Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه پایگاه اطلاع رسانی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سردار رمضان شریف در پی برخی شبهه افکنی‌ها و تردید سازی‌های رسانه‌ای در فضای حقیقی و مجازی پیرامون پیامبر اعظم(ص) ۱۴ سپاه با اشاره به موفقیت آمیز بودن این رزمایش و دست‌یابی به طیف وسیعی از اهداف متنوع در سریال‌های پیش‌بینی شده، اظهار کرد: خدای بزرگ را شاکریم که با همت و هوشمندی و اعمال فرماندهی و کنترل‌های دقیق، رزمایش بزرگ و مشترک پیامبر اعظم(ص) ۱۴ در شرایط خاص جاری کشور، منطقه و جهان برگزار و اثبات کرد تحریم‌های تسلیحاتی و اقتصادی جبهه دشمن تاثیری بر پیشرفت و ارتقای توان و قدرت نظامی و شکل گیری بازدارندگی تهاجمی ایران اسلامی نداشته است و نیروهای مسلح ما به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به نقطه‌ای از اعتماد به نفس، خود اتکایی و برخورداری از ظرفیت‌های لازم برای بومی سازی تجهیزات، سامانه‌ها و طرح ریزی‌های دفاعی رسیده‌اند که ترفندها و توطئه‌های دشمن هرگز قادر به توقف و یا ایجاد محدودیت در روند آن نخواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: جبهه متخاصم به خوبی دریافته است در دکترین دفاعی نیروهای مسلح هیچ اقدامی علیه منافع ملی ایران بی پاسخ نمانده و در چارچوب بازدارندگی تهاجمی با واکنش‌های درخور و قاطع مواجه خواهد شد.

سردار شریف با اشاره به تلاش رسانه‌های دشمن برای تردید سازی و شبهه آفرینی پیرامون این رزمایش غرورانگیز از جمله چرایی عدم انهدام ناو هواپیمابر شبیه‌سازی شده خاطرنشان کرد: انتخاب ماکت ناو هواپیمابر در رزمایش‌های اخیر سپاه به عنوان یک نماد و سیبل، فلسفه و انگیزه‌های متفاوتی دارد که متناسب با اهداف هر رزمایش تعریف و دستور کار قرار گرفته است.

وی، پیام صلح و صیانت از امنیت منطقه‌ای برای کشورهای همسایه را از جمله نکات مورد نظر طراحان رزمایش‌های سپاه دانست و تصریح کرد: هیچ یک از کشورهای حاشیه خلیج فارس و همسایگان ما ناو هواپیمابر ندارند که نگران بکارگیری ناوهواپیمابر شبیه‌سازی شده در رزمایش‌های ما باشند؛ در واقع فلش اصلی و کانون سناریوهای تهاجمی ما در تمرینات رزمی متوجه کشورهای متخاصم فرامنطقه‌ای صاحب ناوهای هواپیمابری است که با حضور نامشروع و ناامن کننده خود در منطقه و ترویج تروریسم دولتی، چپاول و غارت منابع و ثروت‌های ملت‌ها را در راهبردهای شیطانی و جهان خوارانه خود دنبال می‌کنند که در رأس آنها رژیم تروریستی و ضد بشری ایالات متحده امریکا قرار دارد.

سردار شریف با بیان اینکه ناوهای هواپیمابر هرچند در پروپاگاندا و تبلیغات رسانه‌های سلطه، مظهر قدرت نظامی آمریکایی‌ها القا می‌شود، اما امروز واقعیت‌های موجود حقایق دیگری را آشکار کرده است، گفت: خسارت و آسیب پذیری ناوهای واقعی بسیار بیشتر و شدیدتر از مدل‌ شبیه سازی شده است، زیرا برخلاف سازه‌های ماکت، ناوهای هواپیمابر واقعی انبار و میدانی مملو از موشک، مهمات و منابع سوخت را در خود دارد که برخورد یک پهپاد و یا موشک در لحظه می‌تواند انهدام و نابودی آن را رقم بزند.

