Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش ‌و پرورش گفت: از ۳۱۵ هزار نفری که در سامانه مسکن ثبت‌نام کردند، ۷۵ هزار نفر تأیید صلاحیت شدند؛ همچنین ۱۹ هزار واحد تعیین تکلیف شده داریم که امیدواریم بتوانیم تا اسفند سال جاری تحویل فرهنگیان دهیم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ محسن حاجی‌میرزایی، وزیر آموزش و پرورش در چهارمین نشست از سلسله نشست‌های گفت‌وگوی هفته که با هدف ایجاد ارتباط و تعامل دوسویه بین وزارت آموزش‌ و پرورش و وزارت راه و شهرسازی و با موضوع گفت‌وگو بر محور تحول با حضور محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی، اعضای شورای معاونان و مدیران کل و رؤسای 760 منطقه آموزش‌وپرورش کشور برگزار شد، ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد قربان و غدیر، اظهار کرد: یکی از درخشان‌ترین و بارزترین بخش‌های عملکرد دولت تدبیر و امید در حوزه راه و شهرسازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اقداماتی که در توسعه خطوط ریلی، جاده‌ها، آزادراه‌ها، بزرگراه‌ها و راه‌های روستایی، ارتقا، بهبود و افزایش توان ناوگان حمل‌ونقل هوایی و دریایی کشور و در حوزه مسکن اتمام پروژه مهر و جهش جدی که برای تهیه مسکن آغاز شده، قابل‌تقدیر است.

او گفت: سرعت عمل همکاران راه و شهرسازی در ترمیم و بازسازی مناطق تخریب ‌شده به دلیل حوادث طبیعی مانند سیل و زلزله و بازگشایی راه‌ها برای شروع مجدد مدارس بعد از این حوادث شایسته تقدیر است.

وزیر آموزش ‌و پرورش با اشاره به اینکه حوزه‌های متنوع مأموریت در نظام تعلیم و تربیت، آموزش ‌و پرورش را با مأموریت‌های وزارت راه و شهرسازی مرتبط می‌کند، تصریح کرد: آموزش ‌و پرورش یکی از بزرگ‌ترین نهاد ساخت‌وساز کشور است و در سال جاری 6 هزار میلیارد تومان بودجه به مدرسه‌سازی اختصاص یافت.

وزارت راه و شهرسازی زمین‌های مناسب برای ساخت مدرسه در اختیار خیرین مدرسه‌ساز قرار دهد

حاجی‌میرزایی با بیان اینکه آموزش ‌و پرورش دستگاهی است که هیچ پروژه برجا مانده‌ای ندارد و تمام پروژه‌های این دستگاه در حال انجام است، گفت: برای تأمین فضای آموزشی مورد نیاز به همکاری وزارت راه و شهرسازی نیازمندیم؛ جابجایی جمعیت، انتخاب نامناسب فضای آموزشی در ساخت برخی مدارس و مهاجرت خانواده‌ها باعث شده در یک منطقه دچار تراکم باشیم و در منطقه‌ای دیگر مدارس خالی و تقریباً بدون استفاده شوند. امیدواریم با همکاری وزارت راه و شهرسازی زمین‌های مناسب برای ساخت مدرسه در شهرها شناسایی و در اختیار خیرین مدرسه‌ساز قرار گیرد.

استان تهران جزو 10 استان محروم کشور ازنظر سرانه آموزشی

او گفت: مطابق سند تحول بنیادین، متوسط فضای آموزشی برای هر دانش‌آموز در حدود 8،3 مترمربع است اما در حال حاضر این فضا در حدود 5،3 مترمربع است. 10 استان پایین‌تر از میانگین سرانه آموزشی هستند که استان تهران هم جزو این 10 استان است و برای مثال در منطقه 22 به‌شدت نیاز به ساخت فضای آموزشی داریم.

وزیر آموزش‌ و پرورش با اشاره به اینکه وزارت راه و شهرسازی هم مانند سایر وزارتخانه‌ها نیاز به نیروی کار ماهر و توانمند دارد، گفت: آموزش‌ و پرورش می‌تواند با همکاری وزارت راه و شهرسازی، هنرستان‌هایی را برای تربیت نیروی انسانی آموزش‌دیده و ماهر در حوزه فعالیت‌های گسترده بخش راه و شهرسازی و ساختمان فعال کند.

