Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@06:45:05 GMT

کشور اتریش تمایل به توسعه روابط با ایران را دارد

تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۸۴۲۶۶۵

کشور اتریش تمایل به توسعه روابط با ایران را دارد

به گزارش خبرآنلاین از چهارمحال وبختیاری : اشتفان شولتس  در دیدار با استاندار چهارمحال‌وبختیاری با اشاره به سابقه دیرین روابط ایران و اتریش، اظهار کرد: ایران و اتریش دارای سابقه ۷ قرن روابط مستند، ۵ قرن روابط مهم و راهبردی و بیش از یک و نیم قرن روابط دیپلماتیک مستمر هستند.

 وی ادامه داد: از اصول همکاری این دو کشور این بوده است که روابط دو کشور قابل اطمینان و پیش‌بینی بوده و در طی روابط دیپلماتیک دو کشور، اتریش شریک فناوری و مدرن‌سازی ایران به شمار می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شولتس تصریح کرد: در وقایع مهمی نظیر تاسیس اولین دانشگاه منطقه خاورمیانه، ایجاد شبکه توزیع آب و نقش محوری ارتباط ریلی کشور، آثاری از مهندسان و همکاران اتریشی در ایران وجود دارد.

سفیر اتریش در ایران با بیان اینکه در حال حاضر رسیدن به شناخت کافی از دو طرف برای ایجاد روابط تنگاتنگ اتریش و چهارمحال‌وبختیاری حائز اهمیت است، افزود: بنده نه تنها نماینده اقتصادی اتریش بلکه سفیر فرهنگی این کشور در استان شما نیز هستم.

شولتس با اشاره به برگزاری ۱۳۰ مناسبت فرهنگی از سوی سفارت اتریش در ایران، گفت: این برنامه‌ها عمدتاً در تهران برگزار شدند و به دنبال آن هستیم که برخی از این برنامه‌ها را در استان‌ها نیز اجرا کنیم.

سفیر اتریش در ایران تاکید کرد: به دنبال این بودیم که در چهارمحال و بختیاری نیز حضور یابیم که خوشبختانه این اتفاق افتاد اگرچه به دلیل مشکلات ناشی از ویروس کرونا، محدودیت‌هایی برای سفر وجود داشت اما می‌خواهیم نشان دهیم که اراده قوی برای توسعه روابط اتریش با ایران و چهارمحال و بختیاری وجود دارد.

شولتس با اشاره به گفت‌وگوی خود با رئیس اتاق بازرگانی چهارمحال و بختیاری، بیان کرد: در این دیدار حوزه‌های مورد علاقه دو طرف تا حدودی مشخص شد که حوزه آب یکی از این حوزه‌ها بود چرا که این استان نیز مانند کشور اتریش دارای منابع غنی آب است.

سفیر اتریش در ایران گفت: حوزه گردشگری نیز از دیگر حوزه‌های مورد علاقه کشور اتریش و چهارمحال‌وبختیاری است، ضمن اینکه دو طرف می‌توانند همکاری‌های مثمرثمری در حوزه کشاورزی داشته باشند.

استاندار چهارمحال‌وبختیاری نیز در دیدار سفیر اتریش در ایران اظهار کرد: امیدواریم در سفرهای بعدی با یک تیم اقتصادی قوی شاهد حضور شما در این استان باشیم.

اقبال عباسی با اشاره به اینکه چهارمحال‌وبختیاری به عنوان مرتفع‌ترین استان ایران است، گفت: این استان از بیشترین تابش آفتاب و پاک‌ترین آب و هوا برخوردار است و در مرکز کشور در همجواری استان‌های بزرگی مانند اصفهان و خوزستان قرار دارد.

استاندار بیان کرد: مردمان چهارمحال‌وبختیاری مردمانی خونگرم، زحمتکش و مهمان‌نواز هستند و ظرفیت‌های بسیاری برای کار و تجارت و سرمایه‌گذاری در این استان وجود دارد.

عباسی به تولید ۲۰ درصد از بادام مرغوب کشور در این استان اشاره و بیان کرد: این بادام با عنوان بادام مامایی در دنیا معروف است و سالانه ۲۴ هزار تن تولید بادام در استان وجود دارد.

استاندار گفت: تولید ۲۰ درصد ماهی‌های سردابی کشور، ده‌ها تن میوه صادراتی از قبیل هلو و انگور، تولیدات گوشت و لبنیات از جمله دیگر نقاط قوت استان در بخش تولیدات کشاورزی و دامداری است، ضمن اینکه به دلیل برخورداری از بیشترین تابش خورشید در کشور استفاده از انرژی خورشیدی حائز اهمیت است.

استاندار چهارمحال و بختیاری بیان کرد: چندین پروژه عمرانی از طریق مشارکتی و سرمایه‌گذاری در استان در حال اجرا است که از جمله می‌توان به راه‌آهن، راه، پساب آب‌های سطحی و تصفیه‌خانه فاضلاب اشاره کرد.

وی در پایان گفت: بالاتر از همه این ظرفیت‌ها، وجود مردمانی پاکدست، قابل اعتماد و زحمتکش در استان است که آماده هر گونه فعالیت اقتصادی در استان هستند.

