Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی   فرماندار تربت‌جام گفت: امروز در سفر سرزده استاندار خراسان رضوی به این شهرستان و پس از بازدید این فرمانداری، کارخانه سیلیس واقع در شهرک صنعتی این شهرستان افتتاح شد.

مرتضی حمیدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کارخانه سیلیس بزرگترین کارخانه تولید مواد اولیه شیشه در کشور است که از لحاظ کیفیت تولید مواد اولیه در ایران نمونه مشابه ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: عملیات ساخت این کارخانه از سال ۱۳۹۱ آغاز شده و در یک مقطعی به دلیل برخی مشکلات اداری متوقف شد و پس از دو سال پیگیری‌های مستمر از سوی فرمانداری تربت‌جام، استانداری، مسولان قضایی استان و شهرستان و سایر نهادهای مربوطه این پروژه قرار بود هفته گذشته افتتاح شود که به دلیل شیوع کرونا به تعویق افتاد و امروز در سفر سرزده استاندار خراسان رضوی به صورت اتفاقی و بدون برنامه‌ریزی قبلی افتتاح شد.

حمیدی بیان کرد: تمامی ماشین‌آلات کارخانه مذکور با اعتبار ۱۱.۵ میلیون یورو توسط سرمایه‌گذار از کشور آلمان خریداری و در این واحد اقتصادی نصب شده است، ماشین‌آلات کاملا به روز، مجهز و با تکنولوژی جدید ساخته شده است.

وی اعتبار ساخت و بهره‌برداری نهایی این کارخانه را بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: افتتاح این واحد تولیدی و اقتصادی زمینه اشتغال برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و حدود ۷۰۰ نفر به طور غیرمستقیم را فراهم کرده است. همچنین روزانه حداقل ۵۰۰ دستگاه کامیون مواد اولیه را برای فرآوری از معدن سنگ روستای بزد تربت جام به این کارخانه حمل می‌کنند.

نماینده عالی دولت در این شهرستان در ادامه با توجه به اهمیت افتتاح این واحد فرآوری توضیح داد: بی‌شک هر منطقه‌ای که دارای کارخانه باشد می‌توان گام موثری در تولید، توسعه اقتصاد و ایجاد اشتغال بردارد و این واحد نیز باتوجه به کیفیت عالی مواد اولیه قادر خواهد بود در رونق اقتصادی نقش بسزایی ایفا کند.

حمیدی اظهار کرد: افتتاح و راه‌اندازی کارخانه شیشه تربت جام که تاکنون ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته می‌تواند در کنار کارخانه سیلیس دو قطب مهم برای پیشرفت اقتصادی و اشتغالزایی در این شهرستان باشد، کارخانه شیشه نیز زمینه اشتغال برای  ۸۰۰ نفر به صورت مستقیم را فراهم خواهد کرد.

وی بیان کرد: با افتتاح کارخانه شیشه مواد اولیه به صورت مستقیم در کارخانه سیلیس تهیه و برای تولید شیشه به واحد مذکور منتقل می‌شود و این مهم نقش بسزایی در کاهش هزینه‌های مواد اولیه تولید و حمل و نقل خواهد داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کارخانه سیلیس مواد اولیه تربت جام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۰۰۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال

تین نیوز

در جلسه ای که با حضور مدیر کل بازرگانی داخلی شرکت راه آهن، مدیر کل سیر و حرکت راه آهن، مدیرکل راه آهن اصفهان، مدیر بخش حمل و نقل مجتمع فولاد مبارکه و مدیر عامل شرکت توکا ریل برگزار شد، افزایش حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن برنامه ریزی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل ریل نیوز، عابدین هادی نژاد مدیرکل بازرگانی داخلی هدف از این نشست را افزایش حمل ریلی مواد اولیه به فولاد مبارکه و محصولات فولادی برای صادرات از این مجتمع ذکر کرد و گفت: موضوعات مختلفی در زمینه ارتقاء و بهبود همکاری های سه جانبه بین شرکت راه آهن، شرکت فولاد مبارکه و شرکت حمل و نقل ریلی فعال در حمل و نقل ریلی محمولات مجتمع در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

هادی نژاد افزود: در این نشست عوامل موثر در سرعت بازرگانی محمولات این شرکت در مسیرهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد نظارت و پیگیری لازم برای اجرای صحیح طرح قطار باری کامل، شناسایی و رفع مشکلات اجرای آن از جمله رعایت دستورالعمل های بارگیری و باربندی محصولات فولادی، حذف توقف های غیر ضروری در سطح ادارات کل مناطق و … از سوی طرفین انجام شود.

وی گفت: این جلسه گام مهمی برای تقویت همکاری های این دو صنعت است و انتظار داریم نتایج آن را در پایان سال ۱۴۰۳ در قالب افزایش حمل مواد اولیه و همچنین حمل محصولات تولیدی این مجتمع به مقاصد مختلف و رضایت مندی مشتری شاهد باشیم. در این راستا برنامه ریزی شده است حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن افزایش داشته باشد.

مدیرکل بازرگانی داخلی راه آهن گفت: شرکت فولاد مبارکه بزرگ ترین و مهم ترین تولیدکننده فولاد کشور است و نقش کلیدی در صنعت ریلی کشور دارد. این شرکت در حمل مواد اولیه و محصولات خود در شبکه ریلی در رتبه اول قرار داشته و با حمل حدود ۷.۸ میلیون تن بار (۵.۳ هزار میلیارد تن کیلومتر) در سال ۱۴۰۲حدود ۲۱ درصد از کل حمل ریلی بخش داخلی را پوشش می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان ایجاد می‌شود
  • بزرگترین واحد تولید اسپری در تویسرکان آماده راه‌اندازی است
  • کشف بوته‌های خشخاش در شهرستان خاتم
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب کارخانه فرآوری کشمش در ملایر
  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • اصلاح قیمت مواد اولیه برای تولید خودرو امری ضروری است/ افزایش 40 درصدی اعلام نیاز سایپا به ورق خودرو در راستای افزایش تولید خودرو در سال جاری
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • احداث آسفالت بازیافتی تا پایان سال/تولید ۱.۵ میلیون تن آسفالت برای ۱۴۰۳