Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتح الله حقیقی روز یکشنبه در جلسه شورای آموزش و پرورش استان که بصورت آنلاین برگزار شد، افزود: بر این اساس همزمان با بازگشایی مدارس در صورت وضعیت زرد کرونایی برخی از کلاس‌های درسی به صورت حضوری و برخی دیگر نیز به صورت غیرحضوری برگزار خواهد شد.

وی اضافه کرد: هم اکنون ۶ ماه از شیوع ویروس کرونا در کشورمان سپری می شود و در این میان جوانان و نوجوانان خانه نشین و دچار افسردگی شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسؤول ادامه داد: بنابراین باید فضایی شاد و مفرح برای آنان ایجاد کرد و در این ارتباط معلمان باید ایجاد روحیه و نشاط در بین دانش‌آموزان را به عنوان اولویت اول قرار داده و سپس به آموزش بپردازند.

حقیقی افزود: جوانان و نوجوانانی که رفتار مناسبی دارند باید متولیان امور نیز با آنان رفتار مناسبی داشته باشند و این ارتباط ۲ طرفه باشد.

وی تاکید کرد: شیوع کرونا و شرایط به وجود آمده تقصیر هیچکس نبوده و باید همه افراد خود را با شرایط موجود وفق دهند که در کنار آن نیز از کمک نهادهای فرهنگی و دینی، اداره کل ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش استان در راستای ایجاد فضای شاد و روحیه بخش استفاده کرد.

استاندار زنجان  ادامه داد: با توجه به در پیش بودن بازگشایی مدارس، باید به صورت عملی به دانش‌آموزان رعایت بهداشت فردی، پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در مدرسه و جامعه و سبک زندگی با کرونا آموزش داده شود.

وی اظهار داشت: مدارس با شرط داشتن دانش آموز سالم بازگشایی خواهد شد، چرا که خواهان این نیستیم که دانش آموزی بیمار، بستری و حتی به دلیل بیماری کرونا جان خود را از دست دهد و در صورت بازگشایی و بروز چنین مساله ای باید مسؤولان امر پاسخگو باشند.

استاندار زنجان با اشاره به فرمایشات اخیر رهبری در خصوص برگزاری مراسم محرم ادامه داد: فرامین ایشان فصل الخطاب است و عموم باید به این مهم توجه کنند.

وی اضافه کرد: با بازگشایی مدارس استان نیز شورای دانش‌آموزی و مربیان بهداشت همیاران سلامت مدارس، مبارزین با ویروس کرونا هستند و باید در این خصوص گروه یا سایتی طراحی شود و فرمانداران نیز باید این جلسات را در شهرستان های استان برگزار کنند.

حقیقی، برلزوم تدوین و طراحی پروتکلهای بهداشتی از جمله نحوه استفاده صحیح از ماسک و مواد ضدعفونی کننده و غیره برای برگزاری کلاس‌های آموزشی در مدارس استان در وضعیت‌های مختلف‌ کرونایی تاکید کرد.

وی خاطرنشان کرد: در زمان حاضرظرفیت تولید ماسک و مواد ضدعفونی کننده بیش از گذشته در استان وجود دارد که برای فصل پاییز و بازگشایی مدارس در این خصوص تمهیداتی اندیشیده شده است.

این مسؤول ادامه داد: به همین منظور همه تلاش ها برای پوشش اینترنتی کامل مدارس در این استان انجام گیرد و از طرفی امسال وضعیت اردوگاه‌ دانش آموزی آموزش و پرورش استان نیز بار دیگر بررسی خواهد شد تا تصمیمات لازم اتخاذ شود.

به گفته حقیقی با توجه به شرایط کرونایی و ثبت نام مدارس دغدغه‌های مردم در خصوص دریافت شهریه مدارس غیرانتفاعی نیز مورد توجه قرار گرفته و راهکارهای لازم ارائه شود.

برچسب‌ها کرونا استانداری زنجان فتح‌الله حقیقی زنجان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا استانداری زنجان فتح الله حقیقی زنجان کرونا استانداری زنجان فتح الله حقیقی زنجان بازگشایی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۸۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی، معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش در یک برنامه تلویزیونی، با بیان اینکه در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید گفت: بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز هم می‌گوییم معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد نیست.

کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 

وی با بیان اینکه در هجده سالی که بعد از قانون احیا می‌گذرد تقریبا یک بار جذب مربی پرورشی داشتیم ادامه داد: سایر جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ ـ۸۰۰ نفر بوده، امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و حدود ۷۰ هزار کمبود نیرو داریم.

مربیان پرورشی از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اکثر فضا‌های پرورشی متروکه شده بودند گفت: تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. در بحث محتوا نیز حوزه پرورشی نه به صورت صد درصد، اما در بسیاری مواقع به حوزه‌ای کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده است، مربیان پرورشی در مدارس از ابزار لازم برای تربیت دانش‌آموزان بهره‌مند نیستند بنابراین در عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا که سه ضلع اصلی کار تربیتی هستند مشکل و کمبود داریم و تا رسیدن به حد مطلوب فاصله داریم.

پورثانی با بیان اینکه ۱۱۲ هزار مدرسه و ۶۰۰ هزار کلاس درس و حدود یک میلیون فرهنگی داریم افزود: رهبر معظم انقلاب فرموده بودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند.

وی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب همچنین فرموده بودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد ادامه داد: ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت دارند، استقبال می‌کنیم. 

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برنامه هفتم توسعه عنوان کرد: طبق دستورالعمل اوقات فراغت، برای اولین بار در سال گذشته فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار گرفت.

پورثانی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۰ هزار گروه دانش‌آموزی جهاد تبیین در کشور وجود دارد گفت: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش می‌گوید که کل جریان آموزش و پرورش برای رسیدن به مراتبی از حیات طیبه است. کسانی که سند را نوشته بودند پیشنهاد داده بودند که وزارت آموزش و پرورش به وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر نام یابد. در تمامی صفحات مبانی سند تحول یک کلمه به نام آموزش و پرورش پیدا نمی‌کنید و فقط یک کلمه به نام تربیت وجود دارد.

سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد

وی با بیان اینکه در هر استان و هر منطقه‌ای که گروه جهادی و مردمی وجود داشته باشد پیگیری لازم برای فعالیتش انجام می‌شود افزود: در ۷۲۰ منطقه کشور، هر منطقه یک معاون پرورشی داریم.

معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سال گذشته ۵۰۰ هزار دانش‌آموز در اعتکاف دانش‌آموزی شرکت کردند، اظهار کرد: سطح شبهات دانش‌آموزان زیاد، اما عمق کمی دارد، باید اقتضائات دانش‌آموزان درک و برای آن برنامه‌ریزی شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • کسب مجوز برگزاری امتحانات در مناطق عشایری کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • آغاز ثبت‌نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان/ شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • هزینه ۲۰۰ میلیارد ریالی دولت سیزدهم برای تجهیز هنرستان‌های بام ایران
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی