Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان یزد گفت: استفاده از ابزارهای نوین تامین منابع مالی برای مصرف هزینه در طرح‌های عمومی یکی از راه حل‌ها در مواجه با مشکل کمبود بودجه است.

به گزارش خبرگزاری فارس از یزد، سید مجتبی حسینی پور در نشست پیشرفت طرح بازارچه صنایع دستی استان از آمادگی این سازمان برای تعریف طرح‌های مشارکتی با روش های جدید تامین منابع مالی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در زمانی که کمترین درآمد نفتی را داریم استفاده از روش‌های تازه ای نظیر تهاتر، سکوک، و اوراق مشارکت اسلامی برای تامین منابع مالی فعالیت‌های عمرانی در حال انجام است که تاکنون دولت، تامین مالی اوراق را در سررسید مقرر در دستور کار داشته است.

حسینی پور طرح بازارچه سنتی صنایع دستی جنب شاهزاده فاضل و بازار اصلی را یکی از طرح‌های موفق مشترک در شهر یزد عنوان کرد و گفت: به دنبال تعریف طرح‌های تازه و استفاده از ظرفیت‌های دیده شده در قانون بودجه هستیم.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی یزد در این رابطه خواستار استفاده پروژه حمل و نقل ریلی بین شهری با استفاده از ابزارهای نوین تامین منابع مالی با مشارکت شهرداری ها شد.

وی افزود: اجرای طرح مشترک با اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، میراث فرهنگی، دستگاه‌های تابعه وزارت نیرو و شهرداری با موضوع« گردشگری آب» در بازدید گردشگران از آب انبارها، یکی دیگر از پیشنهادهای سازمان مدیریت و برنامه ریزی است.

دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه استان یزد گفت: درسی که پدیده کرونا به ما داده ضرورت تاب آوری در بخش گردشگری است.

حسینی پور با اشاره به اینکه مجموعه این سازمان همواره پشتییان جدی رونق صنعت گردشگری در استان است افزود: موضوع کرونا نشان داد باید نقاط آسیب پذیری را در حوزه گردشگری شناسایی و اصلاح کنیم. 
دبیر شورای برنامه ریزی و توسعه یزد ادامه داد: نگاهی که در استان در حال تغییر است و در سند آمایش سرزمین هم آن را برجسته کرده ایم تنوع بخشی در حوزه گردشگری است.

همچنین سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دیروز( شنبه)  گفته بود که از اوایل اسفند ماه ۹۸ تاکنون ۳۰۶ هزار و ۷۵۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده اند و با فوت ۲۱۶ نفر در ۲۴ ساعت گذشته، تعداد افراد متوفی در ایران به ۱۶ هزار و ۹۸۲ نفر رسیده است.

سیما سادات لاری بیان کرد: از ۲۴ ساعت گذشته تا ظهر ۱۱ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲ هزار و ۵۴۸ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که از این تعداد  یک هزار و ۶۷ نفر دربیمارستان  بستری شده اند.

معاون وزارت  بهداشت گفت: تاکنون ۲۶۵ هزار و ۸۳۰ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند و همچنین چهار هزار و ۱۱ نفر از بیماران  در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

لاری بیان کرد: تا کنون ۲ میلیون و ۴۸۲ هزار و ۵۵۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

وی افزود: استان‌های تهران، مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان در وضعیت قرمز قرار دارد  و شرایط در  استان‌های آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم  هم در وضعیت هشدار است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: یزد بودجه مدیریت وزارت بهداشت تامین منابع مالی برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۰۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد

دولت هلند جمعه اعلام کرد، در صورتی که آژانس امداد و کاریابی سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی موسوم به آنروا پیشنهاد‌ها برای تقویت بی‌طرفی خود را اجرا کند، ازسرگیری کمک‌ها به این نهاد را بررسی می‌کند.

به گزارش رویترز، دولت هلند گفت که در ماه ژانویه کمک‌های سالانه خود را به آنروا داد و قصد ندارد در آینده نزدیک کمک‌های بیشتری ارائه کند.

در پی ادعا‌هایی که رژیم صهیونیستی اسرائیل در ژانویه مبنی بر احتمال مشارکت ۱۲ کارمند آنروا در حملات حماس در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ مطرح کرد، یک گروه تحقیق ایجاد شد. در هفته‌های بعد، بسیاری از کشور‌های حامی مالی آنروا حدود ۴۵۰ میلیون دلار کمک‌های خود به این سازمان را تعلیق یا متوقف کردند.

از آن زمان بسیاری از این کشور‌ها از جمله سوئد، کانادا، ژاپن، اتحادیه اروپا و فرانسه کمک‌های مالی را از سر گرفته اند، اما کشورهایی، چون آمریکا و انگلیس این کار را نکرده‌اند.

نتایج تحقیق مستقل از آنروا که روز دوشنبه منتشر شد، نشان دهنده «بی طرفی» این نهاد بین المللی است و می‌گوید که [رژیم]اسرائیل مدرکی برای ادعا‌های خود در مورد برخی از کارکنان این آژانس ارائه نکرده است. این گزارش می‌افزاید: آنروا همچنان «غیر قابل جایگزین و اجتناب ناپذیر» است.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد به تازگی گفت که توقف این کمک‌ها به ارگان اصلی کمک‌رسانی در غزه در حالی صورت می‌گیرد که ماه‌ها عملیات نظامی اسرائیل این منطقه را به یک «جهنم بشردوستانه تبدیل کرده است» و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت آن به غذا، آب و خدمات پزشکی و سرپناه نیاز مبرم پیدا کرده اند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • هلند ازسرگیری کمک به آنروا را مشروط کرد
  • ۱۶۱ هزار میلیارد تومان یارانه برای نان
  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • وعده حل مشکل کمبود ناوگان جاده‌ای اربعین با واردات