Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ نماینده، ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در دیدار با کارکنان این نهاد گفت: در ۴۰ سال گذشته این شورا خدمات بسیار ارزنده‌ای داشته و با روحیه انقلابی کار‌های منحصر به فرد و بزرگی را انجام داده است. نظام اسلامی به برکت حضور مردم در صحنه قوام یافته و پا برجا مانده است.

 آیت الله احمد جنتی نماینده، ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، در دیدار با اعضاء و کارکنان شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی سراسر کشور که به مناسبت چهلمین سالگرد تأسیس این نهاد به صورت ویدئوکنفرانس انجام شد با تبریک اعیاد شریف غدیر و قربان و تبریک چهلمین سالروز تأسیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: در ۴۰ سال گذشته این شورا خدمات بسیار ارزنده‌ای داشته و با روحیه انقلابی کار‌های منحصر به فرد و بزرگی را انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
بیشتر بخوانید: حکم جدید آیت‌الله جنتی برای کدخدایی
نظام اسلامی به برکت حضور مردم در صحنه قوام یافته و پا برجا مانده است
جنتی افزود: هر چه داریم، اول از خداوند متعال و سپس از مردم داریم و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در زمینه سازی برای به صحنه آمدن مردم شریف ایران، نقش خیلی مهمی ایفا کرده است. البته در این ۴۰ سال، نظام اسلامی به برکت حضور مردم در صحنه قوام یافته و پا بر جا مانده است و اول از خداوند و سپس از مردم تشکر می‌کنیم.

نماینده، ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خاطرنشان کرد: هر افتخار و موفقیتی تاکنون به دست آمده، آفریده این مردم بوده است و این مردم بودند که ۸ سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشتند و همه فتنه‌ها را با حضور خود، خنثی کردند و دشمن را ناکام گذاشتند.

این مقام مسئول با اشاره به فتنه‌های سال ۷۸ و ۸۸ گفت: در فتنه ۱۸ تیر ۷۸ برخی به دنبال متزلزل کردن مردم و نظام بودند، ولی مردم با حضور خود در صحنه در ۲۳ تیر همان سال با یک حرکت انقلابی و مستحکم همه نقشه‌های فتنه گران را به باد دادند و فتنه خاموش شد.

وی افزود: در سال ۸۸ نیز بدترین نقشه‌ها توسط دشمن طراحی شد و مملکت را به آشوب کشیدند و ماه‌ها این مردم در اضطراب به سر بردند و خیال دشمن راحت بود که این فتنه‌ی حساب شده و طراحی شده، نظام اسلامی را سرنگون می‌کند. اما در یک حرکت آرام مردمی و بدون فعالیت نظامی و تنها با حضور مؤثر و شکننده مردم در ۹ دی ۸۸ آن فتنه پیچیده، با آن نقشه‌های حساب شده که سال‌ها توسط دشمنان طراحی شده بود، در عرض چند ساعت و چند روز با راهپیمایی‌های سراسری مردم خاموش شد.

جنتی ادامه داد: در سال‌های مختلف از جمله سال ۹۸ نیز آشوب‌هایی به راه افتاد که با لطف و هدایت خداوند متعال، ناکام ماند و این از لطف خداوند است که فتنه‌هایی را که دنبال آشوب و اغتشاش و خرابی و ویرانی در کشور است، توسط مردم و طی یک حرکت آرام مردمی خاموش می‌شود.

وی افزود: از خدا می‌خواهم برای این مردم که سختی‌های زیادی را تحمل کردند، خیر و برکت نازل کند و به خصوص در این مدتی که دنیا دچار بیماری کرونا شده است، مشکلات مختلف مردم از جمله گرانی و بیکاری و مشکلات اقتصادی و سایر مشکلات برطرف گردد.

نماینده، ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) اظهار داشت: رهبر انقلاب اسلامی نیز از شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و خدمات آن در طول سال‌های گذشته همواره تقدیر کردند و فرمودند، اگر این شورا نبود، ناهماهنگی و گسستگی میان دستگاه‌های مختلف اجرایی به وجود می‌آمد و شورا به این حرکت‌ها با مدیریت شایسته، انسجام داد و باید به حرکت خود ادامه دهد.

وی اضافه کرد: این شورا با حداقل امکانات و بودجه و انقلابی و خالصانه و صادقانه فعالیت کرده است. این شورا توانسته با حداقل بودجه به صورت سراسری در همه شهر‌ها و حتی برخی روستاها، راهپیمایی‌های عظیم سراسری را مدیریت و هماهنگی کند و کار‌های بزرگی در این شورا انجام شده است که هم از مردم و هم از کارکنان شورا تشکر می‌کنم که مجاهدانه و با حداقل امتیازات و توقعات در این عرصه حضور دارند و کار می‌کنند.

