Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، امروز شورای عالی شهرسازی و معماری قرار است با دستور کار بررسی اصلاح یا لغو طرح ویژه جماران تشکیل جلسه بدهد.

به نظر می‌رسد وزارت راه و شهرسازی از سوی نهاد ریاست جمهوری تحت فشار باشد تا مصوبه‌های سال‌های ۷۶ و ۹۰ شورای عالی شهرسازی در خصوص منطقه جماران را با هدف ایجاد امکان برای تداوم ساخت و ساز در باغ-عمارت متعلق به نهاد ریاست جمهوری اصلاح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس مصوبات شورای عالی شهرسازی و معماری، منطقه جماران، منطقه واجد ارزش فرهنگی شناخته شده و ساخت و ساز بیش از ۲ طبقه در این منطقه ممنوع است.

اما از ۵ سال قبل در باغ عمارتی در منطقه جماران تهران که به نهاد ریاست جمهوری تعلق دارد، اقدام به ساخت و ساز با بارگذاری سنگین شده و اهالی این منطقه به دادستانی و شورای شهر شکایت کرده اند.

بلافاصله در خرداد ماه امسال تعدادی از اعضای شورای شهر همراه محمد سالاری، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی این شورا از کارگاه ساختمانی مذکور بازدید کرد و با اصرار آنها، طبقه سوم از سوی شهرداری منطقه یک تخریب شد؛ گفتنی است پروژه مذکور پیش از این مجوز ساخت نداشت، با این وجود، ساعتی پس از بازدید اعضای شورای شهر، پروانه ساخت از سوی شهرداری منطقه، صادر می‌شود.

اگرچه نهاد ریاست جمهوری، تملک این ساختمان برای شخص رئیس جمهور و همچنین مسکونی بودن آن را تکذیب کرد، اما بر اساس اسناد موجود، کاربری ملک مسکونی است.

اتفاقی که سبب شده تا هیئت دولت پیروز حناچی دبیر سابق شورای عالی شهرسازی و معماری در دولت یازدهم و شهردار تهران در دولت دوازدهم را از شرکت در جلسات هیئت دولت منع کند.

از سوی دیگر شنیده شده محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی و رئیس شورای عالی شهرسازی و معماری تحت فشار هستند تا این مصوبه (ممنوعیت ساخت بیش از ۲ طبقه در جماران) از سوی شورای عالی شهرسازی لغو شود؛ قرار است شورای عالی شهرسازی و معماری در جلسه پیش از ظهر امروز خود، در این باره تصمیم گیری کند.

علی اعطا سخنگوی شورای شهر نیز روز گذشته اعلام کرد طی نامه‌ای به محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی خواهان خروج موضوع بررسی و اصلاح ملک نهاد ریاست جمهوری در جماران از دستور کار شورای عالی شهرسازی شده است.

این همین حال، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور نیز اخیراً در نامه‌ای به وزیر راه و شهرسازی درباره مخالفت با ساخت و ساز بیش از دو طبقه در جماران نوشت:

«مخالفت با طرح جماران» به استحضار رئیس جمهور رسید؛ پی نوشت فرمودند: «هر گونه طرحی که با قانون منطبق نیست و ظلم به مردم است، سریعاً باید اصلاح شود!»

نماینده مجلس: فشار دولت بر شورای عالی شهرسازی، غیر قانونی است

در همین ارتباط، علی اکبر کریمی، عضو هیئت رئیسه فراکسیون مدیریت شهری مجلس در گفت وگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه شورای عالی شهرسازی در سال ۷۶ در مصوبه‌ای محدوده حسینیه جماران را به عنوان منطقه واجد ارزش فرهنگی و میراث ملی شناخته و سال ۹۰ هم در خصوص ممنوعیت ساخت و ساز بیش از دو طبقه در جماران مصوبه داشته است، افزود: نهاد ریاست جمهوری متأسفانه اصرار زیادی برای ساخت ساز بیش از دو طبقه در این محدوده دارد.

وی ادامه داد: ابتدا اعلام شد این ملک متعلق به شخص رئیس جمهور است که قصد دارند اقدام به ساخت وساز در آن کنند اما بعداً مشخص شد که به نهاد ریاست جمهوری تعلق دارد اما به هر حال احداث این ساختمان مغایر مصوبات شورای عالی شهرسازی و غیر قانونی است. اما فشارهای غیر قانونی و غیر متعارفی به شهرداری تهران برای صدور مجوز ساخت این سازه وارد شده است.

کریمی افزود: قرار است نخستین دستور کار جلسه امروز شورای عالی شهرسازی با موضوع لغو مصوبه شورای عالی شهرسازی باشد که این اتفاق با فشار نهاد ریاست جمهوری رخ داده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس یادآور شد: شهرداری تهران با این فشارها مخالفت کرده و اجازه ساخت بیش از ۲ طبقه در این منطقه را نمی‌دهد.

وی تأکید کرد: به وزارت راه و شهرسازی (شورای عالی شهرسازی و معماری) نیز برای لغو مصوبه قبلی این شورا فشار زیادی وارد شده که غیر قانونی و خارج از عرف است که این موضوع را در فراکسیون مدیریت شهری مجلس پیگیری می‌کنیم.