وی افزود: ناو شبیه سازی شده و غیر واقعی که بدون هزینه هم نیست را ما برای تمرین سناریوهای متعدد بازدارنده نیاز داریم و انهدام و نابودی آن در اولویت طرح ریزی‌های عملیاتی ما در رزمایش ها قرار ندارد و همچنان درصدد استفاده از آن در تمرینات متعدد برای تست تجهیزات، سامانه ها و ارتقای آمادگی ها برای حضور در یک میدان واقعی هستیم.

سخنگوی سپاه با بیان اینکه برخلاف ادعای دشمن و شبهه افکنی‌های رسانه‌ای، در رزمایش اخیر انهدام و غرق کردن ناو شبیه سازی شده دستور کار نیروهای عمل کننده نبود، خاطرنشان کرد: همانگونه که قبلاً هم گفته شده است در بازی جنگ طراحی شده برای رزمایش در واقع انهدام دو اسکورت ناو هواپیمابر شبیه سازی شده که به خوبی هم صورت پذیرفت، هدف گذاری شده بود و هدف قرار دادن پل فرماندهی ماکت ناو به عنوان مغز راهبری شناور و سپس اجرای عملیات هلی برن بر روی آن، دارای مفاهیم خاصی است که صاحب نظران و کارشناسان حوزه دفاعی و نظامی از جمله آمریکایی‌ها به خوبی آن را درک کرده‌اند.

سردار شریف شبهه آفرینی پیرامون شلیک‌موشک‌های دفنی از عمق زمین که برای اولین بار توسط نیروی هوافضای سپاه انجام شد را از دیگر تلاش‌های ناکام دشمن پیرامون رزمایش پیامبر اعظم ۱۴ محسوب و تصریح کرد: دشمنان ملت ایران بدانند متوجه ترفندهای آنها هستیم و با هوچی گری‌های رسانه‌ای نمی‌توانند ما را وادار به افشای اطلاعات و پیچیدگی‌های منحصر به فرد این اقدام بزرگ کنند؛ هر چند ممکن است نظامیان آنها تا حدودی از این پیچیدگی های خاص آگاه باشند، اما دست یابی به فرمول‌های موثر آن نیازمند دانش و توانمندی های متعدد و متنوعی است که آنها فعلاً از آن محروم هستند و همین باعث طغیان عصبانیت و تردید آفرینی های اخیر از سوی آنها شده است.

سخنگوی سپاه همچنین برگزاری رزمایش در شرایط کرونایی را از جمله موضوعات مورد هجمه و تردید افکنی رسانه‌های بیگانه قلمداد و اظهار کرد: احتمال خطای محاسباتی دشمنانی مانند آمریکا و رژیم صهیونیستی که به حداقل آداب اخلاقی و اصول انسانی پایبند نیستند در هر شرایط، وضعیت و موقعیتی متصور است که شرایط ناشی از بیماری کرونا نیز از آن مستثنا نخواهد بود؛ لذا برگزاری این رزمایش در چنین وضعیتی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و فاصله گذاری‌های اجتماعی متعارف، نشان از هنر و توانمندی سپاه و هوشمندی و تدبیر فرماندهان راهبردی نیروهای مسلح دارد.

مسئول روابط عمومی کل سپاه با اشاره به اینکه ماموریت ما آمادگی همه جانبه برای مقابله سریع و قاطع با تهدیدات متصور دشمنان در طیف‌های گوناگون و متفاوتی از شرایط است، تاکید کرد: تروریست‌های آمریکایی و سگ زنجیری آنها رژیم جعلی و کودکش صهیونیستی پیام لازم را از رزمایش اخیر سپاه به خوبی دریافت کرده‌اند و تلاش‌های ناکام و نخ نما شده رسانه‌ای برای ایجاد شبهه و تردید پیرامون این رخداد بزرگ و اقتدار دفاعی و قدرت بازدارندگی تهاجمی ایران عزیز نزد افکار عمومی، راه به جایی نخواهد برد.

