Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین ربیعی گفت: #فقط_به_عشق_علی، کلید واژه این روزهای فعالان انقلابی فضای مجازی است تا جلوه ها و صحنه های کم نظیر و منحصر به فرد مردم دارالمؤمنین استان درخصوص تبیین رسالت عظیم غدیر و کمک های مؤمنانه را به نمایش بگذارند و در گفتمان سازی تبیین واقعه غدیر سهیم شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصرهمدان؛ عشق به اهل بیت عصمت و طهارت(ع) موضوعی است که در قلب های ایرانیان نفوذ کرده و همین عشق همیشه مسیر سعادت ابدی را برای همگان روشن می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند سالی است که عاشقان این خاندان مطهر از وسایل ارتباطی مدرن به ویژه شبکه های اجتماعی در بستر فضای مجازی  به دنبال نشان دادن و نمایان ساختن عشق علوی و حسینی خود به جامعه جهانی در سراسر گیتی هستند.

سال گذشته شاهد بودیم که کاربران فضای مجازی هشتگ #حب_الحسین_یجمعنا را در جهان ترند و این گونه، صاحب کشتی نجات بشریت را با تولید محتواهای پر مغز بیش از پیش معرفی کردند.

و اما این روزها کاربران فضای مجازی در سراسر ایران اسلامی و به ویژه در استان همدان باز هم به دنبال حماسه آفرینی برای نشان دادن عمق برنامه های علوی گونه ملت حزب الله به سراسر جهان هستند.

بدین ترتیب دقایقی پیش شاهد بودیم که «حسین ربیعی» مسئول فضای مجازی سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان  در گفت و گوی تلفنی خود با صدا و سیمای مرکز همدان با تبریک دهه پر برکت امامت و ولایت عنوان کرد: این روزها کاربران فضای مجازی با تولید محتواهای بی نظیر خود، کلید واژه هستی بخش #فقط_به_عشق_علی را به زیبایی تمام معنا بخشیده اند.

وی اظهار کرد: این کاربران جلوه هایی از کمک های مؤمنانه دارالمؤمنین همدان را به شیوه های مختلف نوشتاری و تصویری با هشتگ مورد نظر در فضای مجازی دست به دست می کنند.

مسئول فضای مجازی سپاه انصارالحسین (ع) استان همدان افزود: کاربران انقلابی در فضای مجازی این هشتگ را به منظور تبیین رسالت عظیم غدیر با تولید محتواهایی مبتکارانه و خلاقانه، که برگرفته از فرهنگ شیعی است با قدرت تمام در پیش گرفته اند.

وی تصریح کرد: این فعالان زیبایی های برنامه های نوع دوستی مردمان ایران زمین که الگو گرفته از رفتار و کردار مولای خود امیرالمؤمنین(ع) است را تبیین و تشریح می کنند.

ربیعی با توجه به حجم بالای تولیدات پر محتوا درخصوص کلیدواژه #فقط_به_عشق_علی، معتقد است که دور از انتظار نیست به همت فعالان انقلابی فضای مجازی، این هشتگ نیز همچون هشتگ فراملی  #حب_الحسین_یجمعنا که سال گذشته در آستانه اربعین ترند جهانی شد، در جهان بدرخشد.

وی از همه فعالان انقلابی در عرصه فضای مجازی و حوزه تولید محتوا دعوت کرد تا جلوه ها و صحنه های کم نظیر و منحصر به فرد مردم دارالمؤمنین استان همدان درخصوص تبیین رسالت عظیم غدیر و نیز کمک های مؤمنانه مردمی برای محرومیت زدایی را در بستر فضای مجازی و در قالب کلید واژه  #فقط_به_عشق_علی  به نمایش بگذارند و در این گفتمان سازی حضوری پررنگ و اثربخش داشته باشند.

منبع: دانا

کلیدواژه: فقط به عشق علی استان همدان فضای مجازی کلید واژه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۰۲۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی شیوا، عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی در یک گفگوی تلفنی در مورد چگونگی افزایش توان زبان فارسی در ساحت توانمندسازی گنجینه واژگانی گفت: برنامه‌ریزی زبانی یك برنامه‌ریزی سنجیده علمی، حساب شده برای حال و آینده زبان بر اساس داشته‌های زبان است.

او افزود: برای برنامه‌ریزی زبانی باید همپای دانش‌های روز و در حد توان و یا بیشتر باید واژه‌سازی و واژه‌گزینی انجام شود و علم روز را به زبان خودمان بیاموزیم.

شیوا با بیان اینكه توانایی زبان فارسی امروز در گرو این است كه زبان فارسی زبان علم باقی بماند یا اگر كاستی‌هایی در این زمینه وجود دارد برطرف شود تصریح كرد: جلوه‌گاه این برای برنامه‌ریزی زبانی می‌تواند در نهادهایی مانند فرهنگستان زبان و ادب فارسی باشد.

عضو هیئت‌علمی گروه واژه‌گزینی فرهنگستان زبان و ادب فارسی اظهار داشت: اگر زبان فارسی بتواند از عهده تعبیر و اصطلاح‌گزینی برای واژه‌های تخصصی در هر زمینه‌ای برآید می‌توان به ماندگاری درازمدت آن کاملاً امیدوار بود.

*** رخنه زبان بیگانه، زبان را از پویایی باز می‌دارد

وی با اشاره به اینكه امروزه در حوزه علوم جدید بسیاری از اصطلاحات و واژگان وارد زبان فارسی شده است بیان داشت: اگر دروازه‌های زبان را به حال خود رها كنیم و به روی زبان بیگانه گشوده باشد به مرور واژگان بیگانه چنان در زبان رخنه می‌كند كه زبان را از پویایی باز می‌دارد و به وابستگی عادت می‌دهد.

شیوا اذعان داشت: واژه‌سازی یكی از مهم‌ترین اركان در برنامه‌ریزی زبانی است و باعث می‌شود ‌شان زبان حفظ شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معلم به‌یادماندنی‌ترین واژه علم‌آموزی
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • انعکاس ویژه برنامه‌های روز خلیج فارس ۱۴۰۳ از صداوسیمای کیش
  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • شعر «موسی عصمتی» در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت