Web Analytics Made Easy - Statcounter

 یکه خانی معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، گفت:  اجرای طرح ها، برنامه‌ها و فعالیت‌هایی همانند طرح شهاب و جشنواره نوجوان خوارزمی به عنوان تسهیل کننده این فرایند هستند و گفت: برای موفقیت در فرایند هدایت تحصیلی لازم است هوش‌های چندگانه را بشناسیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: هدایت تحصیلی فرآیند‌ی است که باید دانش آموزان را از مدارس ابتدایی در مسیر آشنایی با این فرایند با مهارت آموزی و آموزش حِرَف و مشاغل مختلف، در جریان آن قرار داد تا استعداد و علاقه خود را بشناسند.

یک خانی طبقه بندی دانش آموزان به قوی و ضعیف، صرفا بر اساس عملکرد تحصیلی آنان در چند درس را نادرست دانست و اظهار کرد: ملاک و معیار تشخیص درست توانمندی‌ها و علائق دانش آموزان تنها از طریق آشنایی با ملاک‌های استعداد برتر و هوش چندگانه می‌باشد.

بیشتر بخوانید

هزار و ۲۵۰ مدرسه خراسان جنوبی به شبکه ملی اطلاعات متصل می‌شود

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی، ادامه داد: با توجه به پژوهش‌های انجام شده، اغلب هنرجویان هنرستان‌ها از انتخاب رشته خود در حین تحصیل رضایت داشته و همچنین بیش از ۸۵ درصد از فارغ التحصیلان هنرستان‌ها از انتخاب مسیر تحصیلی خود راضی بودند.

او مهارت آموزی و کارآفرینی را اولویت اصلی فرایند یاد دهی و یادگیری در بهارستان علم و ادب برشمرد و عنوان کرد: افزایش کیفیت آموزش‌های مهارتی و تجهیز هنرستان‌ها از دیگر راهبرد‌های آموزش و پرورش استان در این زمینه است که در مرداد ماه امسال، بیش از ۲۵ میلیارد ریال تجهیزات کارگاهی از محل اعتبارات ۲ درصد فروش گاز به هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش تخصیص یافت.

انتهای پیام / ط ا

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانش آموزان هنرستانی مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۳۸۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب، «رضا مراد صحرائی» وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه امروز نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تصویب شد، گفت: بر این اساس تا ۵ سال آینده هزار هنرستان جدید ساخته می‌شود و ۸۰۰ هنرستان هم با تبدیل کاربری ایجاد می‌شوند.

به گفته وی تا پایان برنامه هفتم ۲۵۰۰ واحد هنرستان به واحد تولیدی تبدیل می‌شود.

صحرائی خاطر نشان کرد: موضوع تغییر تقویم آموزشی در قالب طرح در کمیسیون آموزش مجلس تصویب شده و در نوبت رسیدگی در صحن علنی مجلس است.

وزیر آموزش و پروروش تصریح کرد: به هنرستان های جوار صنعت تسهیلات داده می‌شود، هنرستان‌های تیزهوشان راه‌اندازی می‌شود وزارتخانه‌های تعاون، نفت، صمت، گردشگری، راه، بهداشت، ورزش، محیط زیست و کشور مکلف به ایجاد حداقل ۵ هنرستان شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گشایش نمایشگاه هفته مشاغل در بجنورد
  • فرش خراسان شمالی قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد
  • ۱۰۰۰ هنرستان جدید در کشور ساخته می‌شود
  • تغییر۱۰ درصد برنامه درسی دوره متوسطه اول به نفع مهارت‌آموزی
  • هنرستان‌ها متناسب با نیازهای بومی خراسان شمالی نیرو تربیت کنند
  • تصویب نخستین آیین نامه سند تحول بنیادین آموزش و پرورش
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد + فیلم
  • صحرایی: ۱۰۰ هنرستان به ظرفیت پذیرش دانش آموزان مهارتی اضافه شد
  • صحرایی خبر داد: ۱۰۰۰ هنرستان در کشور ساخته می‌شود