به گفته کریمی، اینکه فردی بخواهد خارج از قانون رفتار کند، به هیچ عنوان شایسته نیست. آن هم دستگاهی که باید مجری قانون باشد؛ افکار عمومی هم به این رفتار در روزهای اخیر واکنش نشان داده و آن را تقبیح کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری تهران به دلیل این فشارها، از حضور در جلسات هیئت وزیران منع شده است که هیئت دولت باید در این رفتار خود تجدید نظر کند.

کد خبر 4989622

منبع: مهر

کلیدواژه: علی اکبر کریمی نهاد ریاست جمهوری ملک جماران شورای عالی شهرسازی و معماری ویروس کرونا بورس قیمت دلار وام ودیعه مسکن قیمت طلا ایالات متحده آمریکا بانک مرکزی ایران قیمت نفت وزارت صنعت معدن و تجارت تولید نفت بازار سهام وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی مالیات بر خانه های خالی سهام عدالت شورای عالی شهرسازی و معماری نهاد ریاست جمهوری راه و شهرسازی غیر قانونی رئیس جمهور ساخت و ساز ساز بیش شورای شهر دستور کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۴۳۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مشروح خاطرات آیت الله هاشمی در ۱۰ اردیبهشت ۱۳۸۰ را بخوانید؛

آقای [سیدرضا] زواره‌ای، [عضو حقوقدان شورای نگهبان] آمد. برای نامزد شدن در انتخابات ریاست‌جمهوری مشورت‌ کرد. گفتم، با توجه به اجبار استعفا از شورای نگهبان، لازم است با اعضای شورا مشورت‌ کند. فکر می‌کند در میزگرد [مناظره] تلویزیونی با نامزدان دیگر، می‌تواند نظر مردم را به برنامه‌هایش جلب کند. محمدتقی، مباشر کارهایمان در بهرمان آمد. مریض است و عازم سفر کربلاست.

آقای [صادق] زیباکلام، [استاد دانشگاه تهران]، برای انجام سومین قسمت مصاحبه آمد و گفت، کتابی در مورد انتقادات و جواب‌ها مربوط به من در جریان انتخابات مجلس، به نام «هاشمی و دوم خرداد» نوشته است. عصر آقای پروفسور [محمدنبی] نعمتی، [جراح مغز و اعصاب در دانشگاه بُن]، رئیس متخصصان ایرانی مقیم آلمان آمد و گفت، ۲۴۰۰ ایرانی در سازمانشان عضوند و به فکر راه‌انداختن بیمارستانی در جزیره کیش، به عنوان بیمارستان بین‌المللی با بهترین استاندارد هستند. بناست برای بررسی، به کیش برود؛ تشویق کردم.

آقای [سیدحسین] موسویان آمد و گفت، اعضای حزب اعتدال و توسعه، حزب را جدی نمی‌گیرند و تعهدی را که برای روزنامه داده‌اند، نپرداخته‌اند و حاضر نیستند در انتخابات فعال باشند و آقایان [محمدباقر] نوبخت و [اکبر] ترکان، نامزدی را هم قبول نکرده‌اند و بعضی‌ها ‌خواستند که حزب از آقای [سیدمحمد] خاتمی حمایت کند که رأی نیاورد. پیشنهاد ‌کرد که دکتر [حسن] روحانی، خوب است معاون‌اول رئیس‌جمهور بشود. سفر دکتر روحانی به پاکستان را موفق توصیف کرد.

دانشجویان و طلاب ممتاز بسیجی [شرکت‌کنندگان در نهمین مجمع سراسری دانشجویان و طلاب بسیجی ممتاز کشور] آمدند. آقای [علیرضا] زاکانی، [رئیس سازمان بسیج دانشجویی] گزارش داد. از میان چهار هزار داوطلب، ۴۰ دانشجو و ۱۵ طلبه انتخاب شده‌اند. برای آنها صحبت مفصلی در اهمیت تعهد و تخصص با هم و ضرورت تلاش بیشتر علمی کردم.

امروز در اندونزی، مجلس گام دوم را در محکوم کردن عمل [آقای عبدالرحمن وحید]، رئیس‌جمهور برداشت که اگر یک گام دیگر بردارد، ساقط می‌شود. درگیری‌ها در فیلیپین هم ادامه دارد.

۲۷۲۱۹

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901072

دیگر خبرها

  • تخصیص ۸۹ درصد اعتبارات مصوب سفر ریاست جمهوری به ایلام در حوزه راه
  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی برگزار شد
  • برگزاری هشتصد و نوزدهمین جلسه شورای فرهنگ عمومی
  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • پرواز بودجه نهاد ریاست‌جمهوری در دولت رئیسی؛ افزایش ۸۶ درصدی کجا صرف می‌شود؟
  • افزایش ۸۶ درصدی بودجه در دولت سیزدهم!
  • با اصل تبادل زندانیان موافقیم
  • ممنوع‌الخدمات کردن نباید به‌عنوان یک حکم عمومی استفاده شود
  • معاون وزیر کار مُنکر پیشنهاد افزایش حق مسکن شد