برچسب‌ها سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران تروریسم ایالات متحده آمریکا رزمايش رژیم صهیونیستی خلیج فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران تروریسم ایالات متحده آمریکا رزمايش رژیم صهیونیستی خلیج فارس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران تروریسم ایالات متحده آمریکا رزمايش رژیم صهیونیستی خلیج فارس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ناو هواپیمابر شبیه سازی شده پیامبر اعظم سخنگوی سپاه رزمایش ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۸۲۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عهد کردیم خودسانسوری نکنیم

به گزارش قدس آنلاین، ​​​​​​این برنامه در هر قسمت، یکی از پرونده‌های مهم و چالشی کشور را بدون واسطه بررسی می‌کند. فصل اول بی‌واسطه در ۲۶قسمت از شبکه یک سیما پخش شد. این برنامه محصول سازمان هنری رسانه‌ای اوج است که روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود. درباره جزئیات بیشتر این برنامه با «محمدعلی صدری‌نیا»  کارگردان و تهیه‌کننده «بی‌واسطه» گفت‌وگو کردیم که می‌خوانید.  


در این فصل سراغ فضاهایی رفتید که پیش از این کمتر دوربینی به آنجا رفته بود، مثل کارخانه اسلحه‌سازی یا مراکز هسته‌ای. تمایز و ویژگی فصل دوم «بی‌واسطه» را نسبت به فصل اول چه می‌دانید؟ تلاش ما در فصل دوم این است فضای رنگارنگی از سوژه‌ها، موضوعات و لوکیشن‌ها را داشته باشیم و مانند فصل اول به دنبال این بودیم دوربین «بی‌واسطه» سراغ روایت‌هایی برود که مخاطب، کمتر تصویر و تصوری از آن‌ها دارد. در فصل دوم سراغ موضوعاتی رفتیم که مردم امکان حضور در آن فضاها را ندارند؛ مثلاً در قسمت اول به کارخانه اسلحه‌سازی پارچین رفتیم که یک مجموعه نظامی با حساسیت‌های بالای امنیتی است یا قسمتی دیگر سراغ رئیس سازمان انرژی اتمی رفتیم و به موضوع صنعت هسته‌ای پرداختیم. وارد فضاهایی مثل رآکتورها و خط تولید رادیوداروها شدیم که کمتر دوربینی به آنجا رفته است. همچنین در این فصل سراغ برخی معضلات و مشکلات اجتماعی رفتیم که روایت‌های کمتر دیده‌شده‌ای در قاب تلویزیون داشتند؛ مثلاً به بعضی از مناطق محروم سیستان و بلوچستان و یا حاشیه شهر تهران رفتیم که تاکنون روایت‌های کمی از آن‌ها روی آنتن دیده‌ایم. 

موضوعاتی مثل صنعت هسته‌ای و توان نظامی، موضوعاتی حساس هستند که کمتر برنامه‌سازی سراغشان رفته است و به دلیل کمبود روایت‌های داخلی در این باره، مردم برای یافتن پاسخ پرسش‌هایشان به روایت‌های غیررسمی و رسانه‌های خارجی هم رجوع می‌کردند، چه شد که این ضرورت روایتگری، امروز احساس شد؟ اهمیت و ضرورت این موضوع از سال‌ها پیش مشخص بود اما بستگی داشت که تیم‌های برنامه‌ساز با چه نگاهی سراغ این موضوعات بروند و اینکه دستگاه‌ها و بخش‌هایی که باید پاسخگو باشند چقدر همراهی و همکاری کنند. ما از فصل اول در «بی‌واسطه» با خودمان عهد کردیم خودسانسوری نداشته باشیم. وقتی سراغ موضوعی می‌رویم، تا جایی که ممکن است پرسش‌های مردم را در آن حوزه بپرسیم. در قسمت اول این فصل که سراغ کارخانه اسلحه‌سازی و مرکز صادرات دفاعی رفتیم درباره مباحث مرتبط با موشک، پهپاد، توان نظامی و اهمیت آن سؤالات صریحی پرسیدیم. در قسمتی که مرتبط با موضوع هسته‌ای بود مسئله اصلی ما، پرداختن به این پرسش مهم در اذهان عمومی بود که با وجود تحریم‌های جدی کشورمان به‌خاطر انرژی هسته‌ای، منافع این صنعت چیست و چرا اثراتش را نمی‌بینیم؟ ما تلاش کردیم سراغ این پرسش برویم و به آن پاسخ بدهیم. ولی ماجرا، سمت دیگری هم دارد که نهادها و مسئولان هستند و بستگی به همراهی و همکاری آن‌ها دارد. خوشبختانه وزارت دفاع و سازمان انرژی اتمی با روی خوش ما را همراهی کردند ولی در مسیر تولید برنامه با دستگاه‌هایی مواجه شدیم که همچنان نگاه سنتی دارند و زمانی‌که می‌فهمند مجری برنامه، محمد دلاوری است یا ممکن است سؤالاتی بپرسد که ضعف‌ها و کم‌کاریشان عیان شود تمایلی به مشارکت ندارند و ترجیح می‌دهند با حضور در یک برنامه تلویزیونی خنثی، گزارش عملکرد بدهند، به جای اینکه پاسخگو باشند. 

