Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: برای رعایت فاصله اجتماعی در اتوبوس و سوار کردن سه مسافر در تاکسی، راهنمایی و رانندگی و سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کرج باید جدیت بیشتری داشته باشند.

افسون تیزویر روز یکشنبه ۱۳ مرداد در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه تعداد بالای بیماران کرونایی البرز ناشی از رعایت نکردن فاصله اجتماعی، استفاده نکردن از ماسک و رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی طی ۱۵ روز اخیر است، اظهار کرد: اگر امروز مردم نسبت به توصیه‌های بهداشتی که مرتب از تریبون‌های مختلف تکرار می‌شوند، توجه نکنند، شرایط  ۱۵ روز آینده استان به همین شکل باقی می‌ماند و همچنان شاهد وضعیت قرمز در البرز و تخت‌های پر بیمارستانی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: متاسفانه هر روز تعدادی از شهروندان ما در گروه‌های سنی مختلف به علت ابتلا به کرونا جان خود را از دست می دهند و خانواده‌هایی عزادار می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه مهمترین روش برای پیشگیری از ابتلا به کرونا استفاده از ماسک است، توضیح داد: البته مردم نباید فکر کنند که زدن ماسک به تنهایی کفایت می‌کند و باید در کنار آن حتما فاصله ۱.۵ متری از یکدیگر و شستشوی مداوم دست‌ها را فراموش نکنند.

وی با بیان اینکه ناظران دانشگاه علوم پزشکی به فراخور توان خود نظارت دقیقی بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در اماکن عمومی دارند، افزود: درصورتی‌که واحدی اعم از ادارات دولتی و خصوصی، مغازه ها، واحدهای صنفی و ... نسبت به رعایت فاصله اجتماعی و ضرورت استفاده مراجعان از ماسک توجه نکنند، بلافاصله پلمب می شوند.

تیزویر تاکید کرد: با توجه به اینکه تعداد ناظران دانشگاه علوم پزشکی به گونه‌ای نیست که در ۲۴ ساعت شبانه روز بتوانند در تمامی نقاط استان حضور یابند، از مردم درخواست می‌شود برای گزارش تخلفات در این حوزه بازوی ما باشند و بی توجهی‌ها را گزارش دهند.

این مسئول گفت: مردم در صورت مشاهده تجمعات از جمله عروسی و همایش و ... باید موضوع را به مراکز بهداشت اطلاع رسانی کنند یا با سامانه ۱۹۰ تماس بگیرند تا ناظران بهداشت به سرعت به محل مراجعه و برخورد لازم را صورت دهند.

وی در ادامه با گلایه از وضعیت تاکسی‌ها و اتوبوس‌ها و سوار کردن مسافر بیش از ظرفیت توضیح داد: برای رعایت فاصله اجتماعی در اتوبوس و سوار کردن سه مسافر در تاکسی، راهنمایی و رانندگی و سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری کرج باید جدیت بیشتری داشته باشند چون در حال حاضر این مساله در بسیاری از موارد رعایت نمی‌شود که نتیجه آن چیزی از به خطر افتادن سلامت مردم در پی ندارد.

معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی البرز گفت: درمورد استفاده از مترو هم باید گفت اگر مردم می‌بینند در مترو فاصله اجتماعی رعایت نمی‌شود و برخی نسبت به استفاده از ماسک بی تفاوت هستند، از وسیله دیگر برای جابجایی استفاده کنند چون مترو فضایی بسته است و امکان جابه جایی هوا به خوبی وجود ندارد که همین احتمال شیوع ویروس را ساده تر می کند.

این مسئول در پاسخ به اینکه آیا انجام امور درمانی و مراجعه به مطب پزشکان در شرایط فعلی اشکال دارد یا نه، گفت: برای انجام امور زیبایی که به هیچ وجه ولی اگر شهروندان با مشکل جدی مواجه باشند، چاره‌ای نیست ولی حتما باید پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی من ماسک میزنم سامانه 190 دانشگاه علوم پزشکی فاصله اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۳۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شمسایی: این قهرمانی فقط برای مردم است
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • تهران فقیرترین شهر به لحاظ بهداشتی در بین شهرهای کشور است
  • ماسک آزادی و حقوق بشر دولت‌های خارجی برای مردم جهان کنار رفته است
  • دستورالعمل فواصل بین کسب و کار‌های کشاورزی اصلاح می‌شود
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران