Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم میانه در مجلس با بیان اینکه صدور تولیدات کشاورزی از میانه به اتحادیه اروپا نیازمند بازاریابی بین المللی است،گفت: خام فروشی معضل اساسی اقتصاد کشور است.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز مهدی اسماعیلی درباره وضعیت  صنعت کشاورزی در آذربایجان شرقی، اظهار داشت: استان آذربایجان شرقی  از نظر موقعیت جغرافیایی بی نظیر است و این در حالی است که  تنها با یک برنامه ریزی تولیدی می توان، وضعیت  تولید محصولات کشاورزی را دگرگون کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نماینده مردم میانه  در  مجلس شورای اسلامی  بابیان اینکه  33درصد آب‌های استان آذربایجان شرقی  در  میانه واقع شده است تصریح کرد: در  حدود 40 سد کوچک و بزرگ آبی  در میانه در شرایطی وجود دارد که  بزرگترین شهرستان شمال غرب کشور است.

 وی ادامه داد: در طول سالیان گذشته ما در حوزه اقتصادی متکی به نفت بوده ایم  بنابراین بدیهی است که با خام فروشی نفت نمی توان در  حوزه اقتصادی به جایگاه مطلوبی در  حوزه اقتصاد  رسید.

اسماعیلی  افزود: با حمایت از  صنعت کشاورزی می توان نه تنها برای بسیاری افراد فرصتهای اشتغال ایجاد کرد بلکه می توان شاخص اقتصادی کلان کشوری و استانی را  مورد وثوق قرار داد.

 نماینده مردم میانه در  مجلس  تصریح کرد:  با توجه به گلخانه های گسترده در  میانه قاب صادرات محصولات کشاورزی به  روسیه  باز شده است  بنا براین  الزامی است که   صادرات محصولات کشاورزی  در شهرهای مرزی از  جمله میانه تقویت شود  تا بتوان ارزآوری  را برای کشور  به ارمغان آورد.

وی ادامه داد: برای تضمین اقتصاد کشاورزی باید پرهیز از خام فروشی در  اولویت قرار بگیرد و از سوی دیگر اقتصادی شدن تولید درحوزه کشاورزی نیازمند نگاه ویژه به حوزه فرآوری در  تولید محصولات کشاورزی است.

 عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه صدور تولیدات کشاورزی از میانه به اتحادیه اروپا  نیازمند بازاریابی بین المللی  است یادآورشد: خام  فروشی معضل  اساسی  اقتصاد کشور است.

انتهای پیام/60001

 

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی مهدی اسماعیلی نماینده مردم میانه در مجلس شهرستان میانه خبرگزاری فارس فارس تبریز صادرات محصولات کشاورزی اتحادیه اروپا روسیه محصولات کشاورزی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۱۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران میزبان ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ است

در گفتگوی ویژه خبری موضوع توسعه روابط تجاری مورد بررسی قرار گرفت و مهدی ضیغمی معاون وزیر سمت و رئیس سازمان توسعه تجارت و علی چاغروند، رئیس کمیته ششمین جشنواره توانمندی‌های صادراتی اتاق بازرگانی به سوالاتی پاسخ دادند.

ضیغمی گفت: ما ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ داریم که اکثر آنها تجار هستند. همچنین ۵۰ مقام عالی رتبه اقتصادی، تجاری و سیاسی داریم که در راس هیئت‌های تجاری به کشور آمده اند. ما از ۱۲۳ کشور برای این رویداد برزرگ ثبت نام داشتیم و ورود مقامات همچنان ادامه دارد. در حال حاضر نیز حدود ۸۰۰ شرکت یا در نمایشگاه حضور دارند و یا در برنامه‌های به همرسانی شرکت می‌کنند.

او افزود: در این رویداد تمرکز ما بر کشور‌های همسایه بوده و هست و کشور‌های منطقه مثل عراق، افغانستان و پاکستان و کشور‌های حوزه اوراسیا مورد توجه بوده اند، اما بر آفریقا و آسیای شرقی توجه ویژه داشته ایم. تصور ما این است که ۲ تا ۵ میلیارد یورو ارزش مبادلات ناشی از رویداد دستاورد‌های ملی باشد. این دومین تجربه ما در این ابعاد کیفی و کمی است. این نمایشگاه برای بخش خصوصی است و دولت صرفا نقش تسهیلگر داشته است.

این مقام مسئول ادامه داد: سال گذشته حدودا ۱۰ حوزه را در نمایشگاه داشتیم، اما امسال این حوزه‌ها را کمتر و البته تمرکز خود را بیشتر کرده ایم. پتروشیمی، فولاد، صنایع غذایی و بسته بندی، حوزه کشاورزی و ماشین آلات کشاورزی، تجهیزات پزشکی و دارویی در نمایشگاه امسال حضور دارند. ما باید گروه‌های کالایی دارای ارزش افزوده و دانش بنیان را باید افزایش دهیم.

چاقروند گفت: سال گذشته ۱۳۰۰ تاجر برای رویداد اکسپو وارد کشور شد که امسال این رقم افزایش قابل توجهی داشته است. اتاق‌های بازرگانی متعددی با کشور‌های مختلف داریم که اکنون ۲۰ مورد از ان‌ها غرفه دار هستند. یکی از مواردی که باید برای صادرات مستمر رعایت کنیم، بحث دسترسی به زنجیره ارزش است. برای بهبود فرصت‌های صادراتی باید سرمایه‌ها را جذب کنیم و سرمایه گذاری را بهبود ببخشیم که این در سایه ثبات اقتصادی مهیا می‌شود.

او افزود: قبات اقتصادی به این معنا که مرتبا قوانین و مقراات را تعییر ندهیم. ما باید اولویت‌های سیاسی تجاری خود را در کنار اولویت‌های تجاری ببینیم و به جای مدیریت هزینه باید به سمت مدیریت درامد پیش برویم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • صدور الکترونیکی مجوز‌ها پیش‌نیاز توسعه اقتصادی و تسهیل مشارکت مردم در کسب‌وکار‌های خرد
  • توانایی ایران در وصل شدن گذر جنوب شرق به اروپای شرقی
  • صدور سند تک برگ برای ۵۵۰ هزار هکتار از اراضی زراعی آذربایجان‌غربی
  • ایران میزبان ۲۲۰۰ مهمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ است
  • مشکل تورم با افزایش تولید از بن بست خارج می‌شود
  • ظرفیت‌های استان تهران برای تعامل اقتصادی با «واسط» عراق مهیا است
  • عبور از خام‌فروشی، رشد بهره‎‌وری و توسعه برداشت گاز با حرکت به سمت دانش بنیان شدن
  • خانواده محور بودن برنامه‌های دهه کرامت در آذربایجان شرقی