آیت الله جنتی با بیان این که روحیه انقلابی خیلی از مشکلات را حل می‌کند یادآور شد: ما باید مانند سال ۵۷ که انقلابی عمل کنیم. همچنان با روحیه انقلابی و صبر و تحمل سختی‌ها را پشت سر بگذاریم و ان شاء الله به لطف خدا به مقصد برسیم. تمام توجه و امید ما به لطف خدا و حرکت‌های انقلابی مردم است نماینده، ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بیان داشت: تمام توجه و امید ما به لطف خدا و حرکت‌های انقلابی مردم است که از خدا درخواست داریم این مردم را که هر چه داشتند در طبق اخلاص گذاشتند و جوانان خود را تقدیم کردند و انواع سختی‌هایی را پشت سر گذاشتند و محرومیت‌ها و محدودیت‌ها را تحمل کردند، خداوند خیر و برکت خود را از آسمان و زمین به سوی این مردم نازل فرماید.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به این که دشمن از سیاست‌ها و تدابیر و قدرت رهبر انقلاب اسلامی گیج و درمانده شده است، گفت: این راه سختی‌ها و ناهمواری‌های زیادی دارد و با لطف خداوند و تدابیر رهبر انقلاب اسلامی این راه را طی خواهیم کرد و در نهایت دشمن شکست می‌خورد. تحریم‌ها نتوانست در بالاترین سطح خود کاری از پیش ببرد و دشمن هرگز از ضربه زدن به ما دریغ نکرده، ولی اکنون آمریکا در حال متلاشی شدن است.

وی اضافه کرد: خداوند از دشمنان غافل نیست. اسرائیل و عربستان و آمریکا، مردم شریف و مقاوم یمن را به آتش می‌کشند و آل سعود در این کشور جنایت می‌کند و این قدرت‌های شیطانی و فرعونی به یاری خداوند نابود و شکسته خواهند شد و دل مردم ستمدیده شاد خواهد شد. لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 جنتی شورای نگهبان روحیه انقلابی نظام اسلامی لطف خدا سختی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۸۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه خراسان، حاشیه‌های انتخابات یازدهم اسفندماه همچنان ادامه دارد و به ویژه در حوزه مجلس شورای اسلامی با گمانه زنی‌های داغ رسانه‌ای همراه است. حالا مهم‌ترین سوژه برای رسانه ای‌ها هم ریاست بر پارلمان است. پارلمانی که کمتر پیش آمده رئیسش دوباره انتخاب نشود (به جز حداد عادل) و امروز  برای تکرار ریاست محمد باقر قالیباف که برخلاف دوره گذشته که رای اول پایتخت را داشت، دیگر منتخبانی را بالای نام خود می‌بیند سخت‌تر از همیشه است.

اگر ۷ خرداد سال ۱۳۹۹ همه مطمئن بودند رئیس مجلس پس از علی لاریجانی، قالیباف خواهد بود، امروز و برای ۷ خرداد ۱۴۰۳ تردید‌ها بسیار بیشتر شده و رقابت‌ها برای ریاست بر قوه مقننه شدت گرفته است. شنیده‌های برخی رسانه‌ها نیز از محافل سیاسی و راهروی مجلس از لابی‌های پشت‌پرده و برگزاری جلسات گوناگون حکایت دارد.   براساس این شنیده‌ها  افرادی چه به صورت مستقیم و چه غیرمستقیم برای ریاست مجلس اعلام آمادگی کردند که از جمله آنان می‌توان از «محمدباقر قالیباف»، «منوچهر متکی»، «مجتبی ذوالنوری»، «مرتضی آقاتهرانی»، «حمید رسایی» و «حمیدرضا حاجی‌بابایی» نام برد.

شنیده‌ها از راهروی مجلس هم نشان می‌دهد این چهره‌ها برای جلب نظر سایر منتخبان، جلساتی برگزار کرده‌اند؛ روندی که در آن، طرح وعده‌هایی برای گرفتن رای از منتخبان مجلس آینده هم دور از ذهن نیست. خبر آنلاین در توصیف این لابی‌ها نوشته است: «همه در حال لابی کردن و برگزاری جلسات‌شان هستند، برای این جلسات هم نام‌های پر طمطراقی می‌یابند؛ مانند «هم‌اندیشی منتخبان جدید مجلس» شاید برخی از آن‌ها هم‌فکر و همسو به نظر بیایند، اما این جلسات با محوریت برخی از منتخبان جدید تهران به صورت جداگانه برگزار شده و می‌شود که در یک جبهه قرار دارند.» در این میان، اما اظهارات اخیر ابوالفضل ابوترابی نماینده مجلس نشان داد که  گفتگو‌ها و لابی‌ها درباره گزینه‌های ریاست مجلس از شنیده‌ها گذشته و جدی و رسمی‌تر شده است.   او گفت: محمد باقر قالیباف در حال برگزاری نشست‌هایی به صورت فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم با موضوع و دستور کار ریاست مجلس آینده است. نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: همچنین مجتبی ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی نیز دیدار‌های فردی و جمعی با منتخبین مجلس دوازدهم برای معرفی خود به عنوان نامزد ریاست مجلس و ارائه برنامه‌هایشان برنامه ریزی کرده‌اند.