از معایب کنکور عدم سنجش مهارت دانش‌آموزان است

 حاجی میرزایی یکی از مشکلات نظام آموزشی را عدم ارزشیابی مهارت کسب ‌شده توسط دانش آموزان در کنکور دانست و افزود: دغدغه بسیاری از خانواده‌ها و دانش‌آموزان موفقیت در کنکور است و این در حالی است که در آزمون کنکور به مهارت دانش‌آموزان هیچ توجهی نمی‌شود و این عدم توجه پدیده اشتغال و مهارت را در جامعه مختل کرده است.

او با اشاره به اینکه مدارس ماندگار حاصل فعالیت صدساله نظام تعلیم و تربیت است، گفت: ترجیح می‌دهیم همچنان در مدارس ماندگار آموزش برقرار باشد و این مدارس مانند سابق فعالیت کنند لذا از وزارت راه و شهرسازی تقاضای کمک در بازسازی این مدارس را داریم.

وزیر آموزش ‌و پرورش با اشاره به مطالعات انجام ‌شده برای دستیابی به الگوی بومی مدرسه‌سازی گفت: در آموزش‌ و پرورش در این مورد به‌طور گسترده مطالعاتی انجام‌ شده و امیدواریم مجموعه شما هم در این مورد به ما کمک کند.

50 درصد املاک آموزش‌ و پرورش بدون سند است

حاجی میرزایی با بیان اینکه نیمی از املاک آموزش‌ و پرورش بدون سند است یا نیاز به تغییر کاربری دارد که امیدواریم با نظارت شما روند انجام این کار تسهیل شود، اظهار کرد: 30 درصد مدارس کشور نیازمند توجه جدی است که از این تعداد 12 درصد مدارس باید کاملاً تخریب شود و 18 درصد مدارس نیاز به بازسازی دارند؛ از طرفی اندازه مدارس کوچک است و باید به‌سوی مجتمع‌سازی پیش برویم که در این مورد هم به همکاری مجموعه راه و شهرسازی نیاز است.

وزیر آموزش‌ و پرورش در پایان از تلاش‌های وزیر راه و شهرسازی برای تأمین مسکن فرهنگیان تشکر و قدردانی کرد و گفت: از 315 هزار نفری که در سامانه مسکن ثبت‌نام کردند، 75 هزار نفر تأیید صلاحیت شدند، همچنین 19 هزار واحد تعیین تکلیف شده داریم که امیدواریم بتوانیم این واحدها را تا اسفند سال جاری تحویل فرهنگیان دهیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزیر آموزش و پرورش وزارت راه و شهرسازی حاجی میرزایی فضای آموزشی دانش آموزان راه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۶۳۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد

به گزارش خبرنگار مهر، سجاد صدیقی شامگاه چهارشنبه در نشست تبیینی مسؤولان کانون‌های بسیج فرهنگیان استان کردستان با بیان اینکه بسیجی باید اقتضائات آن را رعایت نماید، بسیج فرهنگیان را توده معلمان عنوان کرد و گفت: ما از حقیقت بسیج خیلی فاصله گرفته‌ایم و باید به این باور برسیم که توده‌های بسیج این انقلاب را حفظ کرده‌اند.

صدیقی کارهای مهم انجام شده در کشور را بر پایه تلاش عموم مردم توصیف کرد و گفت: باید قدری جدی‌تر به مسأله بسیج نگاه کنیم.

وی افتخار امام و رهبری را بسیجی بودن دانست و آن را نصب‌العین عموم مردم عنوان کرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان کشور با ورود به حوزه بسیج فرهنگیان و بیان اینکه باید بسیج نسبت خود را با مسائل مشخص کند، اظهار کرد: مسأله ما مطالبات محوری رهبری در خصوص فرهنگیان است.

صدیقی، این مطالبه را خواسته هرساله رهبری عنوان کرد و گفت: انقلاب در تعلیم و تربیت، محور اساسی خواسته رهبری است.

تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد

وی با طرح این سوال که آیا طراحی ما در سازمان بسیج فرهنگیان هم‌سو با دغدغه رهبری است، عنوان کرد: تحول در آموزش و پرورش باید از ریشه اتفاق بیفتد.

