزارت راه و شهرسازی تقاضای کمک در بازسازی این مدارس داریم.

وزیر آموزش‌وپرورش با اشاره به مطالعات انجام ‌شده برای دست‌یابی به الگوی بومی مدرسه‌سازی گفت: در آموزش‌وپرورش در این مورد به‌طور گسترده مطالعاتی انجام‌ شده و امیدواریم مجموعه شما هم در این مورد به ما کمک کند.

50 درصد املاک آموزش‌وپرورش بدون سند است

حاجی میرزایی بابیان اینکه نیمی از املاک آموزش‌وپرورش بدون سند است یا نیاز به تغییر کاربری دارد که امیدواریم با نظارت شما روند انجام این کار تسهیل شود، اظهار کرد: 30 درصد مدارس کشور نیازمند توجه جدی است که از این تعداد 12 درصد مدارس باید کاملاً تخریب شود و 18 درصد مدارس نیاز به بازسازی دارند، از طرفی اندازه مدارس کوچک است و باید به‌سوی مجتمع سازی پیش برویم که در این مورد هم به همکاری مجموعه راه و شهرسازی نیاز است.

وزیر آموزش‌وپرورش در پایان از تلاش‌های وزیر راه و شهرسازی برای تأمین مسکن فرهنگیان تشکر و قدردانی کرد و گفت: از 315 هزار نفری که در سامانه اسکان ثبت‌نام کردند، 75 هزار نفر تائید صلاحیت شدند، همچنین برای 19 هزار واحد تعیین تکلیف شده داریم که امیدواریم بتوانیم این واحدها را تا اسفندماه سال جاری تحویل فرهنگیان دهیم.

انتهای پیام/

31 / 320 حاجی میرزایی وزارت راه و شهرسازی مدرسه خیرین وزیر آموزش و پرورش

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: حاجی میرزایی وزارت راه و شهرسازی مدرسه خیرین وزیر آموزش و پرورش وزارت راه و شهرسازی وزیر آموزش وپرورش حاجی میرزایی وزیر آموزش فضای آموزشی دانش آموزان راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۵۲۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است

به گزارش قدس خراسان، مجید فدوی سه شنبه شب در آستانه هفته معلم طی نشست خبری اظهار کرد: با وجود افزایش ۲ برابری سرانه فضاهای آموزشی مدارس گناباد در مقایسه با سطح استانی ولی همچنان حدود ۳۰ درصد از مدارس این شهرستان فرسوده است و باید با مشارکت خیران و از محل اعتبارات دولتی بازسازی شوند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد اضافه کرد: سرانه فضاهای آموزشی آموزش و پرورش به ازای هر دانش آموز در شهرستان گناباد هشت مترمربع است در حالی که این میزان در سطح استانی چهار و سه دهم متر مربع است.

وی ادامه داد: ۴۶۰ میلیارد ریال طی یک سال گذشته برای احداث و بهسازی ۱۳ مدرسه و فضای آموزشی مناطق شهری و روستایی شهرستان گناباد تخصیص یافت.

فدوی اضافه کرد: ۲۳۰ میلیارد ریال از این میزان با مشارکت خیران و ۲۳۰ میلیارد ریال و معادل آن هم از محل منابع اعتباری اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان خراسان رضوی تخصیص یافت.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد در ادامه جهیز و توسعه کارگاه هنرستان دخترانه فدک، توسعه دبیرستان نمونه ذبیحی، احداث و بهسازی دبیرستان و دبستان شهید رفیعی بیدخت، مدرسه ابتدایی بهفر ریابی، ساخت و تکمیل استخر شهر کاخک، مدرسه خیرساز نوغاب و احداث ۶ چمن مصنوعی را از جمله طرحهایی عنوان کرد که طی یک سال اخیر در گناباد به بهره برداری رسیده است.

وی اظهار کرد: احیا و راه اندازی مرکز تونبخشی و روان شناختی آموزش و پرورش شهر بیدخت و خانه معلم شهر کاخک از توابع شهرستان گناباد از دیگر اقدامات این اداره طی این مدت به شمار می‌رود.

۶۵ ملک بدون استفاده آموزش و پرورش گناباد

فدوی درآمدزایی، تجاری سازی و به روز رسانی املاک آموزش و پرورش گناباد را دیگر اقدامات این بخش طی یکسال اخیر دانست و از وجود ۶۵ ملک بدون استفاده این بخش در مناطق شهری و روستایی خبر داد.

به گفته رییس اداره آموزش و پرورش گناباد این املاک از سال‌های گذشته بدون دریافت اجاره و یا با اجاره های بسیار ناچیز در اختیار برخی افراد و بخش‌ها قرار داشتند.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد یادآورشد: طی جلساتی با حضور افرادی که از سال‌های گذشته در این املاک ساکن بودند و یا از آن‌ها استفاده می‌کردند در خصوص لزوم پرداخت اجاره بها و تجاری سازی آن‌ها بحث و تبادل نظر شد.

وی اظهار کرد: املاک بدون استفاده آموزش و پرورش در مناطق روستایی بیشتر برای انجام فعالیت‌های تولیدی و اشتغالزایی واگذار می‌شوند و در مناطق شهری اخذ اجاره آن‌ها در دستور کار قرار گرفت.

فدوی با اشاره به موفقیت‌های آموزش و پرورش گناباد در ۲ سال گذشته گفت: رتبه این شهرستان در کنکور و رشته علوم انسانی طی همین مدت از نهم به نخست در سطح استانی و در بخش کشوری از چهاردهم به هفتم ارتقاء یافت.

رییس اداره آموزش و پرورش گناباد بیان کرد: رتبه آموزش و پرورش گناباد در کنکور تجربی طی همین مدت در سطح استانی از چهاردهم به رتبه نخست و در کشوری از رتبه ۳۷ به ۲۵ و در رشته ریاضی و فیزیک هم در این بخش‌ها چهار رتبه ارتقا یافت.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • تمامی معلمان رتبه‌بندی می‌شوند / ۶۷ هزار فرهنگی در شرایط بازنشستگی 
  • فرسودگی ۳۰ درصد مدارس گناباد
  • فرسودگی فضای آموزشی در کوهدشت/ ۱۴ مدرسه تخریبی است
  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • حدود ۳۰ درصد مدارس گناباد نیازمند بازسازی است
  • ۱۵۰ مدرسه در اصفهان تحت تاثیر فرونشست / حقوق معلمان حق‌التدریس افزایش پیدا می‌کند
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • پلمب ۱۲۴ مشاور املاک متخلف در قزوین
  • چند درصد مدارس استان سمنان تخریبی است؟
  • بانک مرکزی:۹۱ درصد از متقاضیان مسکن قرارداد امضا کردند