ساخت چنین برنامه‌هایی می‌تواند مسیر برنامه‌سازی سیاسی را در رسانه ملی هموار کند؟
امید و تلاش ما همین است. تولید برنامه در استودیو برای ما راحت‌تر و بی‌دردسرتر است، چرا که هماهنگی لوکیشن‌هایی خارج از تهران برای تیم تولید، فرسایشی و سخت است اما فکر می‌کنیم این شکل از پرداخت به سوژه‌ها و مطالبه‌گری سبب می‌شود برنامه‌سازی سیاسی را یک گام به جلو ببریم. 

اگر رسانه‌های رسمی از زیر بار برنامه‌سازی سیاسی شانه خالی کنند، رسانه‌های خارجی و غیررسمی وارد این حوزه می‌شوند و میدان روایت‌ها از سوی راویان داخلی خالی می‌شود. همین‌طور است. معمولاً رسانه ملی تمایل به ساخت برنامه‌های سیاسی دارد تا مرجعیت رسانه‌ای داشته باشد ولی بخشی از ماجرا به نهادها و دستگاه‌های مختلف برمی‌گردد که آن‌ها هم باید این نگاه را داشته باشند. ما در مسیر تولید فصل دوم «بی‌واسطه» دستگاه‌ها و وزارتخانه‌هایی را داشتیم که با آغوش باز پذیرای ما بودند و ضعف‌ها و قوت‌هایشان را صادقانه می‌گفتند اما گارد برخی از دستگاه‌ها و نهادها به روی ما بسته بود و حتی به صورت غیررسمی می‌گفتند سمت ما نیایید. این ناشی از ضعف عملکردی آن دستگاه یا نگاه دهه شصتی روابط عمومی‌هایشان به رسانه است. حتی این نگاه وجود دارد که اگر دیده نشوند یا فراموش شوند بهتر از این است که در معرض توجهات رسانه‌ای قرار گیرند. 

مرز استقلال رأی در روایت‌های «بی‌واسطه» که سفارش‌دهنده آن، سازمان اوج و پخش‌کننده‌اش رسانه ملی است تا کجاست؟ «بی‌واسطه» وقتی موفق خواهد بود که واقعیت ایران امروز را به مخاطبان نشان دهد. این واقعیت، اجزای مختلفی دارد که شامل پیشرفت‌ها، ضعف‌ها، قوت‌ها و کمبودها در حوزه‌های مختلف می‌شود. آنجایی مخاطب، ما را باور خواهد کرد که بفهمد واقعیت را به او می‌گوییم، یعنی هم نیمه پر لیوان را به او نشان می‌دهیم و هم نیمه خالی را. ما سعی نکردیم دوربین «بی‌واسطه» را به دوربین تبلیغاتی یک‌طرفه تبدیل کنیم. هم سراغ پیشرفت‌ها می‌رویم و هم ضعف‌ها. تلاش ما این است روایتی واقعی از اتفاقات و ماجراها داشته باشیم، چون نقطه مطلوب ما و مخاطبان، همین‌جاست. ما در عصری زندگی می‌کنیم که روایت‌ها یک‌سویه نیستند و اگر درباره موضوعی روایتی داشته باشیم که درست نباشد، روایت دیگری از آن در شبکه‌های اجتماعی منتشر می‌شود؛ پس اعتماد مخاطب برایمان مهم است.
 
