Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با سفر رئیس جمهوری به تبریز، مرکز پیوند اعضاء دوسال پیش در تبریز افتتاح شده است ولی با وجود افتتاح و راه اندازی این مرکز باز هم بیماران پیوندی برای عمل پیوند به شیراز می روند.

رسول زارع زاده مشاور شهردار تبریز در حوزه سلامت و پیوند اعضاء در گفت وگو با خبرنگار فارس در تبریز با بیان اینکه دو سال پیش مرکز پیوند اعضاء در تبریز راه اندازی شده است اظهار داشت: ۳۰درصد از بیماران پیوندی که برای پیوند عضو به شیراز می روند متعلق به آذربایجان شرقی هستند و با وجود اینکه مرکز پیوند دو سال پیش در تبریز افتتاح شده است ولی باز هم بیماران پیوندی برای عمل پیوند به شیراز می روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود: مسوولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز باید پاسخگو باشند چرا با وجود افتتاح مرکز پیوند در تبریز بیماران دوباره به شیراز می روند.

زارع زاده با اشاره به تعداد زیاد بیمارانی که در صف انتظار برای پیوند عضو هستند ادامه داد:۲۵هزار نفر در کشور منتظردریافت عضو پیوندی هستند و روزانه هفت الی ۱۰ نفر در صف انتظار پیوند عضو فوت می کنند.

وی خاطرنشان کرد: هر ۱۰ دقیقه یک نفر به صف بیماران پیوندی اضافه می شود و در فرآیند دریافت عضو حداقل ۲۰۰نفر واسطه می خواهد که  عضو پیوندی را از دهنده به گیرنده برساند.

 مشاور شهردار تبریز در حوزه سلامت و پیوند اعضاء با اشاره به افتتاح مرکز پیوند اعضاء در تبریز اظهارداشت:در جریان سفر رئیس جمهوری به تبریز مرکز پیوند اعضاء در تبریز افتتاح شد و اولین پیوند کبد نیز در این مرکز صورت گرفت و تاکنون ۱۳ پیوند کبد و ۹  پیوند قلب انجام شده که این موارد توفیقی برای منطقه شمال غرب کشور است،در حالی که در سال های قبل این عمل پیوند در شهرهای شیراز و تهران  انجام می شد.

زارع زاده با اظهار تاسف و انتقاد از اینکه بیماران پیوندی همچنان مثل گذشته برای عمل پیوند به شیراز می روند اظهارداشت: با وجودی که در مرکز پیوند اعضاء تبریز عمل های پیوند صورت گرفته است ولی مثل شیراز کمیسیون های پزشکی متشکل از تیم های پزشکی متخصص تشکیل نمی شود. به عنوان مثال در بیمارستان پیوندی شیراز جراح پیوند ، پزشک متخصص گوارش و سایر متخصصان حضور دارند که با همدیگر قبل از عمل پیوند و بعد از آن همفکری و مشورت می کنند.

وی با تاکید بر مراقبت های ویژه بعد از عمل پیوند خاطرنشان کرد:نگهداری و مراقبت بعد از عمل پیوند بسیار موثر است در بیمارستان شیراز پزشک متخصص حضور دارد و در صورت نبود او پزشک جایگزین او جوابگوی بیمار است، یعنی هم کمیسیون قبل از پیوند و هم بعد از عمل پیوند تشکیل می شود در حالی که در تبریز به این شکل نیست.

زارع زاده   افزود:دانشگاه علوم پزشکی تبریز در این زمینه کم کاری می کند چرا که در تبریز قبل و بعد از عمل پیوند کمیسیون پزشکی تشکیل نمی شود و این باعث می شود علیرغم وجود مرکز پیوند در تبریز بیماران دوباره به شیراز می روند وتعدادی از این بیماران پیوندی در این رفت و آمدها فوت می کنند و فردای قیامت باید مسوولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز پاسخگوی این کم کاری های خود باشند.

مشاور شهردار تبریز در حوزه سلامت و پیوند اعضاء، با اشاره به اینکه نماینده ولی فقیه در استان و نمایندگان تبریز در مجلس شورای اسلامی در جریان موضوع هستند ادامه داد: حاج آقای آل هاشم و   نمایندگان تبریز قول مساعد داده اند که این موضوع را به صورت شفاف پیگیری کنند. چرا که ما بیماران پیوندی خواستار پاسخگویی دانشگاه علوم پزشکی هستیم  چرا علیرغم افتتاح و راه اندازی مرکز پیوند تبریز باز هم بیماران پیوندی برای عمل پیوند به شیراز می روند.

وی افزود: ما در صدد هستیم بدانیم آیا مرکز پیوند در تبریز راه اندازی شده است یا خیر ؟ چرا تجهیزات و تیم پزشکی متخصصی در این مرکز وجود ندارد؟چرا این داستان پیوند به صورت کج دار و مریض جلو می رود.

 زارع زاده  تصریح کرد: ما بیماران پیوندی انتظار داریم آقای امام جمعه ، استاندار و نمایندگان استان آذربایجان شرقی برای حال بیماران پیوندی استان فکری بکنند.

انتهای پیام/ 60020

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس دانشگاه علوم پزشکی تبریز بیماران پیوندی مرکز پیوند اعضاء تبریز فارس تبریز بیمارستان امام رضا تبریز خبرگزاری فارس مرکز پیوند اعضاء در تبریز دانشگاه علوم پزشکی بعد از عمل پیوند بیماران پیوندی راه اندازی زارع زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۲۷۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری روند تکمیل جاده دیباج به گلوگاه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز سمنان،️   ️در بخش اتاق خبر صداوسیمای مرکز سمنان، تلفن‌ها و تصاویر ارسالی شما برای اطلاع رسانی بدون واسطه و مستقیم به مسئولان پخش می‌شود.
شما هم استانی‌های عزیز می‌توانید از سوژه ها، مشکلات و اتفاق‌های مهمی که در شهر و روستای شما رخ می‌دهد، تصویر بگیرید و به شماره ۰۹۱۰۸۹۹۴۶۹۷ ارسال کنید.
این تصاویر در قالب بخش شهروند خبرنگار با نام شما در بخش خبری، سایت و کانال خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان منتشر می‌شود.
مشکلاتی که از طریق شهروند خبرنگار به اطلاع ما برسد در فهرست برنامه اتاق خبر قرار گرفته و پیگیری می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • پیگیری روند توزیع بنزین سوپر در استان سمنان
  • حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیماران مبتلا به به سلیاک
  • راه اندازی مرکز متمرکز جراحی شکاف کام و لب در بیمارستان الزهرا (س) زاهدان
  • پیگیری روند تکمیل جاده دیباج به گلوگاه
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • اتوبان تهران-تبریز در کمپ استقلال افتتاح شد!
  • تسریع روند راه‌اندازی سامانه راهبردی ناوگان آتش‌نشانی تبریز
  • استان فارس برند جهانی در عرصه صنایع دستی محسوب می‌شود