46

کد خبر 1417372

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان چهارمحال و بختیاری سفیر اتریش در ایران چهارمحال و بختیاری چهارمحال وبختیاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۲۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا

کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل گفت: اینکه بعد از پاسخ تنبیه ایران به اسرائیل، رییس‌جمهور و مسئولان برای گسترش روابط دیپلماتیک ایران در آسیا به پاکستان سفر می‌کنند، در حالی که نخست وزیر اسرائیل در باتلاق جنگ غزه زمین‌گیر شده است، نشان دهنده اقتدار کشور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمد مرندی در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری درباره دستاوردهای سفر رئیس‌جمهور به پاکستان و سریلانکا و پیام این سفر به جهان در پی تحولات منطقه اظهار کرد: بعد از حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و دریافت پاسخ از سوی جمهوری اسلامی ایران فضای مثبتی نسبت به کشورمان در جهان عرب و اسلام و حتی در کشورهای غربی و در محافل مختلف ایجاد شد.

وی با اشاره به تبلیغات وسیع علیه ایران در منطقه و جهان در راستای اجرای پروژه انزوای جمهور اسلامی افزود: فصل جدید از مقاومت از ۷ ماه پیش آغاز شد، از همان زمان نگاه‌ها به جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان تغییر کرده است، با آغاز موج جدید مبارزات جبهه مقاومت، مردم منطقه از جمله مردم پاکستان دیدند که کشورهای دیگر کاری برای مردم غزه انجام ندادند و فقط ایران بود که از جبهه مقاومت حمایت می‌کند، همین امر موجب شد بسیاری از هجمه‌ها علیه ایران خنثی شود و نگاه‌ها تغییر پیدا کند.

تأثیر عملیات وعده صادق در ارتقای جایگاه ایران در افکار عمومی پاکستان

این استاد دانشگاه در ادامه عنوان کرد: بعد از اینکه ایران پاسخ سنگینی به رژیم صهیونیستی داد باز هم تغییر دیگری ایجاد شد و نگاه‌ها به کشورمان مثبت شد که در سفر رئیس‌جمهور به پاکستان مشهود بود، تا جایی که در فرودگاه مسئولان حفاظت پاکستان ابراز احساسات می‌کردند با وجود اینکه کارشان چیز دیگری بود، حتی در بین مردم، نخبگان و رسانه‌ها نگاه مثبت به جمهوری اسلامی در پی عملیات وعده صادق مشهود بود.

مرندی تاکید کرد: گفت‌وگو کردن در چنین فضایی امتیازات خاص خود را دارد، گرچه سفر رئیس‌جمهور به پاکستان سنگین و فشرده بود اما برای آیت‌الله رئیسی مهم بود که مردم پاکستان ببینند چگونه جمهوری اسلامی ایران و ملت ما برای آن‌ها احترام ویژه‌ای قائل هستند.

سفر رئیس‌جمهور به پاکستان بعد از عملیات وعده صادق اثبات اقتدار ایران است / اسرائیل در غزه زمین‌گیر شده است

وی این سفر را در راستای ایجاد همگرایی بین ایران و پاکستان فرصتی مغتنم خواند و گفت: اینکه بعد از پاسخ تنبیه ایران به اسرائیل، رئیس‌جمهور و مسئولان به کار عادی خود می‌پردازند و سفر می‌کنند و کارهای کشور را پیش می‌برند، نشان‌دهنده اقتدار کشور است در حالی که نخست وزیر اسرائیل درگیر جنگ در غزه بوده و به خاطر مشکلات فوق‌العاده زمین گیر است.

کارشناس مسائل سیاسی و بین‌الملل درباره تاکید ویژه رئیس جمهور به اشتراکات فرهنگی، مذهبی، ادبی و دانشگاهی بین ایران و پاکستان اظهار کرد: اشتراکات فرهنگی و مذهبی ایران و پاکستان قطعاً در مبادلات اقتصادی و حتی امنیتی دو کشور تأثیر مثبتی دارد سال‌ها تلاش شد تا شکاف بین مردم ایران و پاکستان ایجاد شود اما سفر رئیس‌جمهور به شهرهای مختلف پاکستان و دیدار با علمای شیعه و سنی و دانشجویان و اساتید این کشور بلاشک تأثیر مثبتی در روابط دو جانبه این کشورها دارد.

مرندی تصریح کرد: اتفاق مهمی که رخ داد این بود که مردم پاکستان دیدند چگونه بر خلاف تبلیغاتی که علیه کشورمان می‌شود تنها ایران است که از فلسطین با شدت تمام حمایت کرده و می‌کند و این موضوع تحول مهمی را در جامعه پاکستان به وجود آورد.

کد خبر 748059

دیگر خبرها

  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • ضرورت ارتقاء روابط با پاکستان پس از سفر رئیس جمهور
  • امیدواری برای توسعه روزافزون روابط دوجانبه ایران و آفریقای جنوبی
  • اسرائیل در باتلاق غزه/ ایران در حال توسعه‌ روابط دیپلماتیک با آسیا
  • آماده تبادل توانمندی‌های ایران با کشورهای آفریقایی هستیم
  • اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط اقتصادی است
  • رئیسی: اراده ایران و کشور های آفریقایی در جهت توسعه روابط است
  • غرب تحمل افزایش روابط ایران با همسایگان را ندارد
  • عزم ایران و پاکستان برای تبدیل «مرز صلح» به «مرز شکوفایی»