گاهی هزینه‌های اجتماعی که تلویزیون پس از پخش برنامه‌های سیاسی داده آنچنان سنگین بوده که ترجیح می‌دهد سراغ این‌گونه از برنامه‌سازی نرود، اما نپرداختن به موضوعات روز در رسانه ملی چه هزینه‌هایی برای جامعه پرسشگر امروز دارد؟ به‌نظرم رسانه ملی باید برندهای ماندگار در برنامه‌سازی سیاسی داشته باشد و این برندها، مقطعی نباشند. اگر قرار است روی افکار عمومی اثرگذار باشد باید تحملش را بالا ببرد تا بتواند برندهایی از برنامه‌های تلویزیونی سیاسی جدی را خلق کند که مجری معتبر و دارای کاراکتر ویژه داشته باشد. در گام اول، تلویزیون باید در حوزه برنامه‌سازی سیاسی، برندسازی کرده و سپس آن برند را حفظ کند. ما با موضوعات مختلفی در جامعه مواجه هستیم که در مقاطع مختلف درباره آن، برنامه‌ای ساخته و هر بار برند جدیدی خلق می‌شود. مثلاً در مقطع انتخابات، یک‌سری برنامه‌ها روی آنتن می‌رود که با گاردهای بازتری به موضوعات روز جامعه می‌پردازد و پس از پایان انتخابات، آن برنامه و پرداخت به آن موضوعات، تمام می‌شود. مثلاً مسئله حجاب در مقطعی حساسیت بیشتری دارد و در یک بازه زمانی کوتاه، برنامه‌های گفت‌وگو محور با رویکردی باز در این باره روی آنتن می‌رود اما بعد تعطیل می‌شود. رسانه ملی بابت این برنامه‌ها، هزینه‌های اجتماعی می‌دهد در حالی‌که اگر برندهایی ثابت با رویکردی مشخص طی سال‌ها ساخته شود و همیشه روی آنتن برود، اعتبار و مخاطب پیدا می‌کند. در چنین وضعیتی، آن برنامه سیاسی و اجتماعی برند می‌تواند در موقعیت‌های مختلف، موضوعاتش را متناسب با شرایط روز به آن مباحث اختصاص دهد ولی وقتی نگاه‌ها مقطعی شود سبب می‌شود هر دفعه، برند جدیدی خلق شود و برای جا افتادن و اعتباربخشی آن، هزینه و تلاش مضاعفی صورت گیرد ولی زمانی‌که بناست اثرگذار باشد، آن ماجرا تمام شده و برنامه هم تعطیل می‌شود. این رویکرد، اشتباه است و در این سال‌ها ضربه‌اش را در مدیریت افکار عمومی خوردیم. کاش برندهای ماندگار برنامه سیاسی را در تلویزیون داشته باشیم و مدیران سازمان، فشارهای بیرونی که به صدا و سیما می‌آید را تحمل کنند تا این برنامه‌ها استمرار یابند. امیدوارم برنامه «بی‌واسطه» در یک بازه زمانی طولانی روی آنتن بماند و به یک برنامه مقطعی تبدیل نشود. اگر قرار باشد «بی‌واسطه» به برنامه‌ای مطالبه‌گر تبدیل شود که هر بار سراغ پرونده‌های جدید و جنجالی می‌رود، مماشات نمی‌کند و بررسی دقیق و موشکافانه دارد، باید به برندی ثابت تبدیل شود. در صورت استمرار در ساخت و پخش چنین برنامه‌هایی می‌توان به اثرگذاری آن‌ها در طولانی مدت امیدوار بود. زهره کهندل

دیگر خبرها

  • شلیک موشک ناو هواپیمابر «شارل دوگل» در ماموریت مدیترانه
  • خبرنگاران جنگ ترکیبی دشمن را با جهاد تبیین روشنگری کنند
  • سپاه نبود داعش تا پشت درب پارلمان اروپا و قلب آمریکا نفوذ می‌کرد
  • عهد کردیم خودسانسوری نکنیم
  • واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ
  • پیام تقدیر دبیرکل دومین کنگره ملی شهدای استان کهگیلویه و بویراحمد از رسانه ها
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • سخنگوی بورل: گنجاندن نام سپاه در فهرست سازمان‌های تروریستی ممکن نیست
  • ساخت نمونک خودرو آتش نشانی باتلاش دانش آموزان نیشابور
  • مسیرهای دسترسی تقاطع محور فردوسی و بلوار پیامبر اعظم(ص) تکمیل می‌شود