وی شناسایی میدان کار را ابتدایی‌ترین کار در حل مسأله تحول دانست و با خاطرنشان کردن داستان سند ۲۰۳۰ گفت: طرح‌های عملیاتی دشمنان تعلیم و تربیت باید تبیین شود.

این مقام مسؤول در سازمان بسیج فرهنگیان با یادآوری موضع رهبری در خصوص سند ۲۰۳۰، حساسیت ایشان را نشان از اهمیت موضوع بیان کرد و گفت: در سال‌های اخیر تلاش ویژه‌ای در اجرای سند تحول بنیادین به انجام نرسیده است.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان، مأموریت بسیج فرهنگیان را پاسخ به دغدغه رهبری دانست و با بیان اینکه بسیج باید قاعده بد مانع در برابر تحول را بر هم بزند، عنوان کرد: موضع‌گیری بسیج فرهنگیان در برابر کج‌روی‌های دولت در آموزش و پرورش باید بدون اغماض باشد.

بسیج فرهنگیان مأموریت‌های خود را در آموزش و پرورش مساله محور کند

صدیقی با بیان اینکه بسیج فرهنگیان باید شانه‌های خود را زیر بار مسؤولیت آموزش و پرورش ببرد، تلاش این توده را در راستای تحول در آموزش و پرورش ضروری خواند و گفت: این قشر باید مأموریت‌های خود در آموزش و پرورش را مسأله‌محور نماید.

وی با اشاره به موضوع جذب در آموزش و پرورش و تحولات رقم خورده در این زمینه، آن را محصول تلاش انقلابی فرهنگیان جوان بسیجی عنوان کرد و گفت: ریل جذب آموزش و پرورش بعد از ۸۰ سال توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرمایش رهبری در خصوص جنگ در عرصه تعلیم و تربیت، جذب در بسیج فرهنگیان را از مهم‌ترین فعالیت در این سازمان عنوان کرد و اظهار داشت: عمق نفوذ انقلاب اسلامی از این طریق باید در مسأله‌ها صورت گیرد.

مسؤول سازمان بسیج فرهنگیان مکانیزم تربیت نسل توسط دشمن را قاعده‌ای باطل دانست که باید به دست انقلابی‌ها از بین برود و افزود: اصل بازی دشمن باید به هم زده شود و در غیر این صورت نتیجه مؤثری به دست نمی‌آید.

صدیقی در ادامه سخنان خود در خصوص عملکرد دشمن، موجودیت دشمن را خط قرمز او عنوان کرد و با بیان اینکه در این عرصه اگر کسی بخواهد با او مقابله کند، طرف مقابل را حذف می‌کند، اظهار داشت: بر هم زدن قاعده دشمن در عرصه تعلیم و تربیت لازم و ضروری است.

وی افزود: بسیج فرهنگیان باید آمادگی لازم را برای پیاده‌کردن موضوع تقابل با نقشه دشمن در تعلیم و تربیت را به دست آورد.
صدیقی پایه اساسی هویت بسیج را مردم و حضور آنان دانست و گفت: باید مکانیزم‌ها را برای حضور گسترده و عملی مردم فراهم نمائیم.

وی در پایان سخنان خود وجود نیروهای دغدغه‌مند در بسیج فرهنگیان را منبع انسانی ارزشمندی برای کمک به تحول در آموزش و پرورش عنوان کرد و اظهار داشت: پیدا کردن جوانان فعال و سپردن مسؤولیت به آنان لازم و ضروری است.

کد خبر 6088274

دیگر خبرها

  • دانشگاه فرهنگیان کرمان با کمبود شدید فضا روبه‌رو است
  • لزوم آمادگی بسیج فرهنگیان برای حل مسائل آموزش و پرورش
  • ریل جذب در آموزش و پرورش توسط فرهنگیان جوان انقلابی تغییر کرد
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • هیچ منعی برای ثبت‌نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • هیچ منع قانونی برای ثبت‌ نام دانشجومعلمان در طرح مسکن فرهنگیان وجود ندارد
  • کلنگ زنی پروژه ۱۰۰ واحدی فرهنگیان بروجن
  • تشکیل قرارگاه هفته معلم در لرستان
  • امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟
  • زمان آغاز سال تحصیلی 1403 مشخص شد | امسال مدارس کی باز می‌شوند؟