Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکترلاری بیان کرد: در زمینه پخت و توزیع غذای نذری احتمالا با محدودیت‌هایی مواجه خواهیم بود و توصیه می‌شود که نذری‌ها به صورت جیره خشک در اختیار نیازمندان قرار بگیرد تا خطر انتقال ویروس هم کاهش پیدا کند.

سیما سادات لاری، سخنگوی وزارت بهداشت در گفت وگو با خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛، در پاسخ به این سوال که آیا نحوه اجرای پروتکل های بهداشتی در ایام محرم نهایی شده است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر پروتکل‌های بهداشتی برگزاری مراسم عزاداری در ماه محرم نهایی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهم‌ترین نکته این است که مراسم امسال قطعا همانند سال‌های گذشته نخواهد بود و حداکثر ایمنی از لحاظ رعایت مسائل بهداشتی باید رعایت شود.

دکتر لاری با اشاره به موضوع نظارت بر هیئات مذهبی و پخت غذای آنها و تدابیر صورت گرفته در این باره، تصریح کرد: در زمینه پخت و توزیع غذا احتمالا با محدودیت‌هایی مواجه خواهیم بود و توصیه می‌شود که نذری‌ها به صورت جیره خشک در اختیار نیازمندان قرار بگیرد تا خطر انتقال ویروس هم کاهش پیدا کند.

سخنگوی وزارت بهداشت تأکید کرد: از طرفی وزارت بهداشت برای امسال یک نوآوری هم پیشنهاد داده و آن نذر ماسک است، یعنی افراد امسال در مراسم ماه محرم، ماسک در اختیار نیازمندان قرار بدهند چرا که برخی از افراد جامعه ممکن است توانایی خرید ماسک یا حتی تولید و تهیه یک ماسک خانگی را نداشته باشند و به این صورت می‌توان سلامت جامعه را تضمین کرد.

انتهای پیام/ا

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۲۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما: مهدی رضایی گفت: با توجه به احتمال قطعی سامانه در زمان دریافت خدماتی که به صورت الکترونیک تجویز شده‌اند، از پزشکان درخواست شود تا اطلاع ثانوی، در صورت تجویز الکترونیک، نسخه کاغذی و یا پرینت نسخه الکترونیک را با درج مهر و امضا در اختیار بیمه شدگان قرار دهند.
رضایی تاکید کرد:همچنین در صورت عدم امکان نسخه نویسی الکترونیک یا قطعی سامانه با تشخیص مدیرکل استان، صدور نسخه کاغذی به عنوان روش جایگزین استفاده شود.
وی افزود:هموطنان می‌توانند از طریق سامانه شهروندی اقدام به چاپ نسخه الکترونیک خود نماید، همچنین در صورت ممهور نشدن چاپ نسخه توسط پزشک، مهر و امضای کارشناس ادارات کل بر روی پرینت نسخ، به منزله تایید وجود و صحت نسخه الکترونیک می‌باشد.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت ایران با بیان اینکه داروخانه‌ها می‌توانند اقدام به ثبت تمامی اقلام داروئی نسخ کاغذی در سامانه تایید خدمات نمایند، تاکید کرد: در صورتی که تنظیمات نرم افزار داروخانه منطبق بر سامانه اعلام نرخ دارو (mdp.ihio.gov.ir) انجام شده باشد، ثبت اقلام غیر پرونده‌ای در نرم افزار داروخانه جهت محاسبه قیمت کفایت می‌نماید. رضایی ن گفت: پرداخت سهم صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج، برای بیمه شدگان مشمول در قالب خسارت متفرقه قابل انجام است. وی بیان کرد: تا زمان پایداری سامانه، منعی بابت پذیرش نسخه کاغذی دارو‌هایی که دارای شرط اجباری تجویز الکترونیک بوده اند، وجود ندارد.

دیگر خبرها

  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • اختصاص بیش از ۴۸ میلیارد تومان اعتبار برای تأمین لوازم ضروری زندگی نیازمندان هرمزگانی
  • پرداخت ۳۵۷ میلیارد تومان کمک معیشت به مددجویان و نیازمندان ایلام
  • پدیده جدید و مشکوک « پاکدم » در مراکز تفریحی شهر
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد
  • پدیده جدید و مشکوک «پاکدم» در مراکز تفریحی شهر
  • نسخه کاغذی جایگزین نسخه نویسی الکترونیک در زمان قطعی سامانه بیمه سلامت
  • پدیده جدید و مشکوک در مراکز تفریحی شهر