وی افزود: ذوالنوری، علی نیکزاد و منوچهر متکی در تماس‌های تلفنی با بنده، آمادگی‌شان را برای نامزدی ریاست مجلس آینده اعلام کرده و عنوان کردند که با توجه به این که این توانمندی را برای برعهده گرفتن ریاست مجلس آینده در خود می‌بینند پا در عرصه گذاشته‌اند. ابوترابی خاطرنشان کرد: آقای قالیباف نیز در مذاکرات حضوری که با بنده و نمایندگان داشتند، آمادگی خود برای ریاست مجلس آینده و نامزدی برای این جایگاه را اعلام کردند.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در کنار گزینه‌های ریاست مجلس، حسین علی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی نیز خود را به عنوان گزینه نایب رئیسی مجلس به منتخبین معرفی کرده است. وی افزود: همچنین منتخبین مجلس دوازدهم در نشست‌هایی که داشته‌اند تصمیم گرفتند تا فراکسیونی سیاسی در مجلس دوازدهم تشکیل دهند و در واقع سنگ بنای چنین فراکسیونی در این نشست‌ها گذاشته شده است و تا زمانی که اسم نهایی برای این فراکسیون انتخاب شود و مابقی نمایندگان در دور دوم انتخابات مشخص شوند بنا شده نام این فراکسیون همان فراکسیون انقلاب اسلامی باشد.

با همه این احوال و  باتوجه به رقابت تنگاتنگ جریان‌های مختلف اصولگرایی در انتخابات مجلس دوازدهم و حضور کاندیدا‌های آنان در بهارستان، انتظار می‌رود صحنه رقابت نه‌تن‌ها برای کسب کرسی ریاست که برای کرسی نایب رئیسی، سایر اعضای هیئت رئیسه مجلس و حتی رؤسای کمیسیون‌های تخصصی مجلس نیز جدی‌تر شود و در نهایت فضای کلی مجلس دوازدهم را به سمت‌وسویی هدایت کند که در آن کمتر شاهد یک‌دستی‌هایی از نوع مجلس یازدهم باشیم. در چنین شرایطی، این که کاندیدا‌های هر کدام از این کرسی‌های ریاست، گوشه‌چشمی به نتایج دوره دوم انتخابات مجلس داشته باشند تا با رایزنی‌ها بتوانند نظر آنان را به خود جلب کنند، نه‌تن‌ها تصور بعیدی نیست که به نظر می‌رسد تاثیر سرنوشت‌سازی هم بر ترکیب نهایی هیئت رئیسه و روسای کمیسیون‌های مجلس دوازدهم برجای بگذارد.  

 حسینی: دولت به موضوع انتخاب رئیس مجلس دوازدهم ورود نمی‌کند

رفته رفته به دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در روزجمعه ۲۱ اردیبهشت ماه  نزدیک می‌شویم. انتخاباتی که شاید شور و حال دور اول را نداشته باشد، اما به باور کارشناسان می‌تواند ترکیب سیاسی بهارستان دوازدهم را تغییر دهد و از اهمیت بالایی برخوردار بوده و از این رو مشارکت مردم اثرگذار است. اما همان طور که اشاره شد، دور دوم انتخابات و تعیین تکلیف کرسی‌های باقی مانده؛ در انتخاب رئیس آینده مجلس نقش مهمی ایفا می‌کند.

در همین راستا معاون پارلمانی رئیس‌جمهور  در جدیدترین اظهارنظر خود درباره مجلس دوازدهم،  ضمن تاکید بر اهمیت دور دوم انتخابات در پاسخ به این پرسش که دولت نظری درباره ترکیب هیئت رئیسه و ریاست مجلس دوازدهم دارد؟ گفت: نه، دولت به هیچ وجه به این مسئله ورود نمی‌کند. خط مشی رئیس جمهور این بوده که در انتخابات فهرست نداشته باشد در حالی که در دوره‌های قبل  دولت‌ها این گونه نبوده اند. دولت، انتخاب را به خود مردم واگذار کرده و مردم در انتخاب خود نشان دادند، کسانی که همراهی بیشتری با دولت دارند، پایگاه مردمی بهتری دارند.

دیگر خبرها

  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • تعامل و همدلی بین اعضا اولین اصل تشکیل شورای موفق است
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • حمایت شورای هماهنگی تبلیغات از اعتراضات دانشجویی علیه اسراییل
  • روش‌های جدید در تبلیغات دین به معنای کمرنگ شدن روش‌هایی سنتی تبلیغ نیست
  • راه سنجش موفقیت هر مجموعه مشارکت مردم در فعالیت‌های آن است
  • اعضای شورا در سختی‌ها کنار مردم است